hakkaDunne je napisao/la:BODITE IH **** IM MAJKU! BODITE IH! UBIJAJTE IH! POLICIJO, HAPSI OVE POLJAKE I PUŠTAJ KEROVE! PUSTI NAROD DA SE SA NJIMA OBRAČUNA!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek izbodu i ostalih 99,amin
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Očevici tvrde da se sve počelo kada su oko ponoći poljski navijači s bakljama krenuli prema centru Vogošće, udarajući sve na koje su naišli, a policija je građanima govorila da se sklone.
Ti si opet šampion !
joj haveru ja bi tebe u ratu angazovao da dizes moral jediniciPerryFred je napisao/la:hakkaDunne je napisao/la:BODITE IH **** IM MAJKU! BODITE IH! UBIJAJTE IH! POLICIJO, HAPSI OVE POLJAKE I PUŠTAJ KEROVE! PUSTI NAROD DA SE SA NJIMA OBRAČUNA!![]()
- hakkaDunne
- Kontakt:
Ništa raja, sad će Sehur, nekima i nije do rasprave, sve polako počinje da se stišava, sutra se molite za bar jednu mrtvu poljsku glavu jer ovo što su noćas i danas krenuli da rade nije dopustivo u jednom glavnom gradu, jedne ponosne države. Laganica spavanac. 
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
pijanBabo je napisao/la:joj haveru ja bi tebe u ratu angazovao da dizes moral jediniciPerryFred je napisao/la:hakkaDunne je napisao/la:BODITE IH **** IM MAJKU! BODITE IH! UBIJAJTE IH! POLICIJO, HAPSI OVE POLJAKE I PUŠTAJ KEROVE! PUSTI NAROD DA SE SA NJIMA OBRAČUNA!![]()
![]()
Samo da je napisao Yebem hin majku jos bi smjesnije bilo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Samo da ne padne mrtva glava.
Svaka cast onome ko uspije zaspat veceras.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mene prenosiuNbx je napisao/la:Samo da ne padne mrtva glava.Svaka cast onome ko uspije zaspat veceras.
ljudi ima li neko molim Vas, znaci molim najiskrenije, da mi kaze jel ko nas tesko povrijedjen, Bgm evo ne znam kako cu zapostiti, toliko mi je krivo zbog ovog veceras, nadam se sutra da ce se aBD sve smiriti... opet vas MOLIM Da mi neko napise na pp
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ja bih ove deportovao nazad do ujutro a onim ostalim što sutra dolaze, ne dati ulazak u zemlju, jer postoji osnova za to 
Mosa RajvoSa
Naravno da postoji osnova, ali to su vec druge relacije i cisto sumnjam da ce do toga doci.pitarlOOk je napisao/la:Ja bih ove deportovao nazad do ujutro a onim ostalim što sutra dolaze, ne dati ulazak u zemlju, jer postoji osnova za to
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- hakkaDunne
- Kontakt:
Doso ambasador Poljske u Vogoscu. Ovo ce biti dobra noc predosjecaaam.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Samo sam cuo ono au,au,au,au....Ne znaju oni ba sta je okasti devetneska, samo se palijama tuku.QUARTERBACK je napisao/la:
**** nejac kume jes vidio snimak koliki su yebes im mater okupirase vogu za tren oka.
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 14 jul 2015, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Evo prema nezvanicnim informacijama Poljaci sehurili i zanijetili, sad sljedi part two...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto je brzhakkaDunne je napisao/la:Doso ambasador Poljske u Vogoscu. Ovo ce biti dobra noc predosjecaaam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hocel se nastavit ovo ili da idem spavat 
Salu na stranu nedajte im da unistavaju glavni grad BiH.Hord,Manijaci zajedno i isprasite te poljacice
Salu na stranu nedajte im da unistavaju glavni grad BiH.Hord,Manijaci zajedno i isprasite te poljacice
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ljudi nisam ni blizu Sarajeva, niti sam neki veliki fanatik, ali bih vjerovatno izašao noćas na ulicu, bez obzira bio navijač Željezničara, Sarajeva, Olimpika ili Bracine Vrbanjuše. Ali treba samo stati, ne započinjati, ali pokazati ko je babo i koliko vas je. Sve snimajte, da se zna ko je počeo. Da su ljudi kakvi treba biti, došli bi s transparentima podrške za 11. juli, ali pošto su šugav narod k'o što se vidi treba biti pametniji. Šteta samo što je revanš kod njih, pa da neko izgubi glavu tamo.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Gdje god dođem ubjedljivo dominirašbega_afc je napisao/la:Samo sam cuo ono au,au,au,au....Ne znaju oni ba sta je okasti devetneska, samo se palijama tuku.QUARTERBACK je napisao/la:
**** nejac kume jes vidio snimak koliki su yebes im mater okupirase vogu za tren oka.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- Evolution87
- Kontakt:
poljaci su zakukali da su ugrozeni, zbog toga im je dosao ovaj ambasador. Vjerovatno, najkasnije do ujutru ova ekipa ce biti vracena.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- QUARTERBACK
- Kontakt: