FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 10 jan 2013, 19:51

Pratite službenu stranicu FK Radnički i Lukavac-x, uskoro će tamo biti sve napisano.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 jan 2013, 21:36

Casp3r je napisao/la:Pratite službenu stranicu FK Radnički i Lukavac-x, uskoro će tamo biti sve napisano.
A Casper, mogao si usput napisati nešto ovdje dok tamo ne izbacite, al hajde.
Samo reci nam malo preciznije kada? Uskoro... dan,dva,sedmica,mjesec-dva??
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 jan 2013, 14:09

Prozivka igraca je sutra (ponedjeljak, 14.01.2013). Nakon toga ce uslijediti ljekarski pregled (utorak), a treninzi pocinju u srijedu. Bice vise na spomenutim portalima :).

U medjuvremenu, na manifestaciji uprilicenoj u povodu izboru sportiste godine opcine Lukavac u 2012. godini FK Radnicki je dobio brojna priznanja.

http://fkradnicki.ba/izdvojeno/izbor-sp ... k-radnicki" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 jan 2013, 14:24

Zoom088 je napisao/la:Prozivka igraca je sutra (ponedjeljak, 14.01.2013). Nakon toga ce uslijediti ljekarski pregled (utorak), a treninzi pocinju u srijedu. Bice vise na spomenutim portalima :).

U medjuvremenu, na manifestaciji uprilicenoj u povodu izboru sportiste godine opcine Lukavac u 2012. godini FK Radnicki je dobio brojna priznanja.

http://fkradnicki.ba/izdvojeno/izbor-sp ... k-radnicki" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala na odgovoru..Nadam se da nece bit neki drasticni promjena :D

Lijepo je to, momci su se stvarno trudili, samo nekoliko prvih kola nam nije islo..Cestitke momcima i upravi na dosadasnjem radu :mrgreen:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 14 jan 2013, 21:44

Ko je bio, a ko ne danas na prozivci?? :roll:
Zoom, Casper :mrgreen:
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 jan 2013, 14:50

23 pozvana, svi se odazvali osim opravdano odsutnih Enesa Brčkalića i Tarika Gogića.

http://lukavac-x.ba/lukavac/pripreme-za ... alera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 jan 2013, 15:37

Iz Upravnog odbora izrazili su želju da fudbalerima omoguće odlazak na pripreme u Hrvatsku ili Crnu Goru, međutim sve će to biti uslovljeno finansijskom podrškom od strane Općine Lukavac.
Ovo je veoma lijepo za procitat..Svidja mi se rad UO, sad samo jos da Opstina ispostuje Radnicki, i svi sretni i zadovoljni..
I ako se SSL ukljuci, zajedno sa FCL (da pomognu odlazak na pripreme) onda ne bi bilo problema :D

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 15 jan 2013, 17:17

Zoom088 je napisao/la:23 pozvana, svi se odazvali osim opravdano odsutnih Enesa Brčkalića i Tarika Gogića.

http://lukavac-x.ba/lukavac/pripreme-za ... alera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema mojim informacijama za sada samo je Mirnes Salihovic bivsi igrac Radnickog.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 jan 2013, 17:55

lukavac_21 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:23 pozvana, svi se odazvali osim opravdano odsutnih Enesa Brčkalića i Tarika Gogića.

Prema mojim informacijama za sada samo je Mirnes Salihovic bivsi igrac Radnickog.
I jest dao jedan ili dva gola samo, neka ide ako želi naći će se adekvatna zamjena za njega....;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 jan 2013, 19:29

Gdje ode Mirnes? Što se tiče njega, mnogo je bolji bio dok smo bili u II Ligi, nije nešto pokazao ove polusezone.
Ako je tačna informacija, hvala njemu od srca, sretno mu bilo gdje god završio.

Kako je lijepo pročitati da se radi u klubu, čestitke UO, imate punu podršku navijača.

Gosp. Vojvodiću, iskoristi priliku dok većina igrača napušta Slobodu, dovedi nekog što valja pa da odmah zagrizemo u Gračanici pa da se ganjamo sa Vitezom :lol:
1921
1989

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 15 jan 2013, 19:35

VolimRadnicki je napisao/la:Gdje ode Mirnes? Što se tiče njega, mnogo je bolji bio dok smo bili u II Ligi, nije nešto pokazao ove polusezone.
Ako je tačna informacija, hvala njemu od srca, sretno mu bilo gdje god završio.

Kako je lijepo pročitati da se radi u klubu, čestitke UO, imate punu podršku navijača.

