FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 14 jul 2015, 02:54

Jeste, sve Horde i Manijaci cak bili u Vogosci, Sve prve ekipe.
Vidi se i na snimcima, sviju skupa 30. A poljaka 100tinjak. :-0

Idi bolan prati ragbi, garant si bolji u tome.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 jul 2015, 02:55

Natabat ih ovdje iz "samoodbrane" i onda da ih sutra vrate u Poljsku, a i one sutra što dođu i onda ne otići na gostovanje? :3
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 jul 2015, 02:56

Najjace sto pishu ljudi sta se desavalo, a uopste nisu bili tu. Briši sve...

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 14 jul 2015, 02:56

Evolution87 je napisao/la:poljaci su zakukali da su ugrozeni, zbog toga im je dosao ovaj ambasador. Vjerovatno, najkasnije do ujutru ova ekipa ce biti vracena.
Napisah na drugoj temi da sam cuo to, znaci istina je ocito, hahahhahaha, tugo moja... Izvikane "zajebane zvijeri" kmece da ih ambasador vadi. Nadam se da su organi reda dobro nadrkani i da ce kvalitetno iskaliti bijes na toj primitivnoj druzini.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jul 2015, 02:58

fcz je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:poljaci su zakukali da su ugrozeni, zbog toga im je dosao ovaj ambasador. Vjerovatno, najkasnije do ujutru ova ekipa ce biti vracena.
Napisah na drugoj temi da sam cuo to, znaci istina je ocito, hahahhahaha, tugo moja... Izvikane "zajebane zvijeri" kmece da ih ambasador vadi. Nadam se da su organi reda dobro nadrkani i da ce kvalitetno iskaliti bijes na toj primitivnoj druzini.
nece jer oni smiju udarati samo nas domace
Pyro is not a crime !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jul 2015, 03:01

.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 14 jul 2015, 04:29, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2015, 03:01

Gledaj ovih chetničića ko ovaj anonymusHD sto su dosli da se naslađuju. Valjda malom genocidasu nasilje u krvi pa ga uzbuđuje. PS. Posserem ti se na ekavicu tu sugavu! Quaterback i slicni prikriven genocidasi cccc!
Bahati, bahati Željkan!
1946

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 jul 2015, 03:02

QUARTERBACK je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
**** nejac kume jes vidio snimak koliki su yebes im mater okupirase vogu za tren oka. :lol:
Samo sam cuo ono au,au,au,au....Ne znaju oni ba sta je okasti devetneska, samo se palijama tuku. :urnebes:
ahhahahaah to je bilo kad su ih vec rastjerali kad su se ovi ispalili u jedno auto po 9-10 ljudi i noga :mrgreen: ma kako god okrenes ludi su do boga pi.cka im materina treba ih sutra dobro natabat al sto dalje od vogosce :D
Ja konto likovi hoce kafic otvorit sta su stolica ponijeli sa sobom. :urnebes:
Amarildo je napisao/la: Gdje god dođem ubjedljivo dominiraš :D
Inace sam stidan momak. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 14 jul 2015, 03:03

Neće oni Poljake marisat, da ih poslije ne naruže **** iz Europske unije kako tuku nedužan narod Schengena. Da su recimo ti Poljaci krenuli autima i da su ih naši uhvatili bez pojasa, sijevale bi kazne, jer jedino tako i znaju. Ovako, neće, jer se boje reakcija iz Brisela.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 03:04

HORDE ZLA :bow: :bow: :bow: :bow: :bih: :bih: :bih: :bih:
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2015, 03:04

Anonymous i svi koji se naslasdjuju, stidite se smecari jedni podanicki

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2015, 03:04

Svi ovi genocidasi prikriveni veceras izađose iz rupica! Dobro sad ih popamtite, ako niste po Vranjesovoj temi, evo jos jedne prilike. Lisice male, uvlace se u pakas kad po Sarajevu dolaze da rade. Smijeskaju se, raja se prave, samo sto mi tuki ne ljube pojedini iz Vojkovica, ali onda po netu i kad su u svom selu opet bi vilama mahali. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 14 jul 2015, 03:09

