Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Tako ste govorili i pred ovu utakmicu zadnju pa ste dobili. Ne samo vi vec i ljiljani i slicni. Nemojte molim vas usracu se od vas.
- elninho_resTO
- Kontakt:
ok sampioniA_d_0 je napisao/la:Tako ste govorili i pred ovu utakmicu zadnju pa ste dobili. Ne samo vi vec i ljiljani i slicni. Nemojte molim vas usracu se od vas.

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Europa Liga

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ej ljudi ja sam novi u ovoj igrici pa nemogu da se prijavim nikako...znal neko sta treba ukucat tamo gdje pisse "COUNTRY REGION"????Help

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
- samir_tm87
- Kontakt:
SeŁŁmir je napisao/la:ej ljudi ja sam novi u ovoj igrici pa nemogu da se prijavim nikako...znal neko sta treba ukucat tamo gdje pisse "COUNTRY REGION"????Help![]()
ukucas sta osh , meni federacija stoji

OK,uspio sam jbg ja nabubo nekih brojevasamir_tm87 je napisao/la:SeŁŁmir je napisao/la:ej ljudi ja sam novi u ovoj igrici pa nemogu da se prijavim nikako...znal neko sta treba ukucat tamo gdje pisse "COUNTRY REGION"????Help![]()
ukucas sta osh , meni federacija stoji

Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
- Arsenalisation
- Kontakt:
ja bi to i mogao nekako stizat...ako mi ko objasni kako se to igra ja bi uzeo account da ne propada bezze---jocker12 je napisao/la:Ma raja ne mogu stici sve ****,sad skola krenula i ta sranja,imam obaveza bruku,ako neko hoce account da mu dam,halal mu

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
ja bih ti davao instrukcije da imas jedan od jacih klubova u bih ligi ako bi htio da vodis i biti aktivan..
- elninho_resTO
- Kontakt:
koju si poziciju napravio,da nisi slucajno stoperaSeŁŁmir je napisao/la:OK,uspio sam jbg ja nabubo nekih brojevasamir_tm87 je napisao/la:SeŁŁmir je napisao/la:ej ljudi ja sam novi u ovoj igrici pa nemogu da se prijavim nikako...znal neko sta treba ukucat tamo gdje pisse "COUNTRY REGION"????Help![]()
ukucas sta osh , meni federacija stoji![]()
![]()

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
jbg nisam jos nijedno izabro od one tri opcije...ak ti treba stoper da uzmem to samo javielninho_resTO je napisao/la: koju si poziciju napravio,da nisi slucajno stopera

-
- Kontakt:
jel iko moze da daje contract meni? ime mi je : Kenan Zeljovac
Kako god ispred vas smo i to dobro.elninho_resTO je napisao/la:ok sampioniA_d_0 je napisao/la:Tako ste govorili i pred ovu utakmicu zadnju pa ste dobili. Ne samo vi vec i ljiljani i slicni. Nemojte molim vas usracu se od vas.![]()
![]()
-
- Kontakt:
HOCU U DRUGI KLUB 

Na pogresnom si mjestuAdisManiacZ je napisao/la:HOCU U DRUGI KLUB

http://forum.footballidentity.com/defau ... 27730&p=50
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Eh bogami onda recu manageru da ti spusti Minimum Releases Fee jer ne vjerujem da ce iko dati 5 miliona za pocetnikaAdisManiacZ je napisao/la:HOCU U DRUGI KLUB
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
jel to neki novi fidova?guber_90 je napisao/la:Na pogresnom si mjestuAdisManiacZ je napisao/la:HOCU U DRUGI KLUB, ne toliko pogresnom koliko je ovo bolje:
http://forum.footballidentity.com/defau ... 27730&p=50

Bit ce da jesteItalia je napisao/la:jel to neki novi fidova?guber_90 je napisao/la:Na pogresnom si mjestuAdisManiacZ je napisao/la:HOCU U DRUGI KLUB, ne toliko pogresnom koliko je ovo bolje:
http://forum.footballidentity.com/defau ... 27730&p=50![]()

hajd neka si nam dosao 

Eto moj daffy, banuse oni mene, al vratio se ja bolji i jaci iz banovica, godila mi terapijaItalia je napisao/la:hajd neka si nam dosao

ajde ljudi dajte mi ugovor kakav http://footballidentity.com/Player/Play ... x?id=50460, nemojte da moram vizu vadit a inostranstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.