Gosp. Vojvodiću, iskoristi priliku dok većina igrača napušta Slobodu, dovedi nekog što valja pa da odmah zagrizemo u Gračanici pa da se ganjamo sa Vitezom :lol:
Pa Salihović je dok je bio u Slavenu a Slaven igrao Prvu ligu davao dva gola za sezonu čitavu a ne polusezonu, tako da je za malo oborio svoj rekord, jedan pogodak mu falio :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 15 jan 2013, 19:46

Dobar je Mirnes bio u Radničkom kad smo izborili plasman u Prvu ligu sad, dao je 9 golova za polusezonu i onda je otišao, sad je došao skoro u pola prvog dijela sezone, nije prošao pripreme uopšte sa Radničkim, mislim ako ide nek mu je sretno, ali ako ostane biće on puno bolji u drugom dijelu jer će Vojvoda sad njih da "zaganja", inače ima jedan dobar igrač u Banovićima igrao je za Mladost iz Puračića na transfer listi je sad gore pa mogao bi se ako ništa onako na probu dovesti, mislim da se Delić preziva....;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 jan 2013, 21:13

Ima dosta potencijala na TK, treba pogledat..Ali oni traze nekog iskusnog, tesko ce ga ovdje nac, treba gledat nekog iz PL ili cak sa strane ( a da nije skup)..Uglavnom nekog iz iste ili neke jace lige nego sto je 1 LFBiH..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 jan 2013, 21:23

Maniaacs je napisao/la:Ima dosta potencijala na TK, treba pogledat..Ali oni traze nekog iskusnog, tesko ce ga ovdje nac, treba gledat nekog iz PL ili cak sa strane ( a da nije skup)..Uglavnom nekog iz iste ili neke jace lige nego sto je 1 LFBiH..
Raspitajte se za Masića iz Zvijezde,bio bi idealno pojačanje.Frajera ne mozes proći.Sto je dobio nogu u Zvijezdi za Bozije je čudo,al et.Samo ne znam koliko će love traziti.Ako pucate na PL.momak je ekstra.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 jan 2013, 22:02

vatreni je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:Ima dosta potencijala na TK, treba pogledat..Ali oni traze nekog iskusnog, tesko ce ga ovdje nac, treba gledat nekog iz PL ili cak sa strane ( a da nije skup)..Uglavnom nekog iz iste ili neke jace lige nego sto je 1 LFBiH..
Raspitajte se za Masića iz Zvijezde,bio bi idealno pojačanje.Frajera ne mozes proći.Sto je dobio nogu u Zvijezdi za Bozije je čudo,al et.Samo ne znam koliko će love traziti.Ako pucate na PL.momak je ekstra.
Nisam cuo za momka.Koja pozicija?
A cilj je biti u vrhu, nije prioritet bas PL, ako se ukaze prilika ko bi propustio? :lol:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 16 jan 2013, 16:06

Pošto je danas bio prvi pravi trening poslije prozivke, ljekarskog pregleda, hoće li biti slike ili neki video, pozz :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 18 jan 2013, 14:07

Jel istina da uz Salihovića u Slobodu ide i Trumić, ako se dogovore, jer i ovi su dužni i Bogu i narodu, žao mi je ako Truma ode, najbolji je naš igrač za mene bez dileme, a vidim i u Bratstvu se oprostili od prvotimaca Šabića, Timkova, Kadrića, Đukanovića, eto upravi Radničkog da uradi šta što se tiče pojačanja ako se ima sredstava bar za jednog igrača.....:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 18 jan 2013, 14:16

Otkud ti ta informacija, i za Salihovića i Trumića?
Čuj u Slobodu, pa ne mogu da vjerujem, ne zna se hoće li uopšte nastaviti takmičenje ili će se ugasiti, ovdje su koliko-toliko imali redovne plate. Ta informacija ne pije vodu, nema logike, od koga si čuo?
jer i ovi su dužni i Bogu i narodu
Na koga misliš ovdje?
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 18 jan 2013, 14:54

VolimRadnicki je napisao/la:Otkud ti ta informacija, i za Salihovića i Trumića?
Čuj u Slobodu, pa ne mogu da vjerujem, ne zna se hoće li uopšte nastaviti takmičenje ili će se ugasiti, ovdje su koliko-toliko imali redovne plate. Ta informacija ne pije vodu, nema logike, od koga si čuo?

Pripremama bi se mogli priključiti i Eldin Trumić i Mirnes Salihović iz lukavačkog Radničkog, a sve u zavisnosti šta im može ponuditi klupska Uprava, koja se još uvijek bori da isplati zaostale plate sadašnjem igračkom kadru.

eto to pise na Slobodinoj temi, na nekom portalu je objavljeno.Izjava trenera Slobode.
jer i ovi su dužni i Bogu i narodu
Na koga misliš ovdje?
Ovdje misli na Slobodu, ako sam dobro ukapiro..

I moje misljenje da ne bi Truma trebo nigdje ici, dobar nam je, a ja mislim da mu gore ne mogu ponudit vise nego sto ima ovdje.Tako da sam optimistican sto se Trume tice.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 18 jan 2013, 15:05

Ma nema od tog ništa, jedino ako su tolike budale onda će otići.
1921
1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.