??
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najavljen je dolazak 400-500 poljskih navijaca oko 150 ih je vec u Sarajevu tako da ostali tek treba dodu.
20 ako nisi clanGefufna je napisao/la:Koliko je karta za Zapad veceras?
Cartman je napisao/la:Sretno vam veceras momci.![]()
Hvala momcino.Cartman je napisao/la:Sretno vam veceras momci.![]()
Upravo takoFRANK RIBERY je napisao/la:Ljudi, rapravljate se oko nečeg čega se normalan treba stidjeti. SVako ko je učestvovao u uništavanju tuđe imovine i remećenje javnog reda i mira nema moju podršku. Volim klub više od svega, ovakve stvari samo štete ugledu kluba i grada. NEma potrebe da se raspravljamo o "herojstvu" jednih i drugih, kad je to za svaku osudu. Koliko je bilo Hordi, koliko je bilo Poljaka? To je sve što se pisalo zadnja dva dana na ovoj temi. A da o štrumfovima ne pričam, pa sve djeca sama dolaze u ovaj pdf. Nee nasjedajte na provokacije, okrenimo se utakmici, zbog nje navijači i idu na Koševo večeras, a ne na marisanu. Huliganstvom, razbijanjem se bave mentalno zaostale osobe, nije nešto čime treba neko da se ponosi. KO će ugostiteljima namiriti štetu, ko će plaćati liječenje povrijeđenim policajacima?
Hajmo diskusiju o šansama večeras, mogućim sastavima, gdje je ko tanak, gdje je naša šansa, ko će biti strelac, konačan rezultat,...
Moram jos jednonzijadp je napisao/la:Priznaj da lažeš i pola ćemo ti oprostitizijadp je napisao/la:Jes vidio sam bio sam sa kamerom na licu mjesta sad cu video poslatLjudi kazu da su bili, a ti navlacis vodu na svoj mlin pa kako bilo....necu vise pisat da vam "kvarim" temu
Opet ti kažem da lažeš, ti da si vidio sigurno nebi komentarisao na taj način.
ZNAČI LAŽEŠ...
To je taj tim. Ako zadnjih 20 minuta odigra Mesa umjesto Radovca onda moraju ili Krste ili Duljevic da izdrze 90 minuta. Dzemi je i 60 minuta odigrat puno. SretnoMirzaMuki je napisao/la:
Soccer formations made easy with this11.com
Ja mislim da bi danas trebali ovako izaci sta vi mislitee ??
Kakvo je ovo pitanje?hifans je napisao/la:Oće bit kakva koreografija na sjeveru ?
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, N3R3D i 63 gosta.