Nemoj nam berlinskog, srusili su ga, bolje kineski, taj se vidi iz svemira kao i nas SeoJackTheStripper je napisao/la: Pri tome dodaj jos Kolasinca, berlinski zid od odbrane.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj nam berlinskog, srusili su ga, bolje kineski, taj se vidi iz svemira kao i nas SeoJackTheStripper je napisao/la: Pri tome dodaj jos Kolasinca, berlinski zid od odbrane.
upravo to! Lulic ima prednost u odnosu na Viscu,mada je ovaj sinoc bio sjajan... Hajrovic na desnoj strani nema konkurenciju,brz,dobar dribler,suter.... jednostavno sjajan,jos je u Gradacu pokazao da je u dobroj formi,ali ono sinoc je bilo extra...DonCorleone je napisao/la:Jedini upitnik je da li igrati sa Pjanicem umjesto Hajrovica desno a na zadnjeg veznog Salihovica, ili bukvalno krenuti kao juce svaku, sa izmjenama Visca/Lulic i Vranjes/Mujdza, Sunjic/Bicakcic. Uglavnom 4-2-3-1, Besic zadnji vezni i jaka krila su rijesenje, a ko ce tu igrati, vidjecemo, zavisno u formi.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nemoj nam berlinskog, srusili su ga, bolje kineski, taj se vidi iz svemira kao i nas SeoJackTheStripper je napisao/la: Pri tome dodaj jos Kolasinca, berlinski zid od odbrane.
Ja bih jedino umjesto Hajrovica ubacio Seju u veznu liniju,a da formacija bude 4-1-4-1.. Mozda ne bi bilo lose ni tako poceti jednu..Meni je cak sad bliza ova opcija kad je pogledam ovakoAjax je napisao/la:Tako ce i biti. Jedino umjesto Visce poceti ce Miske iza Dzeke. A Hajrovic umjesto Visce. Trebo bi Bico zaigrati bar 30-tak minuta inace to nije dobro. Kako nam fali jos jedan iskusan stoper na spsiku !!!!Rios je napisao/la:Protiv Meksika probati ovako..
-----------------------------------------------Begovic--------------------------------------------
------------Mujdza-----------------Spahic-------------Vranjes----------Kolasinac---------------
----------------------------------------------Besic----------------------------------------------------
---------------------------------------------Pjanic---------------------------------------------------------
----------------Visca------------------------------------------------Lulic---------------------------
-------------------------------------------Hajrovic-----------------------------------------------------
-------------------------------------------Dzeko------------------------------------------------------------
Naravno pod uslovom da svi ovi budu spremni i u rosteru za ovu tekmu..Za Bicu je receno da vjerovatno nece igrati prijateljske..
Pjanic mora igrati gdje i sinoc,na svojoj pravoj poziciji.Uz Besica koji mu cuva ledja izgleda fantasticno i igra bez pritiska,rastereceno.Sve se moze mijenjati ali Pjaniceva pozicija ne bi smjela.Miske se treba malo povuci i igrati blize Pjanicu,tada ce trio Besic,Pjanic,Misimovic moci drzati loptu u nasim nogama i imacemo veci posjed.Po meni Miske je igrao previsoko,prakticno je bio drugi napadac.DonCorleone je napisao/la:Jedini upitnik je da li igrati sa Pjanicem umjesto Hajrovica desno a na zadnjeg veznog Salihovica, ili bukvalno krenuti kao juce svaku, sa izmjenama Visca/Lulic i Vranjes/Mujdza, Sunjic/Bicakcic. Uglavnom 4-2-3-1, Besic zadnji vezni i jaka krila su rijesenje, a ko ce tu igrati, vidjecemo, zavisno u formi.
Kakve veze ima to kad covjek igra lijevo a ne desno, jedini igrac koji moze kvalitetno odraditi poziciju desnog krila je Izet i bez Misketa da igramo tekmu su sanse 0.001%Rios je napisao/la:Ja bih jedino umjesto Hajrovica ubacio Seju u veznu liniju,a da formacija bude 4-1-4-1.. Mozda ne bi bilo lose ni tako poceti jednu..Ajax je napisao/la:Tako ce i biti. Jedino umjesto Visce poceti ce Miske iza Dzeke. A Hajrovic umjesto Visce. Trebo bi Bico zaigrati bar 30-tak minuta inace to nije dobro. Kako nam fali jos jedan iskusan stoper na spsiku !!!!Rios je napisao/la:Protiv Meksika probati ovako..
-----------------------------------------------Begovic--------------------------------------------
------------Mujdza-----------------Spahic-------------Vranjes----------Kolasinac---------------
----------------------------------------------Besic----------------------------------------------------
---------------------------------------------Pjanic---------------------------------------------------------
----------------Visca------------------------------------------------Lulic---------------------------
-------------------------------------------Hajrovic-----------------------------------------------------
-------------------------------------------Dzeko------------------------------------------------------------
Naravno pod uslovom da svi ovi budu spremni i u rosteru za ovu tekmu..Za Bicu je receno da vjerovatno nece igrati prijateljske..
