Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

katalinski
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la katalinski » 10 okt 2012, 18:47

[quote="Rios"][quote="muhamedhulk"][quote="Cartman"]Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Mujdza - Spahic - Vranjes - Salihovic
Stevanovic - Misimovic - Zahirovic - Lulic
Ibisevic - Dzeko

ma ovo je najrealnije...a vrsajevic ne moze igrati lijevo,pa mora pri svakom centarsutu prebaciti loptu na desnu nogu,jer ocito to ne radi kvalitetno lijevom.protiv letonije takodje nije pokusao ici sa krila u sredinu i namjestiti se na sut,nesto to radi robben u bayernu ili bale u velsu (protiv nas kada je kao ljevak igrao na desnoj strani).
gledao sam trening repke i skoro neku utakmicu vojvodine,stevanovic brz prodoran ,ali jednostavno nekako nije mogao pogoditi gol,ali ako bude igrao kao protiv mladih svaba mogao bi biti prevaga,jer cini mi se da grci nemaju igraca dovoljno brzog koji bi ga mogao markirati.
valjda cemo trijumfovati protiv nama uvijek nezgodih grka,Miske i Dzeko neka se samo nastave takmiciti za NAJBOLJEG STRIJELCA REPKE :D
Ajvatar

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 okt 2012, 18:48

♥Begović na golu stoji, cjela raja njega voli. ♥
♥ Kad je Mujdža na beka došo', niko više nije prošo'. ♥
♥ Spahić je borac stari, i stub nam je u obrani. ♥
♥ Pandža kao lav se bori, igračima noge lomi. ♥
♥ Kada Lulić po krilu krene, tu prestaju sve dileme. ♥

♥ Zahirović je zadnji vezni, boljeg nemaju ni Englezi. ♥
♥Misimović na prvu igra, protivnik je kao čigra. ♥
♥ Salihović kad loptu primi, sva se raja njemu divi. ♥
♥Pjanić nam bombe puca, svako srce za njeg' kuca. ♥
♥ Kad Džeko loptu uzme, golmanima krenu suze. ♥
♥ Sta za Ibiševića i Stevanovića sada reći, tu ni ne treba puno riječi. ♥

IDEMOOOOO! :)

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 okt 2012, 18:55

muhamedhulk je napisao/la:
Rios je napisao/la: Cuj Vrsajevic :lol: :lol: :lol:
Samo se ti smij za Vrsajevica.. Treba nam neko ko moze trcati..trcati..trcati i trcati. A to je on definitivno! :) Treba uzvratiti Grcima trkacki sto je vise moguce :D
Jedino i zna trčati, ništa drugo..

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 10 okt 2012, 19:00

Evo gledam na Avazu komentar, jel ovo onaj nas Nedimko,evo sta covjek savjetuje:

Nedimko Buha
-----------------------begović-----------------------mujdža----------vranješ--------spahić--------sejostevanović-------miske---zahirović------------lulić-------------------------ibričić------------------------------------------------ibišević-------------------- sastav za poderati grke
prije 49 minuta

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2012, 19:01

Grci za lijevu stranu muku muce,igraju isto sa dva defanzivna vezna.
Sto logicki i uopste ko konta formaciju i taktiku fudbala dovodi do toga da igranjem Stevanovica po desnom krilu znaci rasipanje Grka po toj lijevoj ili suprotnoj strani i Zahirovic je sasvim dovoljan u ovom slucaju za zadnjeg veznog.
Cuj preofanzivni a neko prica kako trebamo ici na pobjedu.
ili mozda da stavimo 38 veznjaka u igru i to dizelasa.Isprobalo se i to,vidjelo ne ide,znaci idemo drugacije.
U vezi trke,nije samo ni trka u pitanju.Da je tako doveli bi atletski klub a ne fudbalski,pored trke valja znati i igrati fuce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 okt 2012, 19:09

Sreća pa imamo Stevanovića kao zamjenu za Pjanića. :shock: Glavni faktor odlučivanja će, mislim, biti postavka Grka i kako će se odvijati situacija po pitanju postignutih golova. Stavljam glavnu na panj da izvlačimo povoljan rezultat (99% pobjedu) damo li zgoditak prvi. :D

