Da li je precjenjen ili ne,to ne znam,ali znam da je dao 2 gola za osvajanje 2 titule prosle sezone,meni dovoljno
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Postoji razlog sto sad imaju mnogo vece ambicije i postoji razlog sto su ih svi htjeli izbjeci iz tog cetvrtog sesira
Da li je precjenjen ili ne,to ne znam,ali znam da je dao 2 gola za osvajanje 2 titule prosle sezone,meni dovoljno
Napunit ćemo Belgiju ko Dodik svoj bankovni račun
. Besprijekorno i efikasno..
Nije u Velsu samo Bale, ima i Ramsey i jos par solidnih igraca koji nisu zvijezde ali su bolji od vrsajevica, hadzica, sunjica i sl.
Svaka ekipa mpze zabit gol pa i kipar i ostale manje drzave. Jedan gibraltar ti moze isto zabit. Najvaznije je da mi njima zabijemo barem 2 ili 3 gola eventualno i onda smo sigurni a za jedan gol ti ne treba Bale Svako moze iz nekog glupog kornera ili kontre slucajno zabiti gol. Dokaz tome je i onaj nesretni gol recimo sarajeva kada su pred kraj meca protiv norvezana dzabe izgubili. likovi imali 1 sut i 1 gol dzaba sto su igrali ko da su iz nase druge lige. Tako je i sa repkama i drugim svim timovima. ne postoji tim koji ne moze zabiti gol bilo kome tako da dok god mi zabijemo par nema zime al ako zabijemo jedan ili nijedan nije to nista sigurno da oni ne mogu napraviti iznenadjenje.
Svaka ekipa mpze zabit gol pa i kipar i ostale manje drzave. Jedan gibraltar ti moze isto zabit. Najvaznije je da mi njima zabijemo barem 2 ili 3 gola eventualno i onda smo sigurni a za jedan gol ti ne treba Bale Svako moze iz nekog glupog kornera ili kontre slucajno zabiti gol. Dokaz tome je i onaj nesretni gol recimo sarajeva kada su pred kraj meca protiv norvezana dzabe izgubili. likovi imali 1 sut i 1 gol dzaba sto su igrali ko da su iz nase druge lige. Tako je i sa repkama i drugim svim timovima. ne postoji tim koji ne moze zabiti gol bilo kome tako da dok god mi zabijemo par nema zime al ako zabijemo jedan ili nijedan nije to nista sigurno da oni ne mogu napraviti iznenadjenje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ili ti budala i krivih drva nikad nestati.Head je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da dobijemo sve utakmice u grupi, kako kuci tako i na strani da bi opet raja tjerala Susica i pojedine igrace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RockyMaivia
- Kontakt:
Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupa
Jarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova
Sta se po njihovim forumima pise za nas.. plasel nas se?
- sanlituncay
- Kontakt:
Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari KasparovFliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupaJarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova
![]()
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav gest samo reprezentativaca.
Druzili se sa djecom poginulih rudara, te im donirali novac familijama.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 sep 2014, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
ne zna se ko se više plaši Papetovih poteza Belgijski selektor ili mi navijači...sanlituncay je napisao/la:Belgijski selektor kaze da se vise boji taktičkih poteza Papeta,nego publike na Bilinom Polju.. Čak belgijski printani mediji misle da će to biti partija šaha... otprilike kao Bobi Fišer i Gari KasparovFliX je napisao/la:Joj neko rece iznad bice ovo izjednacena grupaJarane, Belgiji i nama boda niko uzet nece, jedino cemo izmedjuse jedni drugima bod-ove uzimat.. Ja garantujem da ce biti utakmica gdje npr Vels pobijedit Izraela u gostima, a odigra nerjeseno sa Izrealom kuci i sa Kiprom u gostima.. sve u svemu rasipat ce se bodovi, tako da ce na kraju drugi bjezat trecem 8-10 bodova
![]()
Svaka cast momciGoalgetter je napisao/la:Kakav gest samo reprezentativaca.![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nikad nije bilo sumnje da naši momci imaju veliko srce. I kritike koje mi pišemo su samo odraz želje da sve bude što bolje. Svaka čast. Potez vrijedan svake hvale.Goalgetter je napisao/la:Kakav gest samo reprezentativaca.![]()
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Nije stvaru bodovima nego o protivnicima i jačini njihovoj u našoj grupi su Grci bili van forme iako su bili nosioci jesu nas pratili sa bodovima citave kvalifkacije ono njihovo klasično 1:0 ali ta ista Grcka je razbucala prije toga Hrvatsku u kvalifikacijama sa 2:0 na Maksimiru pri tome ne zelim porediti Hrvatsku i nas ali kazem tad kako su igrali u grpi i posle u nasoj dvije razlicite stvari i ne treba nam to davati lazni motiv sada imamo Belgiju Vels i Izrael ja kazem bice j.ebeno,a vi da cemo da g.uzimo redom vidjet cemocalcio je napisao/la:Grci totalno van forme, uzeli samo 25 bodova na 10 utakmica.![]()
I zavrsili na drugom mjestu.
Koliko smo mi trebali uzeti da bi se zadovoljili raznorazni zgembovi i zgembici? 50 bodova?
http://****/13872-foto-igr ... lih-rudara'
Aferim momci. Makar su malo oraspolozili djecicu ako nista

Aferim momci. Makar su malo oraspolozili djecicu ako nista
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Svaka cast!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
karameldar
- Kontakt:
-
JerryLouis
- Kontakt:
Nama je samo bitno da dobijemo sve tekme kod kuce (moze i x s Belgijom), na strani da dobijemo Kipar i Andoru te u Izraelu/Velsu izvucemo bod/dva/tri. To ce nam biti dovoljno za plasman, jer ce Izrael i Vels sigurno izgubiti obje s Belgijom, te medjusobno i na Kipru prosuti bodove. Imam osjecaj da cemo mi imati oko 20 bodova, a Izrael i Vels po 13-14, kao i uvijek do sada. No, okrenimo se Kipru, gdje ocekujem realno pobjedu i nadam se da ce se odbrana uspjeti nekako jos dodatno uigrati, te u Oktobru uz Zukanovica docekati dvomec.
Koja je steta za Kolasinca covjece, s njim bih bio siguran da bi tukli Vels na strani, stavio bi Bale-a u dzep samo tako!
Koja je steta za Kolasinca covjece, s njim bih bio siguran da bi tukli Vels na strani, stavio bi Bale-a u dzep samo tako!
svaka cast igracima za ovaj humani gest!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dobro sad, sjetimo se utakmica izmedju Reala i Schalkea.JerryLouis je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E ovo covjek ne moze podnijeti nikakoCartman je napisao/la:Dobro sad, sjetimo se utakmica izmedju Reala i Schalkea.JerryLouis je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koja tuga kada vidim ovu malu djecu...soccerfan je napisao/la:http://****/13872-foto-igr ... lih-rudara'
Aferim momci. Makar su malo oraspolozili djecicu ako nista![]()
![]()
![]()
Svaka cast ekipi i selektoru.