Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ćiro Blažević
Procitaj malo sa Rijekom je bio dobar ali mu je klub prodao 2 najbolja igraca Vrdoljaka i Mandzukica. A inace je Varteks velika ekipa. Xamax je preuzeo kad je bio na zadnjem mjestu i uspio je da ih odvede u play-off ali je tu ispao.
Muru je vodio malo kao i Varteks. Cim vodi jaci tim osvoji titulu, sto je bio slucaj sa Dinamom medutim tu ne mozes biti 2 ili 3 sezone trener zbog Maminja.
Muru je vodio malo kao i Varteks. Cim vodi jaci tim osvoji titulu, sto je bio slucaj sa Dinamom medutim tu ne mozes biti 2 ili 3 sezone trener zbog Maminja.
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma pustite ciru na miru !
koji vam je qrac kad smo pobjedjivali dizali ste ga u nebo
sad ovako..
SRAMITE SE
koji vam je qrac kad smo pobjedjivali dizali ste ga u nebo
sad ovako..
SRAMITE SE
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
aaaaaaaaaaaaaaaa likova zovnite bolla nekog boljeg od cire.....ccc nikad brate moj....to smo mi nezahvalna gamad i treba nam ovakoo..... 

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Sta da ti kazem, samo se sebi mogu cuditi sa kakvim ja nogometnim "stručnjacima" raspravljam. Pa ti bi bio prvak s Dinamom, zar je to strucnost, ti bi ispao sa Xamaxom, ti bi malo vodio Muru i Varteks, a ja i svi mi bi onakav Iran u kojem je tada igralo pola bundesligaskih igraca odveli bi na Svjetsko prvenstvo, a niti ja, a niti ti ne bi pojeli osam kobasica iz DebrecenaThecoldfear je napisao/la:Procitaj malo sa Rijekom je bio dobar ali mu je klub prodao 2 najbolja igraca Vrdoljaka i Mandzukica. A inace je Varteks velika ekipa. Xamax je preuzeo kad je bio na zadnjem mjestu i uspio je da ih odvede u play-off ali je tu ispao.
On zasluzuje ovaj status kojeg sad uziva. On je kao Tito a ako ostane jos jednu sezonu izgubice taj status, a generacija vise nece biti tako mlada. Ciro stalno prica da je on izgubio utakmicu jer mu nisu igrali igraci zbog kartona. E pa ako je tako onda je za to najveci krivac Ciro jer je napravio kardnalnu gresku sto nije ocistio igrace od kartona protiv Spanije. Ima puno jos gresaka koje je pravio ali jednostavno Ciro je napravio kult reprezetacije, sto niko prije nije uradio i na tome mu skidam kapu i po tome ce ostati upamcen ali sada nam treba neko drugi da jos unaprijedi ovu generacijuThecoldfear je napisao/la:Sve to stoji ali zasluzuje jos jednu sansu.rixadu je napisao/la:Ciri svaka cast! definitivno je on najzasluzniji za stvaranje kulta reprezetacije. Jako dobro je selektirao ovu selekciju i svim igracima je utuvio u glavu da oni mogu igrati sa najboljima. Veliki je motivator, nema sta, ali kad covjek analizira nase utakmice sa "jacim" reprezetacijama onda vidi da nikoga nismo pobjedili, vidi se da Ciro nije vukao prave poteze, da taktika 3-5-2 ne moze dati rezultat protiv "jacih", On je bio jako potreban na ovoj poziciji da vrati poljuljano samopouzdanje nasim igracima ali i navijacima i nema covjeka koji bi to bolje uradio od Cire ali nije dobar takticar i ponavljam dosta je krivih poteza vukao. Ako hocemo pobjedu protiv ekipa kao sto je Portugal onda moramo imati selektora koji ce bolje prostudirati naseg protivnika ali i koji ce cesce uzivo ( na licu mjesta) gledati nase igrace u inostrastvu... Tek kad budemo imali takvog selektora onda cemo rijesiti problem odbrane, pronaci brze bokove i napokon imati tandem Misimovic- Pjanic u veznom redu.
naravno da smo nezahvalna nacija zato ga ni ne zasluzujemo...kad vidim ovoliko primitivaca na forumu sve je to dokaz ko smo i sta smo !!!
