Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la rope11 » 07 jun 2013, 23:29

Pjanicu one stucne ko strample dodje, do muda gore :lol:

Ne znam vala, istina da smo napredovali za nijansu, imamo imena i ne vise kao vrece na igracima, ali i dalje sam dojma da jedna reprezentacija poput nas zasluzuje neku svjetsku marku, a ne ovo sranje.
Pa makar to bio i obicni bijeli dres nike sa plavom kragnom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jun 2013, 23:29

Ma nemamo mi para za Abidas dresove :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jun 2013, 23:31

Ne sumnjam da ce iduce godine Legea napraviti najbolje dresove ikad, samo da ih nosimo na SP to im je ekstra reklama! ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 jun 2013, 23:32

je.bo dresove ba ljudi koji vam je ;)

a svakako će se adidas i nike otimati za nas u 5-6 mjesecu iduće godine..samo sabura ;)
FORZA MARŠAL !!!

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 jun 2013, 23:53

bagrcavi je napisao/la:Ma nemamo mi para za Abidas dresove :mrgreen:
Pa ne placas ti da ti bude adidas bude sponzor , vec se adidas sam ponudi da bude sponzor i dadne ti odredjenu cifru sto nosis njihove dresove :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jun 2013, 23:54

sagitarius je napisao/la:
Pa ne placas ti da ti bude adidas bude sponzor , vec se adidas sam ponudi da bude sponzor i dadne ti odredjenu cifru sto nosis njihove dresove :D

Napisao je to sa razlogom :mrgreen:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 07 jun 2013, 23:57

Sta vam je ljudi meni je nebitno ko je sponzor neka bude Legea samo nek prave unikatne dresove samo za nasu reprezentaciju ,djaba nam adidas ili nike ako ce nam dati neke sablon dresove samo u nasim bojama.Moja jedina zamjrka jeste sto je cijena orginala prevelika al eto..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2013, 00:06

Ma sta nije svejedno, mi smo 15. reprezentacija svijeta i zasluzujemo da nosimo svjetsku marku i pristojne dresove, a ne ovo sranje od Legee. Pa daj molim te, vise me sramota gledati ono, dresovi ko trening majice nekog amaterskog kluba, ko da smo neka zlj drzava treceg svijeta.
Znam da je vaznija igra od **** dresova, ali mora se priznati da djeluje krajnje neozbiljno za jednu ovakvu reprezentaciju :roll:

Izdrzati sa ovim hajvanima do SP i kraja ugovora i onda moliti boga da nam adidas ili nike ponudi suradnju. A siguran sam da hoce...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 jun 2013, 00:08

Neutral je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:

Napisao je to sa razlogom :mrgreen:
Nema veze nije cojk oldskul hahaha
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 08 jun 2013, 00:13

Ako cemo od adidasa dobit isto sto grci veceras onda NE hvala .....zasluzujemo sigurno ljepse dresove nego sto su ovi al morate se sloziti da su ovi danas najljepsi sto smo imali do sad...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 08 jun 2013, 00:19

vidim neko spominje dresove latvije, kao adidasovi.. nikad ne bi pristao na onakve dresove, ono je čisti šablon!
bolje igrat u nekim unikatnim, nego u dresovima koje ima po svijeta, a ti imaš samo boje svoje države na tome :D
svakako da je legea rinaka, al su se popravili!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 jun 2013, 00:21

Wolffire je napisao/la:Ako cemo od adidasa dobit isto sto grci veceras onda NE hvala .....zasluzujemo sigurno ljepse dresove nego sto su ovi al morate se sloziti da su ovi danas najljepsi sto smo imali do sad...
Ne znam kako su grci veceras igrali (u kakvim dresovima) al oni su podpisali ugovor sa NIKE-om i vec su predstavili te nove nike dresove, meni se licno svidjalu, onako jednostavi a lijepi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 08 jun 2013, 00:25

klasik je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:Ako cemo od adidasa dobit isto sto grci veceras onda NE hvala .....zasluzujemo sigurno ljepse dresove nego sto su ovi al morate se sloziti da su ovi danas najljepsi sto smo imali do sad...
Ne znam kako su grci veceras igrali (u kakvim dresovima) al oni su podpisali ugovor sa NIKE-om i vec su predstavili te nove nike dresove, meni se licno svidjalu, onako jednostavi a lijepi.
Moja greska to su bili nike ...bijeli sa plavim trakama na rukavima i nista vise a velicina kao one nase vrece sto smo imali u utakmici sa mladom..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jun 2013, 01:14

hodža je napisao/la:je.bo dresove ba ljudi koji vam je ;)

a svakako će se adidas i nike otimati za nas u 5-6 mjesecu iduće godine..samo sabura ;)
slazem se! eno Grcka sinoc nastupila i Nike dresovima,ponudili im vise od Adidasa kojeg su nosili preko 15 godina! a sta tek ceka BIH,ima da u Brazilu biramo opremu u kojoj cmeo igrati,moja potajna zelja je Nike,ili Adidas naravno,mada ni Puma nije losa...otom potom,prvo se kvalifikovati na SP...mada je i Legea malo popravila dizajn protiv Latvije,konacno su tu i prezimena,ali kazem BIH zalsuzuje nekog respektabilnog proizvodzaca sportske opreme!

