Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
al tacno su ih unistile one dvije tehnicke, zvuci nevjerovatno al je istina 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Jbte, cetvrtina je zavrsila 33:7, a njih unistile 2 tehnicke
..
Bravo Srbija, sretno u polufinalu, necu bit za vas jedino ako Batum ode dalje veceras.

Bravo Srbija, sretno u polufinalu, necu bit za vas jedino ako Batum ode dalje veceras.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredBorden
- Kontakt:
psiha liku, ako to ne kontas onda nikad nisi zaigro nikakvu utakmicu
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
nije bas isto dobiti 2 tehnicke na 20 razlike i na 8 razlike druzeLillard je napisao/la:Jbte, cetvrtina je zavrsila 33:7, a njih unistile 2 tehnicke..
za 10 puta manju stvar Đorđević i Srbija su napravili opšti cirkus protiv Španije (i to u momentima kad je vec bilo sve riješeno).L-Train je napisao/la:koliko je samo u kosarci bitan momentum,dvije tehnicke greske i sve se okrenu u korist Srbije koja je ionako na parketu izgledala bolje.
Ipak su brazilci gospoda za naše istocne susjede.
Sudije prelomile utakmice....6 slobodnih bacanja i lopta sa strane

kasnije je lako biti pametan i šibati mrtvog konja
Koji sex yebote.
Bravo Srbi.
Bravo Srbi.

Bravo Sale, bravo momci!!!
Donesite kuci tu medalju!!!
[youtube][/youtube]

Donesite kuci tu medalju!!!
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovo nisam očekivao, ovo je ludilo...
Teo, Teo konačno si.normalan i pravi, Bjelica vrhunski u oba pravca, Bogdan skroman danas, nije ni forsirao, Krle pokazao zašto najbolji centar Evrope(ne računajući one iz NBA 2x Gasol, Pekmen i dr)
ostali kidali i kidali i pokidali Brazil
Teo, Teo konačno si.normalan i pravi, Bjelica vrhunski u oba pravca, Bogdan skroman danas, nije ni forsirao, Krle pokazao zašto najbolji centar Evrope(ne računajući one iz NBA 2x Gasol, Pekmen i dr)
ostali kidali i kidali i pokidali Brazil
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Veceras treba ocekivati ipak malo neizvjesniju utakmicu od one u grupnoj fazi izmedju Francuske i Španije,ali prolaz Furije nebi trebao doci u pitanje.
da, ali ne znam koliko se sjećaš, đorđević jeste dobio tehničke dvije...let3 je napisao/la:za 10 puta manju stvar Đorđević i Srbija su napravili opšti cirkus protiv Španije (i to u momentima kad je vec bilo sve riješeno).L-Train je napisao/la:koliko je samo u kosarci bitan momentum,dvije tehnicke greske i sve se okrenu u korist Srbije koja je ionako na parketu izgledala bolje.
Sudije prelomile utakmice....6 slobodnih bacanja i lopta sa strane![]()
danas je to garant riješilo.meč, iako mnogi treneri namjerno dobijaju tehničke da bi trgli ekipe.
o košarkaški znalci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ponosan na svoje porijeklo,ponosan sto sam Srbin,zivim za ovakve utakmice,a jos draze mi je sto su nas sudije pogurale,haha,dusebriznici pojedite svoja jaja,sigurno bi izgubili da nije bilo tehnickih,Teo karaj i Spance,Sale daj nam tehnicke i u polufinalu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo komšije, strašna 3/4, apsolutno zaslužena pobjeda i medalja je nadohvat ruke. Sad polomite Špance i srušite im snove 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Idemo po medaljuu 

Kad porastem biću Bogdan 
Da hoće i Špance dobit u polufinalu

Da hoće i Špance dobit u polufinalu

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vjerujem da mogu uci u egal utakmicu sa Spancima, ako bude egal sa Spanijom onda ne znam da li ce moci protiv Fibe bit egal.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bravo komšije, strašna 3/4, apsolutno zaslužena pobjeda i medalja je nadohvat ruke. Sad polomite Špance i srušite im snove
s obzirom kako Francuzi izgledaju na prvenstvu,posebno napadacki,Spanjolci bi veceras bez vecih muka trebali dobiti,a onda nas ocekuje pakleno polufinale.Naostrili su se Spanjolci i Srbi jedni na druge,bilo bi lijepo kada bi se u poslednju cetvrtinu uslo sa nekim egalom gorila bi dvorana
,mada objektivno gledajuci sve sem finala Spanija-USA bi bilo veliko veliko iznenadjenje.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jah doduše, na pocetku treće četvrtine pri rezultatu -7 sudije ti svirnu duplu tehnicku grešku, daju ti 6 slobodnih bacanja i loptu sa straneDANTES je napisao/la:da, ali ne znam koliko se sjećaš, đorđević jeste dobio tehničke dvije...let3 je napisao/la:za 10 puta manju stvar Đorđević i Srbija su napravili opšti cirkus protiv Španije (i to u momentima kad je vec bilo sve riješeno).L-Train je napisao/la:koliko je samo u kosarci bitan momentum,dvije tehnicke greske i sve se okrenu u korist Srbije koja je ionako na parketu izgledala bolje.
Sudije prelomile utakmice....6 slobodnih bacanja i lopta sa strane![]()
danas je to garant riješilo.meč, iako mnogi treneri namjerno dobijaju tehničke da bi trgli ekipe.
o košarkaški znalci

ali ni to nije bila poneta posta...vec ponašanje/reakcija klupe Brazila na tako drsku odluku vs. ponašanje i reakcije Srbije na 10 puta manje štetnu odluku protiv Španije (na samom kraju, u momentima kad je sve odavno riješeno)
dva razlicita svijeta, razlicite kulture i civilizacije...jedni primitivci, drugi gospoda....mislim, to je bila poenta posta

Bravo za susjede u potpunosti zasluzena pobjeda
Sada vam dolaze 80% spanci bice tesko ali pokazite vecerasnju partiju i nece biti problema imate podrsku iz BIH

Sada vam dolaze 80% spanci bice tesko ali pokazite vecerasnju partiju i nece biti problema imate podrsku iz BIH

04.10.2009 !!
Komentar sa jednog portala:
Štimac: Pucam trojku i namjerno fulam, jer mi se tako moze!!!

Štimac: Pucam trojku i namjerno fulam, jer mi se tako moze!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Još samo da kažeš da su Španci gospoda...let3 je napisao/la: jah doduše, na pocetku treće četvrtine pri rezultatu -7 sudije ti svirnu duplu tehnicku grešku, daju ti 6 slobodnih bacanja i loptu sa strane....nisu nikako pogurali i nogama i rukama Srbiju
malo li je kume
ali ni to nije bila poneta posta...vec ponašanje/reakcija klupe Brazila na tako drsku odluku vs. ponašanje i reakcije Srbije na 10 puta manje štetnu odluku protiv Španije (na samom kraju, u momentima kad je sve odavno riješeno)
dva razlicita svijeta, razlicite kulture i civilizacije...jedni primitivci, drugi gospoda....mislim, to je bila poenta posta

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.