FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
? $ је " $ $ ? ? са гостовања. " све /, а $ " & се / ' " & најгора " у ? у $ пет $ ". ? су ? " ? $ ? ето $. А $ се " на &.
" " " $ се $ $.
" " " $ се $ $.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ti kazem... dugo sam se lomio dal' da ti odgovorim....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....MakabiTuzla je napisao/la:Opet ti rikšaš ismijavas klub. Ajde malo razmisli i drzi se uprave. Ja bih se stidio na tvom mjestu, najveci slobodasu ovdje.staragarda je napisao/la:12 tekmi-4 gola.... Tuzlanska Slobodasviunapad1010 je napisao/la:Pošto smo do sada na 12 gostujućih utakmica dali 4 gola, svaka treća u prosjeku gol red je da makar jedan zabiju Vitezu.... nemoj kome da damo go , naljutit ce se ljudi
![]()
....dobro je,izgubili smo SAMO 1-0
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
eku gol red je da makar jedan zabiju Vitezu.[/quote]
12 tekmi-4 gola.... Tuzlanska Sloboda
... nemoj kome da damo go , naljutit ce se ljudi
....dobro je,izgubili smo SAMO 1-0
[/quote]
Opet ti rikšaš ismijavas klub. Ajde malo razmisli i drzi se uprave. Ja bih se stidio na tvom mjestu, najveci slobodasu ovdje.[/quote]
Da ti kazem... dugo sam se lomio dal' da ti odgovorim....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....
[/quote]
Urnebes, ali i dalje ostaje cinjenica da si nepismen. I da ti se kao takvom dozvoljava da pises. Dozvoljava se nekom kao tebi da uopšte ima mišljenje
12 tekmi-4 gola.... Tuzlanska Sloboda
Opet ti rikšaš ismijavas klub. Ajde malo razmisli i drzi se uprave. Ja bih se stidio na tvom mjestu, najveci slobodasu ovdje.[/quote]
Da ti kazem... dugo sam se lomio dal' da ti odgovorim....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....
Urnebes, ali i dalje ostaje cinjenica da si nepismen. I da ti se kao takvom dozvoljava da pises. Dozvoljava se nekom kao tebi da uopšte ima mišljenje
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Hajd sve ali da li je to tebi smjesno ili nejasno Makabi Tuzla? Malo mozda google? Npr "staragarda je napisao/la: ....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....![]()
Za vrijeme stare Jugoslavije (Kraljevina Jugoslavija) Jevreji su u Tuzli od kulturnih ustanova imali svoju Čitaonicu i Kulturno-prosvjetno udruženje "Ferajn", a 1919. godine osnivaju i svoj Fudbalski klub i daju mu ime "Makabi". Mada je klub bio materijalno dobro obezbijeđen, pouzdano se nije moglo utvrditi zašto je prestao da postoji krajem 1921. godine."
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A i ti se javi svakih 6 mjeseci kad meni nesto treba odgovoriti.... eto ti si citao i znaš o nekom smijesnom makabiju iz Tuzle ,j e b o te makabiklma1 je napisao/la:Hajd sve ali da li je to tebi smjesno ili nejasno Makabi Tuzla? Malo mozda google? Npr "staragarda je napisao/la: ....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....![]()
Za vrijeme stare Jugoslavije (Kraljevina Jugoslavija) Jevreji su u Tuzli od kulturnih ustanova imali svoju Čitaonicu i Kulturno-prosvjetno udruženje "Ferajn", a 1919. godine osnivaju i svoj Fudbalski klub i daju mu ime "Makabi". Mada je klub bio materijalno dobro obezbijeđen, pouzdano se nije moglo utvrditi zašto je prestao da postoji krajem 1921. godine."
za sve informacije pitaj te taxi 15-17 nemoj te guglati visestaragarda je napisao/la:A i ti se javi svakih 6 mjeseci kad meni nesto treba odgovoriti.... eto ti si citao i znaš o nekom smijesnom makabiju iz Tuzle ,j e b o te makabiklma1 je napisao/la:Hajd sve ali da li je to tebi smjesno ili nejasno Makabi Tuzla? Malo mozda google? Npr "staragarda je napisao/la: ....al onda vidjeh....ću, makabi tuzla.... ahahahhahahaha.....sta je ovo jbt....uveli skrivenu kameru na forum.....![]()
Za vrijeme stare Jugoslavije (Kraljevina Jugoslavija) Jevreji su u Tuzli od kulturnih ustanova imali svoju Čitaonicu i Kulturno-prosvjetno udruženje "Ferajn", a 1919. godine osnivaju i svoj Fudbalski klub i daju mu ime "Makabi". Mada je klub bio materijalno dobro obezbijeđen, pouzdano se nije moglo utvrditi zašto je prestao da postoji krajem 1921. godine."....de me sad malo edukuj o djerzelezima,slavijama i napredcima iz tuzle....