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 10 okt 2012, 19:09

cuj poderati grke stvarno su ovi neki navijaci u euforiji sjetite se rumunije
igrali smo dvije utakmice i dobili obije i idemo da poderemo grke
a te dvije tekme sto smo dobili realno gledajuci jedan od nasih klubova iz gornjeg djela tabele isto bi ih uzo
po meni je ovo pravi ispit i za selektora i za igrace koliko su jaki za kvalifikacije
jer kad se samo sjetim utakmica za pripreme brazil,mexiko itd nisam neki optimista da cemo mi lako i sa litvanijom a kamoli sa slovackom ili grckom
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 okt 2012, 19:12

fantom je napisao/la:Evo gledam na Avazu komentar, jel ovo onaj nas Nedimko,evo sta covjek savjetuje:

Nedimko Buha
-----------------------begović-----------------------mujdža----------vranješ--------spahić--------sejostevanović-------miske---zahirović------------lulić-------------------------ibričić------------------------------------------------ibišević-------------------- sastav za poderati grke
prije 49 minuta

Boze sacuvaj.. hvala bogu da se mi navijaci ne pitam inace bi propali ko Grcka protiv Grcke :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 okt 2012, 19:12

Bio sam danas na treningu i sa trbina snimio dva klipa. Na jednom Pjanic trenira odvojeno od ostatatka, a na drugom uvjezbavanje kornera i prekida, mada nista spektakualrno. Ukoliko zelite postavim iste na net :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 okt 2012, 19:20

IVICA OSIM je napisao/la:cuj poderati grke stvarno su ovi neki navijaci u euforiji sjetite se rumunije
igrali smo dvije utakmice i dobili obije i idemo da poderemo grke
a te dvije tekme sto smo dobili realno gledajuci jedan od nasih klubova iz gornjeg djela tabele isto bi ih uzo
po meni je ovo pravi ispit i za selektora i za igrace koliko su jaki za kvalifikacije
jer kad se samo sjetim utakmica za pripreme brazil,mexiko itd nisam neki optimista da cemo mi lako i sa litvanijom a kamoli sa slovackom ili grckom
da si rekao Irska pa hajde, ali bas smo protiv Brazila i Meksika dobro odigrali. Doduse malo smo pokvarili na kraju sa autogolom i poklonjenim golom i tako pokvarili krajnji rezultat. Ali igra je bila solidna protiv dvije jake ekipe.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 okt 2012, 19:21

neo je napisao/la:Bio sam danas na treningu i sa trbina snimio dva klipa. Na jednom Pjanic trenira odvojeno od ostatatka, a na drugom uvjezbavanje kornera i prekida, mada nista spektakualrno. Ukoliko zelite postavim iste na net :)
pa to se ne pita brate :mrgreen: postavi klipove da vidi raja!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 okt 2012, 19:57

harishp je napisao/la:Grci za lijevu stranu muku muce,igraju isto sa dva defanzivna vezna.
Sto logicki i uopste ko konta formaciju i taktiku fudbala dovodi do toga da igranjem Stevanovica po desnom krilu znaci rasipanje Grka po toj lijevoj ili suprotnoj strani i Zahirovic je sasvim dovoljan u ovom slucaju za zadnjeg veznog.
Cuj preofanzivni a neko prica kako trebamo ici na pobjedu.
ili mozda da stavimo 38 veznjaka u igru i to dizelasa.Isprobalo se i to,vidjelo ne ide,znaci idemo drugacije.
U vezi trke,nije samo ni trka u pitanju.Da je tako doveli bi atletski klub a ne fudbalski,pored trke valja znati i igrati fuce.
Ne znam bas da imaju problema sa tom lijevom stranom.. Spyropoulos (29 god.) je nazad, Fortounis (19 god.) je naprijed.. Standardni i u repki, i u klubovima.. Ovaj prvi dao i jedan gol u ovim kvalama, drugi super igra u K'lauternu (7 ut, 2g, 3a)..
Njihov najveci problem je Papadopoulosa iz Schalkea, i kapiten Katsouranis. Prvi je povrijedjen, a drugi je ostao bez kluba.. Zato su i vratili Karagounisa u repku..
Protiv Grka jeste preofanzivno igrati sa dva napadac i Misketom iza njih..ili Misketa staviti desno/lijevo, ili jedan napadac vani, a Miske iza njega. Taj potez moze donijeti puno dobrog, ali isto tako i loseg.. :/
Ne treba 38 veznjaka, ali Miske nije taj koji moze povezati odbranu i napad, to je Pjanke koji nazalost nece igrati :( Inace bi on i Zaha igrali na sredini..
Trka je bitna, pogotovo kad igramo sa dva u napadu.. Onda se jedan izgubi na sredini i teze je drzati loptu u nogama, sto znaci vise trke.. Kad igramo sa 5 u sredini onda nekako i drzimo loptu, onda se lopta krece, sto znaci manje trcanja :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 okt 2012, 20:08

