Biljezi li se Rahmanovicev pokusaj iz prekida u statistiku kad je ciljao goluba? Normalno da ce Sarajevo imati bolju statistiku kad su ovi vodili veliki dio utakmice. Sarajevo je bilo pozrtvovano ali nisu prilike stvorili da kazes da je neko nesto vece propustio.amypitar je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:05Da upravu si izraziti šansi 100 % nije bilo,ali su ih vile nosale (3,4 puta su u zadnji čas blokirali udarce fudbalera Sarajevo na nekih 7,8 metara).Mislim da je bilo blokiranja rukom al ne bitno.
Pogledaj i statistiku i mozda će ti biti jasnije.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
-
- Kontakt:
Zalosno je ovo sto se desava Zelji ne bi pozelio nikome. Ipak pricamo o medjunarodnom nivou.
Svakako su im sanse bile 5 posto ako i toliko.
Zrinjski je favorit i bila bi bruka da ne prodju ovo nisu u nekoj formi vidicemo. Zelim im ipak srecu i da ostvare uspjeh u ime drzave Bosne i Hercegovine.
Sto se tice Borca dvije podjednake ekipe, barem za mene neizvjesna utakmica i bice im tesko ostvariti prolaz.
Ipak pretstavljaju jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu i zelim im uspjeh, da doguraju daleko akobogda.
Zrinjski je favorit i bila bi bruka da ne prodju ovo nisu u nekoj formi vidicemo. Zelim im ipak srecu i da ostvare uspjeh u ime drzave Bosne i Hercegovine.
Sto se tice Borca dvije podjednake ekipe, barem za mene neizvjesna utakmica i bice im tesko ostvariti prolaz.
Ipak pretstavljaju jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu i zelim im uspjeh, da doguraju daleko akobogda.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zar u 90 minuti nije bila prilika kad je Fanimo sa 3,4 metra sam glavom pogodio golmana.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:08Biljezi li se Rahmanovicev pokusaj iz prekida u statistiku kad je ciljao goluba? Normalno da ce Sarajevo imati bolju statistiku kad su ovi vodili veliki dio utakmice. Sarajevo je bilo pozrtvovano ali nisu prilike stvorili da kazes da je neko nesto vece propustio.
Ako dobijemo luksemburžane to će biti još jedan neuspjeh za pijačare i škutore na euro sceni
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa dobro mi cemo ipak igrati, bilo bi dobro da se odigra na neutralnom. Uefa ce donjeti krajniju odluku gdje ce se odigrati u septembru...Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:09Zalosno je ovo sto se desava Zelji ne bi pozelio nikome. Ipak pricamo o medjunarodnom nivou.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Nije nista nego cista seljacka zloba...GradKamena2 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:00Neznam sta pokusavate dokazat svi sto su zdravi i spremni su testirani pred utakmicu i konkurirat ce za mec,ne vidim u cem je problem.sb1996 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:36GradKamena2 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:23
Jeste ,mozda Ibanez jos al on je davno zaratio sa Zizovicem.
HHAAHAHAHAHAHAH![]()
Iz zupanije koja je rasadnik korone, gdje se spominju cak na tiskovnim konfetencijama stozera u Hr zbog svadbi, gdje svaki dan hiljade ljudi iz te zupanije dolazi u Mostar zbog raznoraznih razloga a ko zna jesu li covid pozitivni ili negativni, gdje je citav kosarkaski tim covid pozitivan a nogometasi nisu jer nisu ni testirani, se javljaju pojedinci zabrinuti zbog jednog igraca Zrinjskog...Boze sacuvaj
Otisli sa foruma prije godinu dana ali imaju potrebu da se jave zbog brige za zdravlje jednog plemica dva-tri dana pred utakmicu sezone za nas tim...bravo

