Kako bi nam tek Jose leg’o

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bila bi mu dobra zahebancija da nas vodi, zasto da ne.
Najbolja opcija je da Hamula izabere trenera.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:36Traze stranca jer je valjda Hamulic tako naredio, ukoliko ga jos zele u reprezentaciji. Kaze glupo mu kad selektor prica na bosanski, a on nista ne razumije, pa mu igraci moraju prevoditi
ne vjerujem da bi htio napustiti klupu PSGa a i nema nesto iskustva sa vodjenjem reprezentacije,osim sto je vodio Macedoniu
Ja sam ga spomenuo, kad sam pročitao članak. Andy Bara mu je menadžer, ako je radio u Olimpiji očigledno onda nema problem da radi u nekim našim slabijim sredinama. Plata mu je otprilike u rangu one što mi možemo ponuditi.
Haj dobro, lijepo je bilo nadati se ovih 2-3 sataMortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:12Naime, kako prenose pojedini turski mediji, Slaven Bilić je dogovorio sve uslove s tamošnjim Adana Demirsporom i u narednoj sezoni će voditi ovaj klub.
Ostaje da vidimo još da li će sve biti i zvanično potvrđeno, no jasno je da je hrvatski stručnjak u ovom momentu još uvijek daleko od klupe naše reprezentacije.
Ne poznajem licno, znam ga od utakmica bio live tu,njegov brat igrao kod nas u klubu. Oba dvojica su haos a pogotov Nestor..ma nemoze on nikako. On bi se pobijo sa nekim. Uletio bi on i medju navijace. Luđak u svakom smisluAmarinho je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:46Jel ga fakat znas?
Ne znam ga ja ali znam da je lud. A bas takav ludjak treba nama, mrzim kad vidim ove nase strucnjake sa rukama u dzepu. Jos od Cire nama fali trener koji ce sa strane unijet emocije, vatru neku, neko ludilo...
Maestro to svakako radi.
I poslije Faruka, Faruk. Apsolutno nikakvog nemam optimizma povodom novog imenovanja.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, BosnianDragon2024 i 38 gostiju.