VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2012, 00:56

Nakon sto je najbolji strijelac Eredevisea Dost skoro pa zavrsio transfer sa Wolfsburgom nove zvijezde kucaju na vrata prebogatih "Vukova".Giovinco i De Bruyne novi su igrači koje će Magath u narednom preriodu pokusati dovesti.Agent Giovinca je u Wolfsburg pa je sve izvjesnije da će on prema vučijem gradu.Od ranije postoji interes i za odličnog stopera Douglasa.Velike stvari se spremaju u Vukojebini.MAgath će sve uraditi da ispuni izrečeno obećanje (1/2 finale Lp-a).Koliko je to realno ostaje da vidimo u ljetnom prelaznom roku gdje će Wolfsburg biti iznimno aktivan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 26 apr 2012, 13:23

kupili ste Olića...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 apr 2012, 16:17

FRANK RIBERY je napisao/la:Nakon sto je najbolji strijelac Eredevisea Dost skoro pa zavrsio transfer sa Wolfsburgom nove zvijezde kucaju na vrata prebogatih "Vukova".Giovinco i De Bruyne novi su igrači koje će Magath u narednom preriodu pokusati dovesti.Agent Giovinca je u Wolfsburg pa je sve izvjesnije da će on prema vučijem gradu.Od ranije postoji interes i za odličnog stopera Douglasa.Velike stvari se spremaju u Vukojebini.MAgath će sve uraditi da ispuni izrečeno obećanje (1/2 finale Lp-a).Koliko je to realno ostaje da vidimo u ljetnom prelaznom roku gdje će Wolfsburg biti iznimno aktivan.
Ukoliko zavrse sledjece godine u prvi 5 to je za uspjeh a ovo 1/2 LP-a to je sasvim druga prica.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 apr 2012, 16:14

Haso uš'o u 22', a već u 40' postigao pogodak na asistenciju Patrika Helmesa ! :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 apr 2012, 16:25

*p!p!t@* je napisao/la:Haso uš'o u 22', a već u 40' postigao pogodak na asistenciju Patrika Helmesa ! :D
Jos se moze,i po stare dane.Bas mi je drago :D
Keep walking.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 apr 2012, 23:47

Ako Rednap preuzme reprezentaciju Engleske, Magath bi od naredne sezone mogao voditi Totenham...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 apr 2012, 23:59

kraljttbvb je napisao/la:Ako Rednap preuzme reprezentaciju Engleske, Magath bi od naredne sezone mogao voditi Totenham...
Nema od tog nista jer je isti produzio ugovor sa Wolfsburgom.Predsjednik VW MArtin Winterkorn je danas potvrdio da je Magonja produzio ugovor i da ostaju još formalnosti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 30 apr 2012, 09:33

Ova ekipa mi se sve vise i vise svidja, da ova sezone potraje jos koje kolo vise, mislim da bi sigurno izborili Evropu :) drago mi je da se Braco uklopio u klub, a kako nece kad je tu njegov Mr. Felix. Volio bi iduce sezone Vukove u samom vrhu vidjeti.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 maj 2012, 13:36

Wolfsburgu kada se svi IGRAČI vrate sa posudbe i kada Salihamiđiću i Chrisu isteknu ugovori te se oni NEPRODUŽE, Wolfsburg će na raspolaganju imati 33 IGRAČA, znači tu neubraja golmane te NEUBRAJAM igrače poput Poltera! :lol: SEX!!!!

Baš pošto mi se da, napisat ću sve! :mrgreen:

Felipe
Alexander Madlung
Russ, Marco
Schäfer, Marcel
Cale, Hrvoje
Rodríguez, Ricardo
Träsch, Christian
Medojevic, Slobodan
Josué
Hasebe, Makoto
Jiracek, Petr
Polak, Jan
Hitzlsperger, Thomas
Ochs, Patrick
Klich, Mateusz
Vieirinha
Dejagah, Ashkan
Sissoko, Ibrahim
Sio, Giovanni
Mandzukic, Mario
Jönsson, Rasmus
Helmes, Patrick

