Ajax je napisao/la:Zar nije Vrsajevic igrao u Sparti iz praga kao i u Celiku napadaca. Sta on u stvari igra kod nas. Desno krilo ili desnog beka ??
To ti ni Safet nebi znao odgovriti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ajax je napisao/la:Zar nije Vrsajevic igrao u Sparti iz praga kao i u Celiku napadaca. Sta on u stvari igra kod nas. Desno krilo ili desnog beka ??
Igra smetalo.Ajax je napisao/la:Zar nije Vrsajevic igrao u Sparti iz Praga kao i u Celiku napadaca. Sta on u stvari igra kod nas. Desno krilo ili desnog beka ??
Niko sretniji od mene. Da covjek bjesne protiv Agrentine i Nigerije. Fenomenalnim prodorom i asistencijom ili gololm. Ali nazalost koliko sam ga gledao. Sanse za nesto takvo ( protiv nabrojanih ekipa ) jesu oko 5%. Sanse da ce odigrat ispodprosjecno ili napraviti kiks su oko 80%. Oko 15% da ce biti solidan. Zato jer covjek ne posjeduje niti jedan jedini kvalitet koji bi mogao da nametne protivnicima. Los u obrani. Nije maratonac. Los u nabacivanju/asistencijama, los u prodorima, los u driblingu, los u uklizavanju ( nepostojece ) nema top u nogi ( sutinu ) itd.Guzonja je napisao/la:Igra smetalo.Ajax je napisao/la:Zar nije Vrsajevic igrao u Sparti iz Praga kao i u Celiku napadaca. Sta on u stvari igra kod nas. Desno krilo ili desnog beka ??
Elegant je napisao/la:Avdija sasvim solidan protiv Dinama.
Srednje ozbiljna.BaDa12 je napisao/la:Koliko je ozbiljna povreda koju je danas zadobio?
nece valjda propustit SP?!Ajax je napisao/la:Srednje ozbiljna.BaDa12 je napisao/la:Koliko je ozbiljna povreda koju je danas zadobio?
Nece. Ajdukovi doktori ce ga osposobiti 100%.STEVIE je napisao/la:nece valjda propustit SP?!Ajax je napisao/la:Srednje ozbiljna.BaDa12 je napisao/la:Koliko je ozbiljna povreda koju je danas zadobio?
hvala Bogu. moram priznati da sam se dobro prepao kad sam procitao da se ozljedio avdija..Ajax je napisao/la:
Nece. Ajdukovi doktori ce ga osposobiti 100%.
Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ovako misle,nekome željeti da se povrijedi je stvarno jadno da jadnije ne može biti.Malo razmisli,ako imaš posao,kako bi se ti osjećao da tebi neko želi da se povrijediš.DeeWa je napisao/la:s obzirom da je odigrao do kraja koliko znam, nazalost nije ozbiljna.
Mislim da je cilj postignut sa ovim odgovorom jer ne vidim nijedan validan argument za pitanje 'koliko je ozbiljna povreda' nego da se dobiju ove vrste odgovori, koje ni ja ne podrzavam naravno. Jel' to stvarno neko misli da nam treba ovaj polu-igrac pa se zato brine za njegovu povredu ili je to ipak da se navuku ljudi na odgovore slicne ovom pa da ih se dodatno prikazuje kao mrzitelje svega i svacega tako i selektora i njegovih pulena iz Hajduka. Mislim ipak da je ovo drugoemil02in je napisao/la:Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji ovako misle,nekome željeti da se povrijedi je stvarno jadno da jadnije ne može biti.Malo razmisli,ako imaš posao,kako bi se ti osjećao da tebi neko želi da se povrijediš.DeeWa je napisao/la:s obzirom da je odigrao do kraja koliko znam, nazalost nije ozbiljna.
Stvarno mi te je žao,nisi svjestan koliko si nisko pao.
Plitko razmisljanje.Guzonja je napisao/la:Unaprijed halalim onome koji ga povrijedi.
Hajde sta si zakmecio pa ne zelim mu smrt.Omerbavarac je napisao/la:Plitko razmisljanje.Guzonja je napisao/la:Unaprijed halalim onome koji ga povrijedi.![]()
Zeljeti nekome povredu je van svake pameti pa makar se radilo o najgorem igracu na dunjaluku.
Zalosno majke mi.Guzonja je napisao/la: Hajde sta si zakmecio pa ne zelim mu smrt.
Neka se povr. tj. odmara.
Dobro za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.