FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moguće je čak da Berberović zaigra kao zadnji vezni u paru sa Radovcem/Cimirotom....A Meša je koliko znam ofanzivni vezni...znači on ili Miloš... In Dženo Iskreno Ušćuplić we trust!!!! 
Po mojoj nekoj procjeni ovakav bi sastav mogao biti :
Ostrakovic
Puzi-Stepanov-Barbaric-Baric
Cimi-Samir
Krste-Stojcev-Dulja
Benko
Svaki rezultat bez primljenog gola je dobar , sa 0:0 smo i dalje u igri ali malo manje sanse za prolazak
Ostrakovic
Cimi-Samir
Krste-Stojcev-Dulja
Benko
Svaki rezultat bez primljenog gola je dobar , sa 0:0 smo i dalje u igri ali malo manje sanse za prolazak
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
A mozda Dzemo zaigra i u paru sa Benkom ili na krilu umjesto Dulje mada nije iskljuceno i da zamjeni Ostrakovica jer on nije uigran sa ekipom. 
Pa ima li pozicije u ekipi da se na njoj ne ocekuje Dzemo!!!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Iskreno, kako da kažem.....na klupizagorski je napisao/la:A mozda Dzemo zaigra i u paru sa Benkom ili na krilu umjesto Dulje mada nije iskljuceno i da zamjeni Ostrakovica jer on nije uigran sa ekipom.
Ako Baric zaigra ta strana je titanikSuki46 je napisao/la:Po mojoj nekoj procjeni ovakav bi sastav mogao biti :
Ostrakovic
Cimi-Samir
Krste-Stojcev-Dulja
Benko
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dokle radi danas fanshop?
Ako neko ovde sa foruma ide za Poljsku putem Centrotransa ili privatnim vozilama, neka mi se javi u pp.
Ako neko ovde sa foruma ide za Poljsku putem Centrotransa ili privatnim vozilama, neka mi se javi u pp.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ul. Maršala Tita 38b - svaki radni dan od 08-20h, subota od 09-16h,MCMXLVI je napisao/la:Dokle radi danas fanshop?
Bezistan - svaki radni dan od 10-20h, subota od 10-17h.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzemo nikako na zadnjeg veznogkenanbrajic je napisao/la:Moguće je čak da Berberović zaigra kao zadnji vezni u paru sa Radovcem/Cimirotom....A Meša je koliko znam ofanzivni vezni...znači on ili Miloš... In Dženo Iskreno Ušćuplić we trust!!!!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Dzemo umjesto Hebiba na beka. Ne moze Hebib odgovorit, izgorit ce
Dzeno ocitaj im bukvicu kraljino nasa!!! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala Derdiyok
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
hilmo je napisao/la:U zavisnosti kako cemo se postaviti od pocetka, da li cemo igrati tvrdo i strpljivo i kroz neku kombinatoriku probati iznenaditi protivnika ili cemo ici malo ofanzivnije, igraci moraju dati svoj maksimum. Posebno ce na velikim "jadima" biti krila i bekovi. Oni zaista moraju biti na nivou.
Tako je bolje onda da Dzeno pocne umjesto Hebibovica jer je bolji defanzivno.paulus je napisao/la:Ako Baric zaigra ta strana je titanik
Ja ne mogu više čekati u kući, poludiću. Odoh lutati po gradu. Sretno večeras svima, pamet u glavu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sad gledam ona prodajna mjesta pred stadionom,vala je red da se nesto promijeni,makar novi kontejner da stave u bordo boji,grb i sl.Da lici na nesto

Tacno al nakon 30 minuta Baric level postaje. Berberovic ne moze igrati modernog beka vise,al i njega bi prije Barica. Da se ne lazemo i dalje me najvise brine OstriAjax je napisao/la:hilmo je napisao/la:U zavisnosti kako cemo se postaviti od pocetka, da li cemo igrati tvrdo i strpljivo i kroz neku kombinatoriku probati iznenaditi protivnika ili cemo ici malo ofanzivnije, igraci moraju dati svoj maksimum. Posebno ce na velikim "jadima" biti krila i bekovi. Oni zaista moraju biti na nivou.![]()
Tako je bolje onda da Dzeno pocne umjesto Hebibovica jer je bolji defanzivno.paulus je napisao/la:Ako Baric zaigra ta strana je titanik
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Nije vas bilo 30, vidio sam da su bili mnogi momci koji nisu iz vogosce, a eo i nekolko ljudi ti je potvrdilo da je bilo oko 100 hordipitar079 je napisao/la:Pa citas li kako je pocelo? Da je bilo sta organizovano mislis da bi nas gore bilo 30?invincible1921 je napisao/la:Nisu navijaci srajeva znali da ce ovi bit u tom hotelu prije jendo 3-4 dana....daj molim te....Mislim svaka cast momcima sto su stali na crtu to niko ne spori, ali kad se vec islo na belaj moglo se i bolje organizovat. Ove price daleko vogosca i slicno padaju u vodu...tolko huligana po fb, tolko najava, a na kraju poljaci ipsadose mudonjepitar079 je napisao/la:Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.
=\_1921_/=
Hebibović jest kvalitetan igrač, ali se bojim da ne podlegne pritisku.. puno Koševo, prvi nastup u LP. 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Dokad se karte prodaju na Skenderiji?
Gdje ces Anija na beka. To nije njegova pozicija nikako. Pokusalo se u Veležu davno ali nije se nesto pokazao. Njegova prirodna pozicija je krilo. Samo nekoga da mu je gurneVivaLasVegas je napisao/la:Dzemo umjesto Hebiba na beka. Ne moze Hebib odgovorit, izgorit ce
DŽELO ODLAZI
Nije vas bilo 30, vidio sam da su bili mnogi momci koji nisu iz vogosce, a eo i nekolko ljudi ti je potvrdilo da je bilo oko 100 hordi[/quote]
Samo mi reci gdje si ti to vidio?
Samo mi reci gdje si ti to vidio?