RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Kako vidim BHT nakon fudbala prebacuje na SFF 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igrača 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
rio se onesvjestioLillard je napisao/la:A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igrača
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kako ono Gelabale izgovarajuLillard je napisao/la:A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igrača

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BHT SFF, HRT snimak radi odbojek, RTS fudbal radi, ma fuj svi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A tek HuertelFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kako ono Gelabale izgovarajuLillard je napisao/la:A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igračaKao da ih je Šuko učio

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobro je evo ga na BHT HD 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- branimir85
- Kontakt:
zato postoje streamove i gledaš šta hoćesš ,a ne te državne krave muzareUnofficialpage je napisao/la:BHT SFF, HRT snimak radi odbojek, RTS fudbal radi, ma fuj svi.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ubiše ih Španci a Pau na klupi. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Odg: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
DANTES je napisao/la:rio se onesvjestioLillard je napisao/la:A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igrača

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kako ono Gelabale izgovarajuLillard je napisao/la:A ne mogu vjerovat da ovi na BBC-u pogrešno izgovaraju imena nekih igračaKao da ih je Šuko učio
Najgore izgovaraju prezime Llull...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sta je ovaj Huertel? Magic? Sta siluje ovu loptu do besvjesti.
- branimir85
- Kontakt:
odličan protok lopte u Španjolaca,Batum se nije pojavio za sada 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ništa neobicno za njegbranimir85 je napisao/la:Batum se nije pojavio za sada
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bez pravog Pauovog ucinka, rutinski 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cini mi se da je ovo kraj za francuze...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Francuzi su presmijesni. Nikakvog ritma i emocije.
već druga dosadna utakmica u četvrtfinalu... razočaravajuće, posebno kada se zna da se očekuje da i treća bude takva, bez obzira na to koliko bi svi mi voljeli da tako ne bude
Jbt ja slušam ovu dvojicu invalida sa BBC-a umjesto Španaca. S više entuzijazma bi neko sahranu prenosio. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Igrac koji mi nikada nece biti jasan,sjajne fizicke predispozicije,kao stvoren je da dominira na ovim FIBA takmicenjima ali u 80% slucajeva nista od njega.Rijetke su one utakmice kao polufinale protiv Srbije od prije par godina kada je djelovao nezaustavljivo.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ništa neobicno za njegbranimir85 je napisao/la:Batum se nije pojavio za sada
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.