FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bhpremierliga12
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bhpremierliga12 » 18 mar 2018, 12:15

Skver je napisao/la:Slavki Petrovicu svaka cast, poslije Duvancica i Geruma najbolji trener koji je dosao u Slobodu poslije toliko dugo vremena. Nisam dugo vremena vidio ovako dobro pripremljenu ekipu Slobode, steta sto je Mehmedagic povredjen.

Upravo to, bas bi volio vidjeti dva klasicna defanzivca i Ivetica konacno na beku. Medjutim i sa Lazevskim u ekipi, primili smo samo 2 gola u 6 utakmica
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 mar 2018, 12:24

Skver je napisao/la:Slavki Petrovicu svaka cast, poslije Duvancica i Geruma najbolji trener koji je dosao u Slobodu poslije toliko dugo vremena. Nisam dugo vremena vidio ovako dobro pripremljenu ekipu Slobode, steta sto je Mehmedagic povredjen.
Nas mora neki maler pratiti tako i ovo za Hareta. Takva nam nafaka. Borbenost i pripremljenost ekipe je stvarno za pohvalu svaku. Samo da smo malo hrabrije usli u utakmice sa meljom, pitarima i ines. Protiv Borca je pao onaj gol koji bude jednom u 10 godina i siguran sam da je igrao Perica umjesto Skahe da ne bi bio onaj gol ne bi ostao sam lik da šuta onako. Fali nam mu.da u gostima valjda i to dođe sada.

Čelik dobiti i neka onda ganjaju ines i bojac u saradnji sa savezom. Ali ove godine prizeljkujem ispadanje smogovaca iskreno, jer su postali odvratna ekipa koja gazi preko mrtvih da ostanu u ligi. Treba ih nakantat dobro i treba nas na stadionu da nam se ne desi sudijska lakrdija u po Tuzle. Oni ce doci sa namjerom da se prekine utakmica jer nas ne mogu dobiti drugačije. Toga se treba čuvati.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2018, 12:25

Husic 3 gola, Smajic 1 gol, Bekic 1 gol, trebaju nam golovi napadaca, nadam se da ce oni nastavit zabijat golove

Husic jednostavno drugi igrac na proljece, bez povreda i sa odradjenim pripremama, on je sada veliki dobitak, Smajic se zrtvuje na krilu, nije to njegova pozicija, al kao sto kaze ultra, mnogo igra odbranu, a i zabio je 4 ili 5 golova, veliki je to ucinak za nekoga ko se maximalno trosi u oba pravca, jedino se za Bekica nadam da ce ga sada krenut golovi kada je "procepio"

bas sam nestrpljiv da vidim Weitzera i Matambu koliko mogu doprinijeti ekipi i u kom smislu :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2018, 13:23

Zaboravljaš našeg maga Smajila Karića!

A Petrović je definitivno ako ne najbolji trener PL, onda definitivno među 2-3 najbolja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 18 mar 2018, 13:35

Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 mar 2018, 13:38

75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 mar 2018, 13:44

sviunapad1010 je napisao/la:
75000 je napisao/la:Trebaju sad za utakmicu sa Celikom ili smanjit cijenu ulaznice ili pustit dzaba ulaz.
Nismo valjda spali na to kao smogovci, oni jos malo otvaraju narodnu kuhinju na stadionu :kafa:
Sto ba vrijedjas ljude......bez potrebe.
A cijena je prevelika za nas standard,i rezultate koje pruzamo..
5 maraka je mjera nasa.......borio si se za titulu,i bio u vrhu,bilo je 10 km.....pa opet jedva 1000,1500 ljudi........ljudi jednostavno nemaju para tamam da si Mancester.......pare treba namaknut sponzorima,transferima a ne ulaznicama.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 mar 2018, 14:12

Brcanskamalta je napisao/la:
5 maraka je mjera nasa.......borio si se za titulu,i bio u vrhu,bilo je 10 km.....pa opet jedva 1000,1500 ljudi........ljudi jednostavno nemaju para tamam da si Mancester.......pare treba namaknut sponzorima,transferima a ne ulaznicama.
Treba ostavit cijene karti al u ovoj sedmici malo se aktivirat oko promocije utakmice, podijelit stotinjak ulaznica kroz neke nagradne igrei to je to
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 18 mar 2018, 14:18