I onda kaze "ne zelim nanjeti stetu Zrinjskom"...
Cisti oblik seljacke zlobe i mrznje...nista drugo, isto kao onaj velezovac jucer sto kaze da imamo jednog igraca u bolnici....sta reci na ovo, ne znam....cisto zlo
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Iskreno ne mogu da se sjetim te situacije jer je bila pred kraj, morao bih ponovo da pogledam. Ali u globalu kad se sagleda utakmica nije bilo nekih izraziti prilika u korist Sarajeva, samo je bio veci motiv jer je Sarajevo gubilo veliki dio utakmice, dok ovi drugi nisu. I oni fauli na kraju utakmice su jednostavno fauli, to se cesto desava kad imas ekipu koja trci za rezultat.amypitar je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:11Zar u 90 minuti nije bila prilika kad je Fanimo sa 3,4 metra sam glavom pogodio golmana.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:08Biljezi li se Rahmanovicev pokusaj iz prekida u statistiku kad je ciljao goluba? Normalno da ce Sarajevo imati bolju statistiku kad su ovi vodili veliki dio utakmice. Sarajevo je bilo pozrtvovano ali nisu prilike stvorili da kazes da je neko nesto vece propustio.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 avg 2020, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Nu cige, jel se sakupila ikakva marka jutros, jel uletio slucajni ijedan i to?tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:06Nidje nikog mjesecima na forumu od sirokobrijezana, gledaj ih sto iz jazbina izlaze nakon par dobro odigranih utakmica. I još se pokušavaju šupat neštoGradKamena2 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:00Neznam sta pokusavate dokazat svi sto su zdravi i spremni su testirani pred utakmicu i konkurirat ce za mec,ne vidim u cem je problem.![]()
Nabijmo zato ove večeras s par razlike i aktivirajmo im čireve u predgrađu i na brduPiazzaGrande je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:19Nije nista nego cista seljacka zloba...GradKamena2 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:00Neznam sta pokusavate dokazat svi sto su zdravi i spremni su testirani pred utakmicu i konkurirat ce za mec,ne vidim u cem je problem.
Iz zupanije koja je rasadnik korone, gdje se spominju cak na tiskovnim konfetencijama stozera u Hr zbog svadbi, gdje svaki dan hiljade ljudi iz te zupanije dolazi u Mostar zbog raznoraznih razloga a ko zna jesu li covid pozitivni ili negativni, gdje je citav kosarkaski tim covid pozitivan a nogometasi nisu jer nisu ni testirani, se javljaju pojedinci zabrinuti zbog jednog igraca Zrinjskog...Boze sacuvaj
Otisli sa foruma prije godinu dana ali imaju potrebu da se jave zbog brige za zdravlje jednog plemica dva-tri dana pred utakmicu sezone za nas tim...bravo![]()
Cisti oblik seljacke zlobe i mrznje...nista drugo, isto kao onaj velezovac jucer sto kaze da imamo jednog igraca u bolnici....sta reci na ovo, ne znam....cisto zlo
E kad tako pricas cigane mostarski, zasto Zlomislic i Corluka nisu slucajno prijavljeni za nastup u ovom pretkolu kvalifikacija, zasto ih nema ni u proslom kolu, a do tad su standarni bili u Zrinjskom, nisu se testirali jer nisu prijavljeni za protokol za ovo pretkolo..PiazzaGrande je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:19Nije nista nego cista seljacka zloba...GradKamena2 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:00Neznam sta pokusavate dokazat svi sto su zdravi i spremni su testirani pred utakmicu i konkurirat ce za mec,ne vidim u cem je problem.
Otisli sa foruma prije godinu dana ali imaju potrebu da se jave zbog brige za zdravlje jednog plemica dva-tri dana pred utakmicu sezone za nas tim...bravo![]()
Samo jedno ime
Vidiš kako smo mi to fino ishendlali
Pricam o sakrivanju pozitivnih i o kojima se ne pise, a da je npr to u Sirokom kako bi vas novinarcic skocio napisati to..
HKK Siroki je sve transparentno objavio, istestirao, ne vidim u cemu je problem da ga prozivas, gospodski klub ostao kao i uvijek.
A vas klub krije igrace koji su pozitivni a igrali 2 dana prije s Borcem, govorim o steti za druge klubove..
HKK Siroki je sve transparentno objavio, istestirao, ne vidim u cemu je problem da ga prozivas, gospodski klub ostao kao i uvijek.
A vas klub krije igrace koji su pozitivni a igrali 2 dana prije s Borcem, govorim o steti za druge klubove..
Samo jedno ime
- svrakino1921
- Kontakt:
ma pusti bratekolezeljovac je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:17Pa dobro mi cemo ipak igrati, bilo bi dobro da se odigra na neutralnom. Uefa ce donjeti krajniju odluku gdje ce se odigrati u septembru...Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:09Zalosno je ovo sto se desava Zelji ne bi pozelio nikome. Ipak pricamo o medjunarodnom nivou.

Gledam 18 igraca zrinjskog... Arezine nema, nije valjda vec pukla ljubav?!
Mislio sam da je Anid Travancic najveca budala a Zoka Milutinovic najveci narcis, ali ovaj izgleda da ima gavrana u glavi za obojicu!
Mislio sam da je Anid Travancic najveca budala a Zoka Milutinovic najveci narcis, ali ovaj izgleda da ima gavrana u glavi za obojicu!
-
Joj sta cemo sad, detektiv penke njuši nešto?!
Jadna nam i kukavna majka, gotovi smo...pali sve!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Sut glavom, golmanu ispada iz ruku i Susic ga nabada nogom u trku i dize ruke u znak izvinjenja. Mala frka tu bila i et'.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:19Iskreno ne mogu da se sjetim te situacije jer je bila pred kraj, morao bih ponovo da pogledam. Ali u globalu kad se sagleda utakmica nije bilo nekih izraziti prilika u korist Sarajeva, samo je bio veci motiv jer je Sarajevo gubilo veliki dio utakmice, dok ovi drugi nisu. I oni fauli na kraju utakmice su jednostavno fauli, to se cesto desava kad imas ekipu koja trci za rezultat.amypitar je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:11Zar u 90 minuti nije bila prilika kad je Fanimo sa 3,4 metra sam glavom pogodio golmana.Tristan10 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 14:08
Biljezi li se Rahmanovicev pokusaj iz prekida u statistiku kad je ciljao goluba? Normalno da ce Sarajevo imati bolju statistiku kad su ovi vodili veliki dio utakmice. Sarajevo je bilo pozrtvovano ali nisu prilike stvorili da kazes da je neko nesto vece propustio.
7 1 2 1 0
Astana, Dundalk, Slovan Bratislava, Dinamo Tbilisi, Fola Esch, Djurgardens, Linfield Belfast, Budućnost Podgorica, Flora Tallin i Riga su mogući protivnici Bordo tima.
HŠKZ
- DonerKebab
- Kontakt:
Astana i Slovan su malo jaci od nas a ove ostale bi mogli proci. Treba uzeti u obzir da 2 od 12 nosioca medju koje spada Sarajevo idu direktno u plej off.
Mogu zamisliti nevjericu na grbavici ako se to zaista i desi

..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.