Ta nećemo biti ko Srbi pa skrivat istinu. Nek se sve snimi da se zna istina.Zagor je napisao/la:i sta je ispao, ovaj sto je postavio video, mudonja neki...pa bola trebamo se svi zajedno udruziti u ovakvim situacijama i horde i manijaci i štiti grad. A ne praviti kojekakva videa... E moj glupi Bošnjo..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma nema po gradu nista. Bilo danas organizovano 10 grupa momaka nigdje poljaka s glave nije bilo. I ovo se nista ne bi desilo da nisu razbili izlog..Zagor je napisao/la:i sta je ispao, ovaj sto je postavio video, mudonja neki...pa bola trebamo se svi zajedno udruziti u ovakvim situacijama i horde i manijaci i štiti grad. A ne praviti kojekakva videa... E moj glupi Bošnjo..
KHAJ PRICE
na jednom klipu duplo manje pitara zaganja poljake...
Uozbiljite se jel treba mrtva glava da padne za ramazan i pred bajram radi idiota iz Poljske !!!Šest navijača s težim tjelesnim povredama primljeno na
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Sad sa cuma, ima i nasih i njihovih. Lud fajt pravo. Sutra ih nadjacat u svakom smislu. Samo hrabro braco.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ali najjače, Vogošća daleko, čoveče, ljudi iz Poljske došli...
Uništavaju grad, a oni po balkonima, snimaju, dobacuju, smešan grad i navijači.
Uništavaju grad, a oni po balkonima, snimaju, dobacuju, smešan grad i navijači.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Samo da dodam.Rikardo je napisao/la:Sutra je dug dan, ne radite gluposti da ne padne glava za vrjeme mubarek dana i pred bajram !
Ne furajte se pogresno, oni su navikli na ove sukobe jer to stalno rade po poljskoj !
Razmišljajte glavom, oni su došli da se biju pa imamo policiju nek odradi svoje. Naš jedini posao sutra (danas) pružimo podršku našem klubu u borbi za što bolji rezultat. Uključite mozak, ne nasjedajte na sitne provokacije, UEFA će jedva dočekati da nas kazni.
Nekoliko dana je do dana kada sa svojim komšijama ne bitno na vjeru djelimo sreću, nemojmo dozvoliti da nam na taj dan ne bude do radosti.
Policija neka radi svoj posao.
Koliko su iz HZ uopšte očekivali da ih se otisne put Poljske? Ispašće ovo jedno od tvrđih gostovanja.
U odnosu na bilo koje druge gradske rivale u regionu, razlike između Manijaka i HZ su daleko najmanje i ne sumnjam da će se udružiti i braniti čast grada.. ako bude to potrebno uopšte.
A ovi se podsmjehuju..
http://forum.hejlech.pl/index.php?/forum/2-kibole/
U odnosu na bilo koje druge gradske rivale u regionu, razlike između Manijaka i HZ su daleko najmanje i ne sumnjam da će se udružiti i braniti čast grada.. ako bude to potrebno uopšte.
A ovi se podsmjehuju..
http://forum.hejlech.pl/index.php?/forum/2-kibole/
- Evolution87
- Kontakt:
tri poljaka i tri nasa na kumu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
hilmo je napisao/la:Samo da dodam.
Razmišljajte glavom, oni su došli da se biju pa imamo policiju nek odradi svoje. Naš jedini posao sutra (danas) pružimo podršku našem klubu u borbi za što bolji rezultat. Uključite mozak, ne nasjedajte na sitne provokacije, UEFA će jedva dočekati da nas kazni.
Nekoliko dana je do dana kada sa svojim komšijama ne bitno na vjeru djelimo sreću, nemojmo dozvoliti da nam na taj dan ne bude do radosti.
Policija neka radi svoj posao.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Eto vam naših drotova sa Puhovima (novim, pa se kurce)..preletise na m17
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- hakkaDunne
- Kontakt:
Sama činjenica da su se likovi htjeli udarat stolicama govori dovoljno o njima. Čekaj, porazbijaš hotel da bi uzeo **** stolice i izašao na fajt sa duplo slabijim brojno protivnikom. E tu tehniku bitke još neće niko izučit u modernoj historiji. Pa gdje ste vi nekog udarali, mater vam vašu kurvanjsku. Valjda nema njihovog najjačeg oružja (čitaj bodlji, noževa, sjekira), pa su glupa poljska stoka uzela stolice. Ne znam, eto.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Specijalci su konačno stigli...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako ih sutra puste prema gradu prije utakmice bice svega !
- hakkaDunne
- Kontakt:
Evo preko translatora viđoh da poljaci na svom forumu traže prijevoz do Sarajeva i smještaj. 
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ovi akteri ne bi smjeli jutro dočekati u Sarajevu.Rikardo je napisao/la:Ako ih sutra puste prema gradu prije utakmice bice svega !
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Volim samo sto smo postali prava navijacka skupina prema kojoj svi imaju respekt. Na svim mogucim navijackim portalima smo i samo jako u kicmu ih udarit. Sutra jos jace
- hakkaDunne
- Kontakt:
Dolaze dva nova autobusa Lechovih navijača. Thank you translator.
- samogrbavica
- Kontakt:
Daj ne lupaj ljudi su dosli u drugi grad. Mi po kucama imamo pistolje, palice, nema sta nemamo ali nema niko mu.da izaci. Pa nece bez icega praviti neredehakkaDunne je napisao/la:Sama činjenica da su se likovi htjeli udarat stolicama govori dovoljno o njima. Čekaj, porazbijaš hotel da bi uzeo **** stolice i izašao na fajt sa duplo slabijim brojno protivnikom. E tu tehniku bitke još neće niko izučit u modernoj historiji. Pa gdje ste vi nekog udarali, mater vam vašu kurvanjsku. Valjda nema njihovog najjačeg oružja (čitaj bodlji, noževa, sjekira), pa su glupa poljska stoka uzela stolice. Ne znam, eto.
KHAJ PRICE
- BernardBarnjak
- Kontakt:
VivaLasVegas je napisao/la:Volim samo sto smo postali prava navijacka skupina prema kojoj svi imaju respekt. Na svim mogucim navijackim portalima smo i samo jako u kicmu ih udarit. Sutra jos jace
ne znam hoce li se tuzlaci i dio zenicana sloziti sa tobom?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, bordospartanac, muhamedhulk, Semrush [Bot] i 37 gostiju.