-
- Kontakt:
Ah izvini ti si onaj strucnjak koji osvaja sve i svasta ali na menadzeru.pinoche je napisao/la:Sta da ti kazem, samo se sebi mogu cuditi sa kakvim ja nogometnim "stručnjacima" raspravljam. Pa ti bi bio prvak s Dinamom, zar je to strucnost, ti bi ispao sa Xamaxom, ti bi malo vodio Muru i Varteks, a ja i svi mi bi onakav Iran u kojem je tada igralo pola bundesligaskih igraca odveli bi na Svjetsko prvenstvo, a niti ja, a niti ti ne bi pojeli osam kobasica iz DebrecenaThecoldfear je napisao/la:Procitaj malo sa Rijekom je bio dobar ali mu je klub prodao 2 najbolja igraca Vrdoljaka i Mandzukica. A inace je Varteks velika ekipa. Xamax je preuzeo kad je bio na zadnjem mjestu i uspio je da ih odvede u play-off ali je tu ispao.
Nego da nam kazes koliko je momcad sa Kantride zaradila na Vrdoljaku i Mandzukicu, pljuc pljuc, ajde malo odmori, nema smisla pa kad zaboravimo na ovo, dodji nesto nam reciThecoldfear je napisao/la:Ah izvini ti si onaj strucnjak koji osvaja sve i svasta ali na menadzeru.pinoche je napisao/la:Sta da ti kazem, samo se sebi mogu cuditi sa kakvim ja nogometnim "stručnjacima" raspravljam. Pa ti bi bio prvak s Dinamom, zar je to strucnost, ti bi ispao sa Xamaxom, ti bi malo vodio Muru i Varteks, a ja i svi mi bi onakav Iran u kojem je tada igralo pola bundesligaskih igraca odveli bi na Svjetsko prvenstvo, a niti ja, a niti ti ne bi pojeli osam kobasica iz DebrecenaThecoldfear je napisao/la:Procitaj malo sa Rijekom je bio dobar ali mu je klub prodao 2 najbolja igraca Vrdoljaka i Mandzukica. A inace je Varteks velika ekipa. Xamax je preuzeo kad je bio na zadnjem mjestu i uspio je da ih odvede u play-off ali je tu ispao.
Izgleda da i ja moram kopiratadn_sah je napisao/la:Pinoche koji je to nas selektor imao bolje rezultate od cire??????????????????
Nije u tome stvar, ja to nisam sporio, ali cini mi se da miske rece ono sto svi znamo, ali se ustrucavamo reci. Koga smo mi to dobili u cirinom mandatu, ajmo iskreno, koga, Belgiju koja je u padu vec pet godina, armeniju i estoniju, jbg, oh zaboravih i sloveniju u prijateljskojadn_sah je napisao/la:Izgleda da i ja moram kopiratadn_sah je napisao/la:Pinoche koji je to nas selektor imao bolje rezultate od cire??????????????????
-
- Kontakt:
A od koga smo izgubili Portugala 5 na svijetu i Spanije koja ja 1 na svijetu
I Turske u gostima a osim Spanaca 2-5 ni jednom se nismo obrukali. A da ne govorim protiv malih selekcija gdje smo redovno kiksali.

upravo tako, a ranije smo od tih istih reprezentacija gubili ili igrali nerijeseno. Moldavija prije samo dvije godine poraz u sarajevu, madzarska poraz u zenici, gubili smo i od belgija, sa estonijom smo igrali nerijeseno, a sad smo mi "igrali sa njima".
Zadnja izmjena: adn_sah, dana/u 21 nov 2009, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
Šta je to Miske rekao, molim te, prosvijetli nas.pinoche je napisao/la:Nije u tome stvar, ja to nisam sporio, ali cini mi se da miske rece ono sto svi znamo, ali se ustrucavamo reci. Koga smo mi to dobili u cirinom mandatu, ajmo iskreno, koga, Belgiju koja je u padu vec pet godina, armeniju i estoniju, jbg, oh zaboravih i sloveniju u prijateljskoj
Ćiro nas je odveo u baraž, jasno kao dan. Najveći uspjeh bh fudbala. Svakako je Ćiro trenutno najbolja opcija. Odavno govorim i ponavljam, sada ćete vi stručnjaci doći na svoje, napokon smo ispali i sada ćete vi pametnjakovići da nas učite pameti.
Dobili smo sve što smo trebali dobiti, izgubili od koga smo trebali izgubiti, veoma jednostavna računica.
Portugal je bio prejak, tako da ovim putem želim pozdraviti sve one neznalice koji su priželjkivali Portugal u baražu i da im poručim da se ostave fudbala, imaju drugi sportovi i druga zanimanja u kojima se trebaju okušati. Davno sam ja napisao ponešto o našim potencijalnim protivnicima u baražu, i nažalost, bio sam u pravu.
Pa valjda i najveći laik primjeti koliko smo napredovali u odnosu na prošle cikluse, koliko smo ozbiljan tim, koliko nas cijene...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvini molim te, sta smo uozbilji, nisam te cuo dobro. Sta za tebe prestavlja tim, samo onih 11 na terenu, ili... Halo pa da li si svjestan sta pricas, do ovog posta sam cijenio tvoje razmisljanje, a sad nikako. Tim je i oruzar, tim je i onaj na vratima hotela, e vidis to smo uozbilji tako sto je svako mogao doci i drkati nase igrace kad mu je bilo volja, do koga je to, da nije mozda do nas forum strucnjaka. Da nismo mi mozda taj ozbiljni tim slali dva dana pred utakmicu da snima novogodisnje programe ili neke crvene tepihe. Ouzbiljili tim ,respect brateVirtu4l je napisao/la:Šta je to Miske rekao, molim te, prosvijetli nas.pinoche je napisao/la:Nije u tome stvar, ja to nisam sporio, ali cini mi se da miske rece ono sto svi znamo, ali se ustrucavamo reci. Koga smo mi to dobili u cirinom mandatu, ajmo iskreno, koga, Belgiju koja je u padu vec pet godina, armeniju i estoniju, jbg, oh zaboravih i sloveniju u prijateljskoj
Ćiro nas je odveo u baraž, jasno kao dan. Najveći uspjeh bh fudbala. Svakako je Ćiro trenutno najbolja opcija. Odavno govorim i ponavljam, sada ćete vi stručnjaci doći na svoje, napokon smo ispali i sada ćete vi pametnjakovići da nas učite pameti.
Dobili smo sve što smo trebali dobiti, izgubili od koga smo trebali izgubiti, veoma jednostavna računica.
Portugal je bio prejak, tako da ovim putem želim pozdraviti sve one neznalice koji su priželjkivali Portugal u baražu i da im poručim da se ostave fudbala, imaju drugi sportovi i druga zanimanja u kojima se trebaju okušati. Davno sam ja napisao ponešto o našim potencijalnim protivnicima u baražu, i nažalost, bio sam u pravu.
Pa valjda i najveći laik primjeti koliko smo napredovali u odnosu na prošle cikluse, koliko smo ozbiljan tim, koliko nas cijene...
Mene samo zanima teren i rezultati. Protiv Belgije su dan ranije cugali u Ježu pa su pobijedili, a ja ipak mislim da znaju šta rade.
Baraž je bio nešto na šta nismo navikli, tako da je logično da bude propusta, jer je to nešto potpuno novo za nas.
Ponavljam, lakše malo sa pametovanjem. Nigdje vas nije bilo posljednjih mjeseci... sad ste odjednom tu... previše slučajnosti...
Baraž je bio nešto na šta nismo navikli, tako da je logično da bude propusta, jer je to nešto potpuno novo za nas.
Ponavljam, lakše malo sa pametovanjem. Nigdje vas nije bilo posljednjih mjeseci... sad ste odjednom tu... previše slučajnosti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jooj sto ne volim osobe kao pinoche. Dok nam je dobro islo navijao je i bodrio BiH nista nije govorio. 100% sam siguran da je gledo utakmicu i navijao za BiH (mozda i bio na utkamici al nebitno), i docekao da izgubio od 5 reprezentacije svijeta i on sad nasao se kao strucnjak da trazi razloge poraza. Pogledaj situaciju realno i nismo mogli bolje. Da smo zabili gol ja mislim da bi sudac uzeo loptu i ubacio bi je u nasu mrezu. pa pogledaj samo sta se irskoj desilo koja je institucija za nas, irskoj kojoj citava prva postava igra u najjacoj ligi na svijtu. Pa pogledaj samo kakav savez stoji iza svega ovoga na cijem celu stoje ona trojica glavonja koji upravljaju sa jednikom usanoovice i sve njemu serviraju. A ti uzeo da govoris kakve je rezultate postigao Ciro i kako je los strucnjak. Sram i stid da bude
Nismo mi neka super ekipa, a u prilog mojoj tvrdnji govori i podatak da smo u kvalifikacijama od osam malo jačih utakmica samo slavili protiv Belgije, dok smo u susretima sa Turskom, Španijom i Portugalom upisali pet poraza i jedan remi, rece miske.Virtu4l je napisao/la:Mene samo zanima teren i rezultati. Protiv Belgije su dan ranije cugali u Ježu pa su pobijedili, a ja ipak mislim da znaju šta rade.