...i kakve veze to ima sa raspadom u klubu
fukare
Narednog vikenda na rasporedu je drugo kolo Lige za prvaka i Lige za opstanak u BHT Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Nakon neriješenog rezultata u Gabeli, gostujemo Vitezu, ekipi koja se nalazi na posljednjoj poziciji sa osvojenih 8 bodova, a naša ekipa se nalazi na četvrtoj poziciji sa osvojena 22 boda.
“Nalazimo se pred mnogo bitnom utakmicom za nas koja može sigurno biti prekretnica. Sve ovo do sada što smo uradili može biti samo podloga. Nadam se da ćemo sada početi da gradimo na toj podlozi i pobjede. Za nas bi od velike važnosti bila pobjeda u Vitezu i nadam se da ćemo je ostvariti.”
U utakmici protiv Viteza, šef struke Slavko Petrović neće moći računati na Harisa Mehmedagića i Aldina Hrvanovića.
“Pored Mehmedagića koji je duže vremena van stroja, Hrvanović se povrijedio na treningu. Ostali igrači su spremni, tako da ćemo izaći u najboljem trenutnom sastavu. U ovoj utakmici, na raspolaganju imamo i Weitzera. Da li će sutra početi utakmicu ili ući sa klupe, vidjeti ćemo danas poslije treninga”, kazao je šef struke Slavko Petrović za zvaničnu stranicu našeg Kluba.
Utakmica između Viteza i Slobode igra se sutra, subota, sa početkom u 15 sati.
“Nalazimo se pred mnogo bitnom utakmicom za nas koja može sigurno biti prekretnica. Sve ovo do sada što smo uradili može biti samo podloga. Nadam se da ćemo sada početi da gradimo na toj podlozi i pobjede. Za nas bi od velike važnosti bila pobjeda u Vitezu i nadam se da ćemo je ostvariti.”
U utakmici protiv Viteza, šef struke Slavko Petrović neće moći računati na Harisa Mehmedagića i Aldina Hrvanovića.
“Pored Mehmedagića koji je duže vremena van stroja, Hrvanović se povrijedio na treningu. Ostali igrači su spremni, tako da ćemo izaći u najboljem trenutnom sastavu. U ovoj utakmici, na raspolaganju imamo i Weitzera. Da li će sutra početi utakmicu ili ući sa klupe, vidjeti ćemo danas poslije treninga”, kazao je šef struke Slavko Petrović za zvaničnu stranicu našeg Kluba.
Utakmica između Viteza i Slobode igra se sutra, subota, sa početkom u 15 sati.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Klub se raspada 20 godina. Jbt, Sloboda isto nuklearna elektrana, raspada se i proizvodi energiju.staragarda je napisao/la: A i ti se javi svakih 6 mjeseci kad meni nesto treba odgovoriti.... eto ti si citao i znaš o nekom smijesnom makabiju iz Tuzle ,j e b o te makabi....de me sad malo edukuj o djerzelezima,slavijama i napredcima iz tuzle....
Bezveze napade momka zbog nika. Sad bi mi tebe trebali optuziti za sirenje vjerske netrpeljivosti jer si namjerno uvrijedio uspomenu na klub koji je okupljao pripadnike određene vjerske zajednice.
& $ ?
Ne bih da ispadne da ga branim, jer me zaista boli briga za njim, ali ti izgleda ne shvatas gdje se nalazis. Na forumu se iznose misljenja i svako ima pravo na to, naravno, unutar pravila foruma. A posto je misljenje kao supak jer ga svako ima, pa cak i on, a i ti, kao sto se vidi iz prilozenog, logicno je da ces svasta procitati. Ako ti on smeta, postoje mehanizmi na forumu koje iskoristis da ti prestane smetati, tipa sakrijes svaku njegovu objavu. Isto tako, ako mislis da je on jedini nepismen ovdje, onda ti ne citas ni ovu temu, a ni ovaj forum toliko cesto. Nervira i mene on nekada, ali se ne hvatam svakog njegovog posta k'o pijan plota jer, ****, nema poente. Sta ti mislis da se cast kluba brani vrijedjanjem drugih navijaca? Medjusobno vrijedjanje nam nece donijeti tri boda iz Viteza sigurno. Tako da pustite jedni druge kraju, niko ne pise ovdje jer mrzi Slobodu iz dna duse.MakabiTuzla je napisao/la: Urnebes, ali i dalje ostaje cinjenica da si nepismen. I da ti se kao takvom dozvoljava da pises. Dozvoljava se nekom kao tebi da uopšte ima mišljenje
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde ti fino procitaj njegov predhodni post pa skontaj se ponovo ko je koga napao prvi....za ovaj drugi dio teksta o nekakvom vrijedjanju, cestitke samoklma1 je napisao/la:Klub se raspada 20 godina. Jbt, Sloboda isto nuklearna elektrana, raspada se i proizvodi energiju.staragarda je napisao/la: A i ti se javi svakih 6 mjeseci kad meni nesto treba odgovoriti.... eto ti si citao i znaš o nekom smijesnom makabiju iz Tuzle ,j e b o te makabi....de me sad malo edukuj o djerzelezima,slavijama i napredcima iz tuzle....
Bezveze napade momka zbog nika. Sad bi mi tebe trebali optuziti za sirenje vjerske netrpeljivosti jer si namjerno uvrijedio uspomenu na klub koji je okupljao pripadnike određene vjerske zajednice.
stari nije lijepo to sto radis, pitas drugog forumasa: "kakve veze to ima s raspadom u klubu", a ti si prvi pokrenuo sve ovo sa pricom o "smijesnom Makabiju"... nemoj spinovat jbg
- Brcanskamalta
- Kontakt:
FK Sloboda iz Tuzle,jedan je od najgorih gostujucih ekipa ove lige od kada postoji nakon osamostaljenja,jedan od najzaduzenijih klubova i sportskih ekipa uopste,klub koji trofej nije vidio skoro 40 godina (imamo jedan kup prvoligasa),koliki nam je porezni dug toliko smo i duzni i van njega,totalno nebitan Faktor u BiH fudbalu...MakabiTuzla je napisao/la:U pravu si ide na ignore riksas, da ne citam njegovo djetinjasto ismijavanje kluba.
Sada ti meni reci,posto su ovo cinjenice gdje ti vidis ismijavanje kluba ovdje...To je bolna istina....
I pisace se o tome dokle god se stanje ne promjeni.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ja zadovoljan danas sa bodom protiv strasnog Viteza, sve preko je super, posto je ekipa pod pritiskom.
S obzirom da ovo citaju mnogi znani i neznani a ti si kao upucen i sa sigurnoscu iznosis da je dug porezni ekvivalentan neporeznom uputi neuki puk koji je to iznos i kome otprilike.Brcanskamalta je napisao/la:FK Sloboda iz Tuzle,jedan je od najgorih gostujucih ekipa ove lige od kada postoji nakon osamostaljenja,jedan od najzaduzenijih klubova i sportskih ekipa uopste,klub koji trofej nije vidio skoro 40 godina (imamo jedan kup prvoligasa),koliki nam je porezni dug toliko smo i duzni i van njega,totalno nebitan Faktor u BiH fudbalu...MakabiTuzla je napisao/la:U pravu si ide na ignore riksas, da ne citam njegovo djetinjasto ismijavanje kluba.
Sada ti meni reci,posto su ovo cinjenice gdje ti vidis ismijavanje kluba ovdje...To je bolna istina....
I pisace se o tome dokle god se stanje ne promjeni.
porezni dug znamo da je nakon prve godine reprograma cca 2 miliona ostatak duga......nastavi niz
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reprogram po PUF:
30.9
3,327000 cistog duga bez kamata
30.12
3,254000 cistog duga bez kamata
Mozemo da vidimo tu da su uplacene tri rate u tri mjeseca. Novi izvjestaj ce sigurno biti u aprilu za 31.3. Tu bi se trebalo skinuti jos 73 hiljade.
