haris10 je napisao/la:Btw sve ove na transfer listu.. Ionako nije ni jedan prvotimac,jedino Joaquin ali je Pablo po mom misljenju bolji u ovom trenutnku za Valenciu.
A za godinu ustedit od ovog 15 miliona i eto solidno pojacanje, da je to ucinjeno prosle godine sad bi imali vjerovatno veci budjet, ali eto..
Zanimljivo je da bi svi sa ove liste (izuzev Albelde) mogli napustiti Valenciu.Istina za male novce,ali opet bi nesto skromno zaradili
P.S Joaquin od ljeta po svemu sudeci ce postati novi igrac Malage[/quote]
ocetel pustit deporu sutra?[/quote]
Glupo je reci da cemo pustiti,ali mogao bi Deportivo do bodova
juznjak> je napisao/la:Adile@znas li ti sta je sa novom Mestallom ? ja sam trazio po internetu da vidim jesu li nastavljani radovi ili kada se bar planira nastavak radova ali nisam nista nasao
Sto se tice joaquina dobro bi bilo za njega da ode u Malagu, njima bas fali jedno kvalitetno desno krilo a Joaquin ima jos dosta toga za pokazati , citao sam da Malaga planira dovesti njega ili Lichtsteinera iz Lazia za tu poziciju .
Gdje je Adnan nanda@ ne najavljuje vise tekme kao nekada

Druze ADI samo ne Adil jer mi to nije ime
Sto se Nueva Mestalle tice radovi stoje jos uvijek,naravno zbog financija.Po rjecima Llorentea (predsjednika) oni bi trebali krenuti do godine,ali isto to je rekao i proslu godinu pa nista.
Ma Joaquin sigurno ce u Malagu,evo i njihove novine "Malaga danas" potvrdile da je postigao sporazum sa Malagom
P.S Adnan vjerovatno uci,kraj se blizi pa ispiti i tak.Vjerovatno je to razlog sto ga nema

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net