Ovi bi se trebali vratiti sa posudbe ili kao Olić, biti nova akvizicija:

Ivica Olic

Vaclav Pilar
Nassim Ben Khalifa
Tuncay Sanli
Simon Kjaer
Diego
Peter Pekarík
Thomas Kahlenberg
Srdjan Lakic
Ja-Cheol Koo
Sotirios Kyrgiakos

Izbacio sam što sam više igrača mogao, no neki bi tu još možda i brojali igrače tipa Ozorco! :mrgreen: jebote, ovi gnjili klubovi iz BUNDESLIGE se tu za siće moraju pojačati. Naravno da postoji velika šansa da se Diego, Kjaer, Koo i još neki nevrate u klub, no ja sam napisao sve one koji su još uvijek igrači Wolfsburga!

SEX!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 maj 2012, 15:42

Da li ima negde neki forum navijaca Wolfsburga ?
Zanima me sta ljudi koji prate "Vukove" misle o Medojevicu i kada bi postojala mogucnost da se nadje u timu.
Naravno ako je na nemackom onda bi bilo dobro i da mi ukratko prevedete jer ja znam svega par reci tog jezika. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 maj 2012, 16:39

U tri krasna, mozda ulete u EL zahvaljujuci Kaiserghnoju!!!!!! :evil:

EDIT: Ipak ne!! :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 maj 2012, 21:31

Internetska stranica VfL-Wolfsburga predstavila je novo pojačanje kluba s Volkswagen Arene - hrvatskog nogometaša Ivicu Olića

Pred vama je sadržajan kraj proljeća i početak ljeta: finale Lige prvaka, Euro u Poljskoj i Ukrajini pa prelazak u novi klub...

'Da, to su doista tri velike stvari. Bojim se da baš neću imati vremena za godišnji odmor. Nadam se da supruga i djeca neće biti previše razočarani. Sretan sam što je transfer realiziran, kao i što je objavljen. To će mi dati dovoljno vremena da se smjestim, pronađem kuću za obitelj i upišem djecu u školu. U ovom se trenutku samo nadam da će Bayern pobijediti Chelsea u finalu Lige prvaka i da ću na Euro otići kao europski prvak'.

Imali ste, čini se, više opcija za promjenu sredine. Kako to da ste odabrali Wolfsburg?

'Da. Mogao sam otići u neki drugi klub. No, osnovna je želja svih u obitelji bila ostanak u Njemačkoj. Osim toga, presudan je bio razgovor s Felixom Magathom. Razgovarali smo prvi put tijekom zimske stanke i otad ostali u kontaktu. Njegov imidž i filozofija uvjerili su me da je to najbolji izbor. Točno sam se u planu koji mi je objasno vidio na određenom mjestu'.

Iz nacionalne momčadi donosite uspješno partnerstvo s Marijem Mandžukićem...

'I ta je činjenica fantastična. Dolazimo iz iste regije. Odrasli smo na 50-ak kilometara udaljenosti. Rekao bih da se znamo još od malih nogu. Inače, iz Wolfsburga ne poznajem nikog drugog'.

S Wolfsburgom imate dvogodišnji ugovor. Što očekujete da ćete postići tijekom tog razdoblja?

'S ostalim klubovima u kojima sam igrao imao sam zapaženih uspjeha. Nadam se da će tako biti i s Wolfsburgom. Klub ima potencijal napredovati u predstojećim godinama. Imamo dobru momčad i pregršt vremena dobro se pripremiti pred početak nove sezone. Wolfsburg priprema napad na vrh ljestvice, a ja tome želim dati osoban doprinos'.

'Moja je filozofija uvijek bila dati sve od sebe. To se nikada neće promijeniti. Želim u idućim dvjema sezonama biti uspješan i osvojiti nešto s Wolfsburgom. Nije to samo moj, nego je cilj cijele momčadi. Zato sam i želio u Wolfsburg. Klub ima izvrsnu strukturu, izvanredan koncept i, povrh svega, trenera koji se naosvajao titula. Mislim da smo osuđeni na uspjeh'.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 13:55

Magath potvrdio: "Diego se vraća u Wolfsburg"! 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 maj 2012, 17:04

Semir bvb je napisao/la:Magath potvrdio: "Diego se vraća u Wolfsburg"! 8-)
Jer on na pozajmici/?