Smanjiti cijenu karte makar na sjeveru,gledas samo jedno poluvrijeme kvalitetno za 7 km. a sa nizom cijenom dobijes i na brojnosti.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 mar 2018, 14:20

Brcanskamalta je napisao/la:
Ne mrzim ih samo ne mogu više njihov ciganluk oko opstanaka u ligi iz godine u godinu. A vala pisem kako jeste. Jel bio džaba ulaz protiv goska jeste.
Volio bih da smogovci ispadnu. To je moje lično mišljenje trenutno i to je to.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 18 mar 2018, 14:24

Opet mi oko ulaznica, a skupa nam sezonska bila.
Treba razmisliti oko cijena svakako i naci neku mjeru, ali sezonske su bile da gledas utakmicu za 3 KM. Gdje ces jeftinije.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 mar 2018, 14:27

wobly92 je napisao/la:
Zaboravljaš našeg maga Smajila Karića!

A Petrović je definitivno ako ne najbolji trener PL, onda definitivno među 2-3 najbolja.
Koji normalan insan moze zaboraviti onakvu ljudinu, al sta ces, puno je zaboravljenih, dosli divlji i otjerali pitome.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 mar 2018, 14:28

Kad se igra kup?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 mar 2018, 14:30

sviunapad1010 je napisao/la:Opet mi oko ulaznica, a skupa nam sezonska bila.
Treba razmisliti oko cijena svakako i naci neku mjeru, ali sezonske su bile da gledas utakmicu za 3 KM. Gdje ces jeftinije.
Slusaj donekle si upravu ali zivimo u takvom drustvu gdje je crvenka(50 km)bogatstvo.
Znam ja da ne mozes ti svakom ugoditi da stavis marku nasli bi se da kazu mogli su i tu marku ukinut. :D
Ali vecina nema i s obzirom na isfrastrukturu uslove rezultate 5 km je srednja mjera.
To je samo moje misljenje.
Ka ti imas uslove ko u bundesligi i 10 bi bilo diskutabilno.Ovako vidi ba uslova za gledaoce nemas pisat gdje .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2018, 14:35

Ne znam koji ti je, osim ako te nisu guzli u KPZ Zenica? Ljudi vode svoju borbu i brigu. Kada smo ispali niko od njih se nije nasladjivao.
Dobili smo dozvolu da igramo na B.P. utakmice evropske unije dok na nasem Tusnju traje sipovanje u nedogled.
A to za smog je smijesno jer kod nas u TZ je svaka treca smrt od karcinoma izazvana zagadjenjem. Mi smo smogovniji bar duplo.
Uz to zaboravljas da smo platili GOSKU one godine za pobjedu u gostima, a oni proslijedili pola para Velezu i posteno nas naguzili.
Kani se corava posla dijete.
Mi moramo prvo svoju avliju ocistiti, a drugi ne trebaju da nas interesuju.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 mar 2018, 14:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 18 mar 2018, 14:39

Ma to cisto kazem da se stadion napuni sto vise, treba nam sto veca podrska kod kuce u borbi za opstanak.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 mar 2018, 14:41

Celiku sretno ali ne preko Slobode. Zelim im svu srecu da obezbjede opstanak u ovih 8 kola, a nama da pobjedimo naredno kolo na Tusnju i da se onda mozemo usmjeriti na kup.

Inace ne volim te igrice i neke dogovore, zbog takvih stvari i jeste Sloboda tu gdje jeste jer se u proslosti svasta radilo i ljudi su izgubili vjeru u sve to.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 mar 2018, 15:04

Oprosti im Vlado ne znaju da si ti najbolji trener kojeg smo mi ikad imali !!!
:mrgreen:
I da Celik je zasluzio da ispadne isto kao i mi prije par godina, ljutili se anamONI ili ne. Ne moze se vjecno na guzove provlaciti.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 18 mar 2018, 15:28

Mi bijemo svoju bitku. Nećemo mi sigurno ni Goska ni Čelika žaliti. Na Tusnju će akobogda oba pasti. Niko se nama sažalio nije. Sad još ispade da nam je prijatelj onaj koji nije likovao tada. Yebat ih sve.
Mišljenja sam da je Borac velika mušterija za ispadanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 18 mar 2018, 15:36

Normala. Gledat svoja posla.
Jes da su se Zenicani nabrijali pa zaostravaju ko da ce to donijet tri boda. Nidje veze :roll:
Al i ovaj nas pitar huska.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.