High

Post Postao/la High » 08 jun 2013, 01:17

Kad nas je tukla Moldavija na Koševu palamudili ste da biste sve dali i dozvolili pa čak i da igraju u potkošuljama samo da se popravi stanje u Savezu i da igre reprezentacije budu bolje, da se ode na neko prvenstvo. Eto, sve se popravilo. Polahko s tim dresovima. Bit će i toga. Vi biste i jare i pare. Uživajte u ovim pobjedama, nekad smo ga uvijek duvali i gledali drugima u leđa. Bolje dresove ćemo imati, to dolazi sa rezultatima. Ne znam kako vam pada na pamet izgled dresa u ovim fantastičnim trenucima. Ne sjećam se ni u kojoj su garnituri istrčali reprezentativci. Il' je do pive...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 08 jun 2013, 01:19

koji racku sa dresovima :| . Ako igračima gode, tj ako se osjećaju lagodno u njima i ne stvaraju im teret onda su OK. dizajn se može mijenjati. To je najmanje bitno, bitno je da meljemo 8-)
Vođa zna.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 08 jun 2013, 01:21

Wolffire je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Moja greska to su bili nike ...bijeli sa plavim trakama na rukavima i nista vise a velicina kao one nase vrece sto smo imali u utakmici sa mladom..
i englezi presli na nike,isti dres kao grcki samo sa tamno plavom ili cak crnom lajnom.a umbro in uvijek predobar dizajn radio
Ajvatar

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jun 2013, 01:28

Meni su ovo jedni od najruznijih dresova BH.

Nema veze s vezom.

Prijasnji su mi bolji 5x od sadasnjeg al hajde, ne igra dres.

Valjda ce nas adidas uzeti pod ruke pa kakvi god da budu :)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jun 2013, 01:54

slika

slika

Legea je napredovala u zadnje vrijeme. I to mnogo.
Promijenili su grb, sada vuce na Diadorin, dresovi su kvalitetniji, nisu skroz uz tijelo ko Pumini (preuski) a nisu ni vrece kakve su bili ovi prosli.

Dresovi jednostavni, sjajni i lijepo izgledaju. Zamjerka je jedino prevelik broj na ledjima ali nema veze.
Na Legeu smo navikli, ne trebamo se njom zadovoljiti ali Boze moj...
Ko je kupio u Fan-shopu na Bascarsiji ove bijele sa kojima smo sinoc igrali uvidjece da je kvaliteta na visokom nivou.

Nike samo za Holandiju i Francusku dobre dresove pravi. Ovo ostalo prosjek mrtvi, izgled nekreativan totalno a cisto sumnjam da bi nam kvaliteta bila na zavidnom nivou. Cijena bi medjutim bila.... Samo zato sto je Nike.

Adidas sa druge strane bi nama dao ove dresove kao u Latvije samo u Plavoj boji, pola je vreca bilo kod Letonaca sinoc i sablon mrtvi dresovi. Znate i sami da bi nama onakve uvalili. Nista ljepsi od nasih nisu bili.

Treba sacekati pravi ugovor pa da onda prihvatimo ponudu, da nam daju dresove kao u Hrvatske ili Srbije.

Ali ako ce Legea napredovati, ako cemo imati ovakve dresove sljedece godine ( PLAVI )
slika

Da prkosimo Svijetu i da sa ovom Zabarskom nepoznatom markom nadigravamo Francuze, Grke, Engleze u njihovim Super Custom Nike/ Adidas dresovima.
Ponavljam , onda kada dodje prava ponuda prihvatamo i pridruzujemo se susjedima u Nike Garnituri. (moja zelja) 8-) Prava ponuda ce doci kada se osigura plasman na WC 2014 i Top 10 Reprezentacija svijeta Ofcourse.

slika
slika
slika

Ako nista ostaje nam Legea , sta fali.
Ekvador igra u Marathon marci na svakom svjetskom, Columbia do 2011 u Lotto dresovima a u Top 10 su...
Meljemo u cemu hoces... Pitanje je jos i koliko bi mi dresova mogli priustiti...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 jun 2013, 09:16

Vi mislite da bi nam adidas i nike pravili dizajnove posebne kad bi nam pravili dresove ? :lol:
Ma oni bi uzeli obični šablon , bijeli dres domaći , onaj standardni font (koji ima skoro svaka reprezentacija sa adidas opremom ove sezone) , u plavoj boji , a obrnuto za gostujući , plavi dres bijeli brojevi . Ni imena ne bi imali . Isto važi i za Nike , bili bi isti ko' u Grčke. A bili bi užasno skupi .. A ovako kada se plasiramo na SP možemo tražiti Legeu da nam pravi dizajnove kakve hoćemo , a ne da nam oni samo šalju komplete pa nek' ih igrači obuku.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”