---------------------------Begovic---------------------
--Mujdza-------Spahic-----------Vranjes------Kolasinac----
-------------------------Besic-----------------------
-------------Pjanic------------Salihovic----------
--Visca-------------------------------------Lulic-----------
---------------------Dzeko----------------------------
Visca je sinoc na mene ostavio bolji trag nego Hajrovic tako da bi on meni poceo i protiv Meksika
Nema ni 1% da ce igrati taj tim. Miske nece otici na klupu zbog Visce. Isto tako Hajrovic je bolji igrac od Visce bez dileme. I Visca je lijevo krilo a ne desno. To nije isto. Neboj se Visca ako bude igrao ovako kao danas. Pojacat ce on nekog prvoligasa sljedece sezone. Mozda cak i iz liga petice. Njegova najbolja uloga je kao zamjena u zadnjih 30-tak minuta.Rios je napisao/la: ---------------------------Begovic---------------------
Visca je sinoc na mene ostavio bolji trag nego Hajrovic tako da bi on meni poceo i protiv Meksika
Ma ionako pisem samo sta bih ja uradio..Svjestan sam ja da Misimovic nece otici na klupu iako je van forme i slabo fizicki pripremljen..Sto se Visce tice znam da je lijevo krilo,ali ako smo mogli gurati Vedu centarfora na krilo,ako nam je Sejo mogao igrati beka sto ne bi mogli probati i sa Viscom na desnom krilu..Veliki Ivica Osim je pravio takve poteze cesto,lijevo krilo stavlja desno i obratno,zar ne?Ajax je napisao/la:Nema ni 1% da ce igrati taj tim. Miske nece otici na klupu zbog Visce. Isto tako Hajrovic je bolji igrac od Visce bez dileme. I Visca je lijevo krilo a ne desno. To nije isto. Neboj se Visca ako bude igrao ovako kao danas. Pojacat ce on nekog prvoligasa sljedece sezone. Mozda cak i iz liga petice. Njegova najbolja uloga je kao zamjena u zadnjih 30-tak minuta.Rios je napisao/la: ---------------------------Begovic---------------------
Znam, jednostavno se uklapa u priču, sve ostalo je nelogično.Unofficialpage je napisao/la:A kako znaš da je to uradio? Svi smo puni neke negativne energije, sve gledamo kao da nas neko hoće zafrkat, radi protiv nas.
Zuka je malo preletio sa optuživanjem Saveza, iako se ja ne slažem da su trebali ovako rigorozno da ga kazne, ali očigledno ne daju da im bilo ko šta ružno kažu. Ali svakako ne želim nikog da nazivam lopovom, varalicom, kriminalcem... teške su to optužbe.
Zasto? Radi Egipta mozda, koji se setao kroz sredinu i krila kako je htio? Nije samo Slihovic krivac za to, nego citava postava.ZahaKING je napisao/la:Nemojte Salihovića na zadnjeg veznog pored Mumeta k'o boga vas molim![]()
![]()
ZahaKING je napisao/la:Nemojte Salihovića na zadnjeg veznog pored Mumeta k'o boga vas molim![]()
![]()
Ima,vec ide snimak od 16.30Harrison je napisao/la:Ima li gdje na tv-u snimak tekme BiH-Obala, a da ta tv nije Face tv. Bio bih zahvalan.
Nije ni to lose.Samo u tom slucaju Pjanic bi isao na Misketovo mjesto a Miske van.Ne bih volio Pjanica na krilu jer nepotrebno gubimo organizatora igre.Hajrovica gotivim ali ne bih ga ja stavio kao startera,slabo radi defanzivno,to mu je ozbiljna mana,i solira puno.Protiv Argentine svaka izgubljena lopta i soliranje bi nas mogle skupo kostati.Njega bih koristio kao izmjenu koja moze donijeti promjenu jer on solo akcijom moze zabiti gol.DonCorleone je napisao/la:@drummer,
naravno da i to stoji, ali protiv ARG je bitno da su obadva zadnja vezna veoma jaka u defanzivi. A tu je Salihovic bolji nego Pjanic. Dok protiv crnaca, koji su fizicki veoma jaki, bolje imati tehnicare koji ce ih vozati jer nisu u ofanzivi toliko opasni kao ARG i nemaju posjed lopte kao ARG.
Tako da sve zavisi sa kim se igra. Pjanic je na zadnjem veznom juce izgledao jako dobro, ali bojim se da protiv ARG to ne bi bio slucaj, jer bi ga pritisli previse, a on nije dovoljno jak da se nosi u defanzivnim zadacima, to je jedina partija dje bih vjerovatno poceo sa Salihovicem uz Besica, znaci nesto ovako:
-------------------Begovic-------------------
---Mujdza--Bicakcic--Spahic--Kolasinac--
------------Besic---------Salihovic----------
------Pjanic----Misimovic----Lulic---------
-------------------Dzeko----------------------
dok bih protiv Nigerije igrao slicno ali ne isto (tvoja verzija),
-------------------Begovic-------------------
---Mujdza--Bicakcic--Spahic--Kolasinac--
------------Besic----------Pjanic-------------
----Hajrovic---Misimovic----Lulic---------
-------------------Dzeko----------------------
Kako i sam vidis, uvijek je ista formacija, i skoro isti igraci, ali bih Pjanica stavio u zavisnosti skim igramo na zadnjeg veznog ili desno krilo koje se u sredinu uvlaci.
Jedini veliki upitnik meni jeste Misimovic (juce prodje nova godina dok primi loptu, pogleda oko sebe, i proba dodati, da ne spominjem da je bio JEDINI u timu koji je primio loptu pa probao da je vuce, dok su svi ostali igraci igrali brzo i na prvu).
Biće za nekih pola sata - sat snimak sa neke španske tv.Harrison je napisao/la:Ima li gdje na tv-u snimak tekme BiH-Obala, a da ta tv nije Face tv. Bio bih zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.