Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

haris10
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la haris10 » 20 maj 2011, 23:43

Btw sve ove na transfer listu.. Ionako nije ni jedan prvotimac,jedino Joaquin ali je Pablo po mom misljenju bolji u ovom trenutnku za Valenciu.
A za godinu ustedit od ovog 15 miliona i eto solidno pojacanje, da je to ucinjeno prosle godine sad bi imali vjerovatno veci budjet, ali eto..[/quote]
Zanimljivo je da bi svi sa ove liste (izuzev Albelde) mogli napustiti Valenciu.Istina za male novce,ali opet bi nesto skromno zaradili :)
P.S Joaquin od ljeta po svemu sudeci ce postati novi igrac Malage[/quote]
ocetel pustit deporu sutra?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 maj 2011, 00:19

Adile@znas li ti sta je sa novom Mestallom ? ja sam trazio po internetu da vidim jesu li nastavljani radovi ili kada se bar planira nastavak radova ali nisam nista nasao :?

Sto se tice joaquina dobro bi bilo za njega da ode u Malagu, njima bas fali jedno kvalitetno desno krilo a Joaquin ima jos dosta toga za pokazati , citao sam da Malaga planira dovesti njega ili Lichtsteinera iz Lazia za tu poziciju .

Gdje je Adnan nanda@ ne najavljuje vise tekme kao nekada :cry:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 maj 2011, 00:29

haris10 je napisao/la:Btw sve ove na transfer listu.. Ionako nije ni jedan prvotimac,jedino Joaquin ali je Pablo po mom misljenju bolji u ovom trenutnku za Valenciu.
A za godinu ustedit od ovog 15 miliona i eto solidno pojacanje, da je to ucinjeno prosle godine sad bi imali vjerovatno veci budjet, ali eto..
Zanimljivo je da bi svi sa ove liste (izuzev Albelde) mogli napustiti Valenciu.Istina za male novce,ali opet bi nesto skromno zaradili :)
P.S Joaquin od ljeta po svemu sudeci ce postati novi igrac Malage[/quote]
ocetel pustit deporu sutra?[/quote]
Glupo je reci da cemo pustiti,ali mogao bi Deportivo do bodova :)
juznjak> je napisao/la:Adile@znas li ti sta je sa novom Mestallom ? ja sam trazio po internetu da vidim jesu li nastavljani radovi ili kada se bar planira nastavak radova ali nisam nista nasao :?

Sto se tice joaquina dobro bi bilo za njega da ode u Malagu, njima bas fali jedno kvalitetno desno krilo a Joaquin ima jos dosta toga za pokazati , citao sam da Malaga planira dovesti njega ili Lichtsteinera iz Lazia za tu poziciju .

Gdje je Adnan nanda@ ne najavljuje vise tekme kao nekada :cry:
Druze ADI samo ne Adil jer mi to nije ime :D
Sto se Nueva Mestalle tice radovi stoje jos uvijek,naravno zbog financija.Po rjecima Llorentea (predsjednika) oni bi trebali krenuti do godine,ali isto to je rekao i proslu godinu pa nista.
Ma Joaquin sigurno ce u Malagu,evo i njihove novine "Malaga danas" potvrdile da je postigao sporazum sa Malagom :D
P.S Adnan vjerovatno uci,kraj se blizi pa ispiti i tak.Vjerovatno je to razlog sto ga nema :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 21 maj 2011, 13:46

Tu sam ja :) pratim sve iz svečane lože :lol: nemam baš puno vremena da švrljam al' od sledeće sezone će biti bolje. :)
Evo jedna u mom stilu :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 maj 2011, 13:51

E drago mi je da te vidim :) jos samo da pustite Deporu veceras i sve je super sve ja za 5 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 maj 2011, 19:15

Azpilicueta na meti Valencie,ja boljeg pojacanja za vas nisam mogao smislit..
Veliki potencijal,relativno iskusan,mlad,relativno jeftin..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 maj 2011, 12:12

Valencia obavila razgovore sa agentima od Garraya,Albiola i Canalesa ( sva trojica igrači Real Madrida),no od njih trojice samo Canales moze da napusti Madrid,a po svemu sudeći Valencia nece imati love da ga kupi :D
Pablo Hernandrez spreman i narednu sezonu da ostane u Valenciji,bas kao i Mata koji je jucer potvrdio da nema namjeru da napusti Valenciu.
No,ljetni transfer rok je jako dug sve se brzo mijenja :D
P.S Emery vec kazao Navarru,Moyi,Miguelu,Stankevicius i Chori Dominguezu da mogu potraziti novi klub za narednu sezonzu,jer vise nisu u njegovim kombinacijama.
Slicna sudbina bi jos mogla zadesiti Del Horna,Nacha Gonzalesa,pa cak i Madura
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 27 maj 2011, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 maj 2011, 12:14

Adi_Zepce je napisao/la:Valencia obavila razgovore sa agentima od Garraya,Albiola i Canalesa ( sva trojica igrači Real Madrida),no od njih trojice samo Canales moze da napusti Madrid,a po svemu sudeći Valencia nece imati love da ga kupi :D
Pablo Hernandrez spreman i narednu sezonu da ostane u Valenciji,bas kao i Mata koji je jucer potvrdio da nema namjeru da napusti Valenciu.
Posudba bre,sumnjam da bi ga i prodali.. To ce biti jedan od glavnih veznjaka Spanije,ala Iniesta ,samo mu fizike fali..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 maj 2011, 12:16

L_blancos je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Valencia obavila razgovore sa agentima od Garraya,Albiola i Canalesa ( sva trojica igrači Real Madrida),no od njih trojice samo Canales moze da napusti Madrid,a po svemu sudeći Valencia nece imati love da ga kupi :D
Posudba bre,sumnjam da bi ga i prodali.. To ce biti jedan od glavnih veznjaka Spanije,ala Iniesta ,samo mu fizike fali..
Ne bi rekao da posudba kosta 12.000.000 eura :? :?