Teren nije tim i previse si ti pametan da znas to, e sad druga je stvar sto pokusavas vodu na svoj mlin natjerati, ali ok cijenim i to. A to koga nije bilo, mozda da se vratis i nadjes koji moj post o ciri od prije kojeg mjeseca
Pa normala da sam gledao i navijao, u cemu je problem, u cemu je problem da sa nekim argumentima ovdje diskutujemo, tebi je dobar, meni nije, tebi je uspjeh baraz, i meni je, ali mislim da smo mogli uz drugog trenera i bolju organizaciju i na sp, u cemu je problem, ja ga ne vidim, ustvari vidim ga, ali ne mogu sa bubuljicarima o njemu diskutovatiadn_sah je napisao/la:Jooj sto ne volim osobe kao pinoche. Dok nam je dobro islo navijao je i bodrio BiH nista nije govorio. 100% sam siguran da je gledo utakmicu i navijao za BiH (mozda i bio na utkamici al nebitno), i docekao da izgubio od 5 reprezentacije svijeta i on sad nasao se kao strucnjak da trazi razloge poraza. Pogledaj situaciju realno i nismo mogli bolje. Da smo zabili gol ja mislim da bi sudac uzeo loptu i ubacio bi je u nasu mrezu. pa pogledaj samo sta se irskoj desilo koja je institucija za nas, irskoj kojoj citava prva postava igra u najjacoj ligi na svijtu. Pa pogledaj samo kakav savez stoji iza svega ovoga na cijem celu stoje ona trojica glavonja koji upravljaju sa jednikom usanoovice i sve njemu serviraju. A ti uzeo da govoris kakve je rezultate postigao Ciro i kako je los strucnjak. Sram i stid da bude
-
- Kontakt:
Bubuljice mogu imati i ljudi od 30 godina za tvoju informaciju i sigurno nemas preko 20 godina. Ali niko ne moze znati da je neko bio drugi trener da bi mi pobjedili Estoniju a kamoli igrali u Barazu protiv Portugala.pinoche je napisao/la:Pa normala da sam gledao i navijao, u cemu je problem, u cemu je problem da sa nekim argumentima ovdje diskutujemo, tebi je dobar, meni nije, tebi je uspjeh baraz, i meni je, ali mislim da smo mogli uz drugog trenera i bolju organizaciju i na sp, u cemu je problem, ja ga ne vidim, ustvari vidim ga, ali ne mogu sa bubuljicarima o njemu diskutovatiadn_sah je napisao/la:Jooj sto ne volim osobe kao pinoche. Dok nam je dobro islo navijao je i bodrio BiH nista nije govorio. 100% sam siguran da je gledo utakmicu i navijao za BiH (mozda i bio na utkamici al nebitno), i docekao da izgubio od 5 reprezentacije svijeta i on sad nasao se kao strucnjak da trazi razloge poraza. Pogledaj situaciju realno i nismo mogli bolje. Da smo zabili gol ja mislim da bi sudac uzeo loptu i ubacio bi je u nasu mrezu. pa pogledaj samo sta se irskoj desilo koja je institucija za nas, irskoj kojoj citava prva postava igra u najjacoj ligi na svijtu. Pa pogledaj samo kakav savez stoji iza svega ovoga na cijem celu stoje ona trojica glavonja koji upravljaju sa jednikom usanoovice i sve njemu serviraju. A ti uzeo da govoris kakve je rezultate postigao Ciro i kako je los strucnjak. Sram i stid da bude
Pa nemas nikakvih argumenata, hajde eto reci mi ko bi mogo uradit ovo sto je ciro uradio. Neces sa bubuljicarima, pa eto raspravi sa mnom. Pitanje je ko bi uopste sjeo na selektorsku poziciju onda kada je ciro dasa, u trenutcima kada je na reprezentativnu utakmicu doslo 200 ljudi (azerbejdjan). Dosao je ciro ia za samo mjesece dana vratio 15000 ljudi na stadion. Igraci portugala su 3 puta skuplji od nasih igraca, govorim o igracima koji su igrali ove dvije utakmice, ne racunajuci ronalda koji sam vrijedi kao citava nasa repka. Izgubili od spanije koja je duplo skuplja od portgala ja mislim, i izgubili od turske koja kako ciro kaze ima vise fudbalera nego Bih stanovnika, od ekipe koja je na prethodno WC ostvarila sjajne rezultate. Je li sramota izgubit od takvih repki ili je sramota izgubit od madzarske , moldavije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.