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 18:02

Polo je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Magath potvrdio: "Diego se vraća u Wolfsburg"! 8-)
Jer on na pozajmici/?
Jest.

Ima ugovor s Vukovima do 2014.g. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 maj 2012, 14:53

Ne znam jel ko pisao ali ovaj Vaclav Pilar je stroj igrac inace ga zovu Ceski Messi :D . Jako dobar transfer samo 1.000.000 eura radi se o odlicnom igracu sa velikim potencijalom, zna to Magath izbrusit u dragulj u to nema sumnje ;) .
BvB Echte Liebe !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 maj 2012, 16:17

Damir_BvB je napisao/la:Ne znam jel ko pisao ali ovaj Vaclav Pilar je stroj igrac inace ga zovu Ceski Messi :D . Jako dobar transfer samo 1.000.000 eura radi se o odlicnom igracu sa velikim potencijalom, zna to Magath izbrusit u dragulj u to nema sumnje ;) .
DA, radi se o paklenom igraču.Nešto više pisao sam o njemu zimus kad je trebao doći u Vukojebinu, ali se nesto iskomplikovalo.Pored njega još jedan iznimno nadaren igrač mogao bi u Wolfsburg ( Luciano Narsingh).Para imaju još im fali pameti prilikom dovođenja igrača.Omladinski pogon im je strašan i ako iz svega nabrojanog ne budu izvukli korist onda nek si pucaju u glavu.Inače da spomene da Wolfsburg ima pol poziciju kod dovođenja Gastona Ramireza.JEdan od najboljih mladih igrača u Seriji A.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 maj 2012, 16:42

Luciano Narsingh je zvjer nekako me podsjeca na Eliu, jako dobar igrac samo ne znam koliko trazi herenven za njeg . Ovaj igrac bi mogao jos mnogo napredovat isto kao i Pilar . Narsingh je raketa brz igrac uz fenomenalnu kontrolu lopte, jako dobar dribler ali ponekad malo glumi cirkusanta ala Nani :D . Sve u svemu uz dobrog trenera kao sto je Magath on ce bit zvjer i na meti velikih klubova . Pravi je krilni igrac nove generacije .

A sto se tice Ramireza na meti je najvecih klubova i bio bi to velik korak za Bundesligu da dodje kod nas momak je usudit cu se rec klasa .

Kao sto kazes Ribery uz malo pameti mogu sastavit strasan tim, ali ne smiju zanemarit svoju suplju odbranu . I ako dovedu jos onu Gol masinu iz Herenvena bota ili boa kak se zove :) blago njima, mislim da ce bit adekvatna zamjena za Mandzuku i da ce cak vise golova postic . Samo treba prodat najmanje 10 igraca Magath i poslozit sve te kockice i oformit tim pravi i prestat sa po 10 transfera u svakom prelaznom roku . Jer pare i povjerenje uprave ima. Skoro pa mu na slijepo vjeruju i imaju povjerenje u njeg .
BvB Echte Liebe !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 maj 2012, 16:49

Damir_BvB je napisao/la:
I ako dovedu jos onu Gol masinu iz Herenvena bota ili boa kak se zove :) blago njima, mislim da ce bit adekvatna zamjena za Mandzuku i da ce cak vise golova postic .
BAs Dost.Sobzirom da i Narsingh dolazi iz Heerenveena on bi ih htio u paketu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 maj 2012, 22:19

Bologna odbila prvu ponudu Wolfsburga za Ramireza od 14 mil eura.Magath planira tim gdje bi mu Ramirez isao na krilo, a Diego na poziciju desetke.NAdam se da će ga uspjeti dovesti.

-----------------------Dost---------------

RAmirez(Pilar)-----Diego-------Vierinha(Narsingh)

Prosto fantastično.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.