Ako Bog da sutra na istok. Lahko je razbijati prazan grad, nadam se samo da će ih policija pustiti do stadiona i da ih neće vratiti.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jul 2015, 03:12

Banujte ovu dvojicu jadnika. Kako mozes biti toliko jadan pa se u ovim trenucima nasladjivati i nesto pricati. Krmci jedni.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 14 jul 2015, 03:15

Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 jul 2015, 03:15

Brukate se pojedinci sa ovim pricama ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 jul 2015, 03:16

joker90 je napisao/la:Gledaj ovih chetničića ko ovaj anonymusHD sto su dosli da se naslađuju. Valjda malom genocidasu nasilje u krvi pa ga uzbuđuje. PS. Posserem ti se na ekavicu tu sugavu! Quaterback i slicni prikriven genocidasi cccc!
jbg kume i ti pretjerujes pazi sta pricas, kakvi genocidasi sta ti je, jesi dobar, nemoj me porediti s ovim gore debilom anonymusom.. vidio sam da mnogi pisu ovdje da su ih hordaši natabali tako jest bilo u pocetku al cim su se ovi dokopali kamenja i cim je murija pocela dolaziti nasi su se ispalili izmedju zgrada i kroz parkove.. to je smijesno ispalo, ako se vec islo tako trebali su do kraja al eto sta ces nista cudno kod nas..samo sam htio reci da nije onako kako raja pise, al ne mozes ti nikom nista reci danas ako nije po njegovom.. ma nista uzivaj drug ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2015, 03:17

X31987 je napisao/la:Brukate se pojedinci sa ovim pricama ...
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2015, 03:21

joker90 je napisao/la:Gledaj ovih chetničića ko ovaj anonymusHD sto su dosli da se naslađuju. Valjda malom genocidasu nasilje u krvi pa ga uzbuđuje. PS. Posserem ti se na ekavicu tu sugavu! Quaterback i slicni prikriven genocidasi cccc!
jbg kume i ti pretjerujes pazi sta pricas, kakvi genocidasi sta ti je, jesi dobar, nemoj me porediti s ovim gore debilom anonymusom.. vidio sam da mnogi pisu ovdje da su ih hordaši natabali tako jest bilo u pocetku al cim su se ovi dokopali kamenja i cim je murija pocela dolaziti nasi su se ispalili izmedju zgrada i kroz parkove.. to je smijesno ispalo, ako se vec islo tako trebali su do kraja al eto sta ces nista cudno kod nas..samo sam htio reci da nije onako kako raja pise, al ne mozes ti nikom nista reci danas ako nije po njegovom.. ma nista uzivaj drug ;)
Ne citiraj me, prati ti svoj Arsenal kojem neces nikad na tekmu otici. Sta ti znas sta su gostovanja i organizovane navijacke grupe!! Pogotovo ovi ko Poljaci! I ono nesta pametuje na ovu temu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2015, 03:22

pitar079 je napisao/la:Izasli iz hotela i poceli se kofrcit. Ganjali obicne gradjane, onda im Horde stale na crtu sa par Manijaka. Malo se saketalo, a huligani kasnije razbijali stakla i auta. Lahko udarat po necem sto ne uzvraca. Sad sve mirno.
Nisu navijaci srajeva znali da ce ovi bit u tom hotelu prije jendo 3-4 dana....daj molim te....Mislim svaka cast momcima sto su stali na crtu to niko ne spori, ali kad se vec islo na belaj moglo se i bolje organizovat. Ove price daleko vogosca i slicno padaju u vodu...tolko huligana po fb, tolko najava, a na kraju poljaci ipsadose mudonje
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hzzz i 20 gostiju.