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 maj 2011, 12:18

Tolko se spominje da nudi Villareal, mozda oni glupani i traze toliko, ali mislim da kad bi ga trazili na posudbu ovi morali prihvatit jer je Valencia 3 klub u Spaniji koji ima vece ambicije nego ove sezone.. A sta vam je sa Feghoulijem,obecaje i on..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 maj 2011, 01:10

L_blancos je napisao/la:Tolko se spominje da nudi Villareal, mozda oni glupani i traze toliko, ali mislim da kad bi ga trazili na posudbu ovi morali prihvatit jer je Valencia 3 klub u Spaniji koji ima vece ambicije nego ove sezone.. A sta vam je sa Feghoulijem,obecaje i on..
Sofian Fegohuli je jos na posudbi u Almeriji (do 31.06) tada bi trebao se vratiti u Valenciu,vidim da je dobio poziv selektora Francuske reprezentacije do 21 godine,te da će igrati na EP za mlade igrace.
Svakako od njega se dosta ocekuje :)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 maj 2011, 12:55

slika
UD Alzira 0:1 Valencia
Strijelac:Jeremy Matheiu u 87.minuti na asistenciju Chori Domingueza

www.valencia-balkan.net

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 31 maj 2011, 20:52

Guaita produžio s Valencijom do 2015. godine

Vicente Guaita, 24-godišnji vratar Valencije, produžio je ugovor s uglednim španjolskim prvoligašem do 2015. godine...

Guaita nije ispustio mjesto prvog vratara Valencije prošle sezone, nakon ozljeda njegovih konkurenata u momčadi Cesara Sancheza i Miguela Angela Moye u studenom prošle godine. Iskoristio je svoju priliku, te je u 21 nastupu primio 26 golova.

Iako je potpisao novi, trogodišnji ugovor, mjesto prvog vratara u sljedećoj sezoni nije mu zajamčeno. Valencia je potpisala brazilskog vratara Diega Alvesa iz Almerije, a i Moya je produžio ugovor do sezone 2012/13.

- Nastojat ću žestokim radom zadržati status prvog golmana u momčadi – rekao je Guaita.
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jun 2011, 11:51

slika
Valencia od 2011-2016 u opremi španjolske tvrtke Joma

www.valencia-balkan.net

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 01 jun 2011, 20:38

meni se Joma nikako ne sviđa njihovi dresovi i takve stvari najbolji su mi Kappa i Puma predobri

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2011, 21:07

Adi_Zepce je napisao/la:slika
Sevilla igra u u njihovoj opremi pa su im dresovi im preljepi , takodjer jedno vrijeme je i Depor nosio Joma opremu a i dosta spanskih klubova se odlucuje na tu opremu vjerovatno i zbog toga sto je spanska marca :)
slika 8-)
Ovo su po meni najljepsi dresovi Valencie ikada . Pazi Fiorea ,uf kako sam njega gotovio jos dok je igrao u Laziu kasnije kada je presao u Valenciju jos vise ..mada se nije naigrao na Mestalli .

Inace kontam da uzmem patike Joma ,navodno nisu preskupe a dosta su kvalitetne. :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jun 2011, 23:58

juznjak> je napisao/la:
Sevilla igra u u njihovoj opremi pa su im dresovi im preljepi , takodjer jedno vrijeme je i Depor nosio Joma opremu a i dosta spanskih klubova se odlucuje na tu opremu vjerovatno i zbog toga sto je spanska marca :)
slika 8-)
Ovo su po meni najljepsi dresovi Valencie ikada . Pazi Fiorea ,uf kako sam njega gotovio jos dok je igrao u Laziu kasnije kada je presao u Valenciju jos vise ..mada se nije naigrao na Mestalli .

Inace kontam da uzmem patike Joma ,navodno nisu preskupe a dosta su kvalitetne. :D
Potpuno iste kao na ovoj slici Valencia ce nositi dresove u novoj sezoni,inace ovo su boje pokrajine Valencije (Valenciajanska zajednica).
heh ma Joma nije losa,ako uzmes njihove patike javi jesu li dobre pa da i ja znam sto da uzmem :D

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 jun 2011, 16:26

slika
Trofeo Naranja
12.08.2011:Valencia CF : AS Roma
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 04 jun 2011, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

plavac u srcu
Kontakt:

Post Postao/la plavac u srcu » 03 jun 2011, 22:53

Trofeo Naranja
12.08.2010:Valencia CF : AS Roma
Kolko je završila ta tekma pošto je prošle godine odigrana :lol: :lol: :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jun 2011, 02:14

plavac u srcu je napisao/la:
Trofeo Naranja
12.08.2010:Valencia CF : AS Roma
Kolko je završila ta tekma pošto je prošle godine odigrana :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: 2:1 :lol: :lol: :lol:
Zbog kvalifikacija za EP pobrkao sam i godine :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.