30.9
3,327000 cistog duga bez kamata
30.12
3,254000 cistog duga bez kamata
Mozemo da vidimo tu da su uplacene tri rate u tri mjeseca. Novi izvjestaj ce sigurno biti u aprilu za 31.3. Tu bi se trebalo skinuti jos 73 hiljade.
U martu je godina kako se placa reprogram sto je cca 275.000 Km a ko zna pocetni saldo lako je izracunati.
Dobro je sto je to barem redovno i sto se smanjuje dug,a onih 750.000 koje je spominjano naknadnog duga vjerovatno nije predmet sadasnjeg obracuna
Dobro je sto je to barem redovno i sto se smanjuje dug,a onih 750.000 koje je spominjano naknadnog duga vjerovatno nije predmet sadasnjeg obracuna
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa reko je Senad da su predali i za to i da ocekuje ratu oko 30 000....otprilike.Ne znam dokle su dosli sa tim....Hitman22 je napisao/la:U martu je godina kako se placa reprogram sto je cca 275.000 Km a ko zna pocetni saldo lako je izracunati.
A odgovor na tvoje pitanje pitanjem. ..
Koliko smo duzni Davudu,Azmiru,i Arkadi
Iako licno sumnjam u sve tri.....
Primjer treba revizija pa da vidimo tih Azmirovih miliona,sta je realno a sta ne....
Ili Arkada i taj "posao"da se ispita....kada kome i koliko...kao i zasto....
Ali treba raditi i utvrditi....A sumnjam da ce ikada....iko. ..
Samo ce vaditi iz latice kao i do sada,po potrebi.jbg
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Weizer za Kameleon :
KAMELEON: Imate li poruku za navijače?
WEITZER: Bez navijača ovaj, a i bilo koji drugi sport ne bi imao previse smisla. Stoga želim samo da ih bude u što većem broju na našim utakmicama i da nas bodre ne bi li zajedno ispunili zacrtano i dogodine možda napravili puno bolji posao s obzirom da slavimo 100 godina kluba! Kad su oni uz igrače i klub, ne vidim nikoga kome ne možemo parirati i ne pobjediti!
"S obzirom da SLAVIMO 100 godina kluba", a ovdje su svi pisali da je potpisao na 6 mjeseci, sto ocito po ovom intervju koji je dao nije istina.
KAMELEON: Imate li poruku za navijače?
WEITZER: Bez navijača ovaj, a i bilo koji drugi sport ne bi imao previse smisla. Stoga želim samo da ih bude u što većem broju na našim utakmicama i da nas bodre ne bi li zajedno ispunili zacrtano i dogodine možda napravili puno bolji posao s obzirom da slavimo 100 godina kluba! Kad su oni uz igrače i klub, ne vidim nikoga kome ne možemo parirati i ne pobjediti!
"S obzirom da SLAVIMO 100 godina kluba", a ovdje su svi pisali da je potpisao na 6 mjeseci, sto ocito po ovom intervju koji je dao nije istina.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Klupa Slobode od prije dva dana duža je za jedno mjesto. Dozvolu nastupa dobio je Ivor Weitzer, igrač veznog reda.
– Spreman je, mada s nama nije prošao kompletne pripreme. Međutim, igrač je koji bi mogao da izvuče nekih 45 minuta igre. Vidjet ćemo hoće li početi sutrašnju utakmicu ili će u igru ući s klupe – zaključio je Petrović.
– Spreman je, mada s nama nije prošao kompletne pripreme. Međutim, igrač je koji bi mogao da izvuče nekih 45 minuta igre. Vidjet ćemo hoće li početi sutrašnju utakmicu ili će u igru ući s klupe – zaključio je Petrović.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da to nije staragarda uradio zbog nacioanlne netrpaljivosti, nego je htio da ukaze na uzasno zaraslo i zapostavljeno jevrejsko groblje gore na Bukovcicima.klma1 je napisao/la:Klub se raspada 20 godina. Jbt, Sloboda isto nuklearna elektrana, raspada se i proizvodi energiju.staragarda je napisao/la: A i ti se javi svakih 6 mjeseci kad meni nesto treba odgovoriti.... eto ti si citao i znaš o nekom smijesnom makabiju iz Tuzle ,j e b o te makabi....de me sad malo edukuj o djerzelezima,slavijama i napredcima iz tuzle....
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.