FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
da si bio na utakmici znao bi... 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Bilo je dobro navijanje i nas i Vukova, svaka cast gostima, doslo ih je oko 20-25, bilo je par puta "dozivanje" sa gostima i dobro je ispalo, sve u svemu korektno navijanje, bila je fina posjeta ali ne znam kad je i ko je dao "rukom" gol 

-
- Kontakt:
Ma Ljeljak dao glavom gol...ali ja mislim da je ponisten zbog ofsajda... 

-
- Kontakt:
Kakav je taj Ljeljak igrac?rudarprijedor je napisao/la:Ma Ljeljak dao glavom gol...ali ja mislim da je ponisten zbog ofsajda...
-
- Kontakt:
i nije neki...kod nas uglavnom sa klupe ulazi...nije nesto posebno ali korektan igrac...dosao iz Bihaca js msm...bhfanaticos25 je napisao/la:Kakav je taj Ljeljak igrac?rudarprijedor je napisao/la:Ma Ljeljak dao glavom gol...ali ja mislim da je ponisten zbog ofsajda...
- drinin vuk
- Kontakt:
Alkosi vama i igračima vašim svaka čast,al ono juče je sve bilo samo ne čista pobjeda,ne kažem da je uprava Rudara platila,al definitivno Drina nije mogla juče uzet bod,to jednostavno nije bilo dozvoljeno,bez obzira što ste navijači Rudara složićete se ,juče jednostavno Drina nije mogla do boda,bio sam na tekmi,tako da mi niko ne može reći da nije Drina mnogo oštećena...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Da je Rudar kupio utakmicu il da je namjesteno mislis da bi se stvarno ponistio onaj gol,drinin vuk je napisao/la:Alkosi vama i igračima vašim svaka čast,al ono juče je sve bilo samo ne čista pobjeda,ne kažem da je uprava Rudara platila,al definitivno Drina nije mogla juče uzet bod,to jednostavno nije bilo dozvoljeno,bez obzira što ste navijači Rudara složićete se ,juče jednostavno Drina nije mogla do boda,bio sam na tekmi,tako da mi niko ne može reći da nije Drina mnogo oštećena...
nemoj da zezas brate, pricas neke neosnovane stvari a jedino zbog cega vam moze biti krivo je sto je bunker probijen u 93 minuti.
Rudar dobro gura ove sezone, čestitke iz Širokog
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Hvala Mosby ali nema neke euforije,svjesni smo svojih mogucnosti...mozda ne igrackih ali financijskih apsolutno...Ted Mosby je napisao/la:Rudar dobro gura ove sezone, čestitke iz Širokog
-
- Kontakt:
Trenutno smo prvi na tabeli 

Sta se desava sa Brkom, totalno je izgubljen, ajde sto ne igra kao sto je igrao vec je totalno neskoncentrisan na igru i gubi ciste lopte juce u 80% slucaja 

- Urban Batalion
- Kontakt:
Cestitam mogli bi daleko dogurat ove sezone samo tako nastavite.AlcoholBoysPD je napisao/la:Trenutno smo prvi na tabeli
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
- Kontakt:
Nisam ga gledao ove sezone uzivo, ali prosle sezone u Travniku je bio vrlo dobargogineman je napisao/la:Sta se desava sa Brkom, totalno je izgubljen, ajde sto ne igra kao sto je igrao vec je totalno neskoncentrisan na igru i gubi ciste lopte juce u 80% slucaja

Cujem da je fulo sa penaltika..

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa bio je dobar i u Rudaru prije nego sto ce otici, sad kad se vratio totalno se "izgubio".
Pa promasio da, ja drugu govorim 1.10 kvota da masi i on masi, kao da je izvodio penal negdje na umjetnoj iz zaebancije...
Nadam se da ce se popraviti...
Pa promasio da, ja drugu govorim 1.10 kvota da masi i on masi, kao da je izvodio penal negdje na umjetnoj iz zaebancije...
Nadam se da ce se popraviti...
ne igra na svojoj poziciji pa se ne snalazi bas ...a i ovaj ga mijenja bas kad je naj opasniji pa zato i nema nekog razultata,,a protiv leotara jedini on poslije zere bio naj bolji,asistiro kod gola i gradio igru,cim ga ovaj smijenio pala igra rudara i primaju u 87min gol pozz...

-
- Kontakt:
meris05 je napisao/la:ne igra na svojoj poziciji pa se ne snalazi bas ...a i ovaj ga mijenja bas kad je naj opasniji pa zato i nema nekog razultata,,a protiv leotara jedini on poslije zere bio naj bolji,asistiro kod gola i gradio igru,cim ga ovaj smijenio pala igra rudara i primaju u 87min gol pozz...![]()
![]()
Brate da je on nečem valjao ne bi se on vratio.....

Jel jos kod vas igra onaj Dzafic, sto je bio najbolji strijelac prosle sezone?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Celik druze,CelikEdinTM87 je napisao/la:Jel jos kod vas igra onaj Dzafic, sto je bio najbolji strijelac prosle sezone?

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
vidis kako Hairlija znaodakle stize opasnost.... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ma ne taj sto je u Velezu igroHairlija je napisao/la:Celik druze,CelikEdinTM87 je napisao/la:Jel jos kod vas igra onaj Dzafic, sto je bio najbolji strijelac prosle sezone?

Nego najbolji strijelac Rudara, Dzafic se zove...mslm bio prosle pa pitam jel jos tu..

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.