Ne lupajBordoArmy88 je napisao/la:Spasiše nas kone, ko bi rekao čuda da se dese...![]()
Vas samo Bog moze spasiti i ako cekate da vas drugi poguraju za titulu necete je nikada osvojti.BordoArmy88 je napisao/la:Spasiše nas kone, ko bi rekao čuda da se dese...![]()
Ne znam sto se cudis.. ova liga je toliko izjednacena, makar ove ekipe iz vrha... sve je to tu negdje... eh sad druga je stvar sto mi i kad smo prekucavali ligu isli smo od utakmice do utakmice, bez neke pompe i velikih najava, a vi ste se toliko eksponirali putem medija i najavljujete velike stvari da onda imate veliko razocarnje dijela navijaca zbog loseg rezultata... uglavnom, nista jos nije ni blizu od gotovog i moje misljenje je da i ova nasa ekipa, ako nam se neke stvari poklope, ravnopravno konkurise za naslov...BordoArmy88 je napisao/la:Spasiše nas kone, ko bi rekao čuda da se dese...![]()
Neandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahaha odmah se poklopise i nestadose..Neandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
Neandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
fuj papanluka po stare danebagrcavi je napisao/la:šeljačine...
[youtube][/youtube]
maleni iskompleksirani zavidni monstrumiNeandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
na tvoju zalost kupiti ŽELJU na moze niko,49% nek kupi ko hoceGojkara je napisao/la:maleni iskompleksirani zavidni monstrumiNeandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Malo vas izdominiramo na šugavici, postavimo vam neke standarde i tako tooo i vi odmah sa svojim kompleksima![]()
Vidim neki i po čitav dan ne silaze sa kožice, mole se da Sarajevo odigra neriješeno i onda to isto slave ko da je ne znam ti šta...Šta ti je zloba, zavist i pakost![]()
Al nema veze, samo vi nas pratite..Možda i bude nešto od vas![]()
![]()
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... p1/v/t1.0-
9/11000660_1408534846122623_1573748070422606057_n.jpg?oh=ff911bd6f7b51b2e784928f46419fc76&oe=5586476E&__gda__=1434587710_05558083a591e35bf668577500134ac7[/img]
dijete haj na spavanje sutra skola zubice oprati i tablicu sabiranja ponovi.kakvih samo komicara kod njanja imaGojkara je napisao/la:maleni iskompleksirani zavidni monstrumiNeandertalac je napisao/la:Hvala komsije. Evo zahvalnica
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Malo vas izdominiramo na šugavici, postavimo vam neke standarde i tako tooo i vi odmah sa svojim kompleksima![]()
Vidim neki i po čitav dan ne silaze sa kožice, mole se da Sarajevo odigra neriješeno i onda to isto slave ko da je ne znam ti šta...Šta ti je zloba, zavist i pakost![]()
Al nema veze, samo vi nas pratite..Možda i bude nešto od vas![]()
![]()