FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Navodno je Odoi rekao Lampardu da zeli da ide u Bayern
- FranckRibery
- Kontakt:
nisam ni rekao da je bitno odakle je. Svaki navijac je imao predrasude zbog Brace, izmedju ostalih naravno i ja a branili ga Kalle i Ulli, Pokupio je navijace sa Daviesom, pa sad i Lucasom, Saneom, Goretzkom, Pavardom... 90% navijaca su mislili kako je 80 mil baceno na Lucasa a lik jucer i protiv Seville jedan od najboljih na terenu. Sto znaci da, ako ovako nastavi, bice i vise nego dobro pojacanje.Bundesliga je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:00Šta se sramotiš bezveze? Koga briga odakle je ako nije za te pozicije koju obavlja? Eto meni kompleks jer je uspješan, ja glupe logikeFranckRibery je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:20kompleks nasih naroda, cim vide nekog uspjesnog, odmah qurcu ne valja, hajmo ga omalovazavati. Zbog Alphonsea Daviesa i ostalih zasluga nece sigurno biti "otjeran". Cak je u upravnom odboru dobio poziciju. Neka bude u upravnom odboru, niko mu ne brani, ali za sportskog direktora Bayerna nije i ne treba da bude na toj poziciji. Doveo Daviesa, a što je upropastio transfer Odoija, Desta to ništa jel? Trebam ja podržavati nekoga samo jer je Bosanac, odnosno Hercegovac a ako nije za te pozicije nema veze, kakvih sve ljudi ima
@Centre
On je trebao sa Kovačem letiti zajedno. Spasio ga je Flick.
Nakon sto je odradio dosta dobrih transfera ca 80% i to i vise nego uspjesnih, nadjes se ti da pametujes kako nije za te pozicije jer nije doveo Desta ili Odoia koji bi bili ni manje ni vise nego REZERVE!!! Taj Dest kod nas bi na klupi bio, u Barci u prvoj postavi. Logicno je za sta se momak odlucio.
Ulli i Kalle samo vas cekaju da im kazete koga treba nogirati, pogotovo nakon 5 trofeja

Da je kod Odoia zasrao. jest, to niko ne osporava. Po meni je zasrao i sa Alabom kad je u javnost izasao sa visinom plate koju hoce ali to je i Ulli uradio, tako da ...
Cholovi majmuni odmah 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S Atleticom u grupi
-
- Kontakt:
I jest bačeno, daj Bože da pokaže da vrijedi i 50, nadam se za klub da će se isplatiti koliko toliko.FranckRibery je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:3590% navijaca su mislili kako je 80 mil baceno na Lucasa a lik jucer i protiv Seville jedan od najboljih na terenu. Sto znaci da, ako ovako nastavi, bice i vise nego dobro pojacanje.
Pa šta ako su rezerve, klub se ne sastoji od samo 11 igrača i oni ne mogu iznijeti čitavu sezonu. Desta su pratili više od pola godine, pregovarali mjesec ili dva i tek čekali da se uključi Barcelona pa da povećaju ponudu, zato su i izgubili igrača. Htio je on doći u Bayern već mu dosadilo to otezanje i došao bi da se sve završilo davno a ne odugovlačili mjesec dana transfer.FranckRibery je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:35Nakon sto je odradio dosta dobrih transfera ca 80% i to i vise nego uspjesnih, nadjes se ti da pametujes kako nije za te pozicije jer nije doveo Desta ili Odoia koji bi bili ni manje ni vise nego REZERVE!!! Taj Dest kod nas bi na klupi bio, u Barci u prvoj postavi. Logicno je za sta se momak odlucio.
Za tih 5 trofeja trebaju podići spomenik Flicku, čovjek preuzeo klub u najgore vrijeme i preporodio ga pa su mu dali i ugovor. Nije bio uopšte planiran kao prvi trener već se nametnuo.FranckRibery je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:35Ulli i Kalle samo vas cekaju da im kazete koga treba nogirati, pogotovo nakon 5 trofeja![]()
P.S.
Jaka grupa.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Flick menadžer godine. 2/5
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lagano do 1/8 finala iako na zgusnuti raspored očekujem prvo mjesto i recimo 16 bodova.umesto na prošlu sezonu i 18 bodova
Ima li pojačanja Brazzo

Ima li pojačanja Brazzo
Izgleda pak propao transfer Cuisancea u Leeds 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ima l išta dobro kad su transferi u pitanju?
I Odoi izgleda da neće doći.
I Odoi izgleda da neće doći.
Šamari lete na sve strane
-
- Kontakt:
Bruka i sramota.
I am not yet born; O hear me.
Gdje su i šta rade Lahm, Alonso i Robben?
Just like Kramaric, Thomas Lemar to Bayern is not happening. The overall package is too expensive [Bild]
Kad si kod Alonsa:
Karl-Heinz Rummenigge: "I think Xabi Alonso will be an interesting coach for #FCBayern at some point in the future. He's a great guy, an intelligent guy. Xabi has this empathy that you need especially with today's generation of players."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Volio bih, veca faca i gospodin nije hodao AA.
Jesmo li ozvaničili Rafinhu, Rodea i Pizarra? Sve manje vremena.
41.21.1.
Evo ga spreman, ceka poziv na aerodromu. Moze igrati u sredini i backup RB.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo mi između njega i Rodea.

41.21.1.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kramaric nepotreban, Lemar je flop, Odoi ne zeli iz Chelseaja/Eng.
Daj tog beka iz Eng i da ostane Cuisanse. Dosta.
Daj tog beka iz Eng i da ostane Cuisanse. Dosta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Michael Cuisance move from Bayern Munich to Leeds has collapsed after midfielder failed medical. Deal agreed between #FCBayern / #LUFC + 21yo arrived on Weds to complete transfer. But tests showed injury problems & France youth international flying back tonight

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.