Susic svaku izjavu pocinje sa "Imamo mi" :lol:

Kaze Safet da ako pobijedimo Grcku onda smo sigurni putnici za Brazil i da nas niko ne moze stici, treba mu je vjerovati, to je lafcina, totalni nogomet. :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 okt 2012, 20:31

Cartman je napisao/la:Ako zaigra Stevanovic kao sto Pape govori onda ce to bit ovako:
Beg
Mujdza - Spahic - Vranjes - Salihovic
Stevanovic - Misimovic - Zahirovic - Lulic
Ibisevic - Dzeko

Vrlo, vrlo ofanzivno i rizicno. Zahirovic ce morat odigrat utakmicu zivota, ili da pobjedimo 4:3.
To je onda 4-1-3-2...S tim da Stevce i Lulce moraju spirintat ko budale cijellu utakmicu...
Il brate nek se se brane i prepuste kontrama :-)

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 okt 2012, 20:32

neo je napisao/la:Bio sam danas na treningu i sa trbina snimio dva klipa. Na jednom Pjanic trenira odvojeno od ostatatka, a na drugom uvjezbavanje kornera i prekida, mada nista spektakualrno. Ukoliko zelite postavim iste na net :)
Ma ne postavljaj !! Da Grci vide našu prekid-taktiku.

;)

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 10 okt 2012, 20:39

dobićemo grke i to bez alena halilovića

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 10 okt 2012, 20:56

evo gledam ove slike sa treninga i svi nesto nasmijani, ljudi ovo nece izaci na dobro

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 okt 2012, 21:01

kao sto sam i pisao sa ovakvim sastavom bi naj bolja formacija bila 3-5-2!!

-------------begovic---------

---menso--- -spaha------ogi--

---------zaha------salih--------

steva--------miske------lula--

-------ibi----------dzeko------

ova formacija je dosta ofanzivna ali mozda je to recept za 3 boda!! tko zna ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 okt 2012, 21:01

Sto nece izac na dobro, pa bolje je da su nasmijani... i gdje nece biti nasmijani pape im na trening doveo bataljon treba (vidi slike) :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 okt 2012, 21:18

Selektor Safet Sušić odredio je 10 igrača za Grčku, a jedanaesti bi mogao biti Miroslav Stevanović, iako su u kombinacijama i Haris Medunjanin te Ervin Zukanović.

"Imam deset sigurnih igrača, još jednog moram odlučiti. Može to biti Medunjanin, može Zukanović, a i Stevanović. Od njih trojice igrat će jedan, a najbliži sastavu je mali Stevanović, koji me oduševio protiv Walesa i još sam pod dojmom njegove partije u toj utakmici", kazao je Sušić, dodavši:

"Možda da riskiramo, da probamo tamo da dobijemo. Oni imaju dva defanzivna vezna, pa ne znam jesu li nama potrebna dvojica na toj poziciji? Što se tiče njihovog sastava, nisam ni siguran da li će Papadopoulos igrati, iako tako pišu mediji. Karagounis je lider ekipe, ali sumnjam da će on igrati. U napadu će biti Samaras, koji je dao dva gola u prošle dvije utakmice i Gekas. Ni Salpingidis, po mom mišljenju, neće igati".

"Igrat će i oni otvoreno i ofanzivno, no moramo gledati sebe", ističe Pape i dodaje:

"Treba biti pametan u Grčkoj, jer oni dosta padaju kod svakog kontakta, traže žute kartone. I publika ima veliki utjecaj. Mislim da imamo iskusne igrače koji mogu odraditi utakmicu bez da podlegnu pritisku. Bilo bi loše da izgubimo, a još gore da želim da taj poraz bude popraćen kartonima. Želim da sačuvamo ekipu, kakvu sada imamo i da uzvrat s Grčkom na proljeće dočekamo kompletni".

"Džeko i Ibišević zajedno postigli 19 golova? Nadam se da će popraviti taj skor nakon Grčke", uz smijeh će Pape novinarima.

Znaci: Begovic - Mujdza, Vranjes, Spahic, Salihovic - Zahirovic - ?, Lulic - Misimovic - Ibisevic, Dzeko.
Jel to tih deset sigurnih? :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.