FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako je bilo birvaktile u MO kada bi nam Splicani dosli, doduse i obratno.
Ne valja im ovo, pogotovo sto je ramazan i sveta noc, mogli bi pravo nadrljati Poljaci, ukoliko u oduzetom stanju nalete na kornjace, HZ, vehabije...
Ne valja im ovo, pogotovo sto je ramazan i sveta noc, mogli bi pravo nadrljati Poljaci, ukoliko u oduzetom stanju nalete na kornjace, HZ, vehabije...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas ce biti jako jako lose ako ih policija opet pusti da hodaju samiSabinho je napisao/la:Bojim se da tek sutra pocinje pravo njesra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidi se malo bolje dešavanje na ovom mostu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
upravo tako buraz. ovo su teski moroni sto su dosli.....moglo bi biti pravo guravo. A jos me strah onih u foteljama iz Nyona jer jedva cekaju da nam nesto nakace!!!!Sabinho je napisao/la:Bojim se da tek sutra pocinje pravo njesra.
Svi u napad jedan je Hase!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odbranili smo ga sinoc,ne znam u cemu je problem da ga odbranimo i danas?pravnik1981 je napisao/la:de sutra kad bude sranje nastavite pisat po ovom forumu i tako stitite svoj grad..ccc
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hoce biti snimak na TV Vogosca?
Policija je tu da štiti grad, a ne građani.pravnik1981 je napisao/la:de sutra kad bude sranje nastavite pisat po ovom forumu i tako stitite svoj grad..ccc
Sutra u 22:00SlevinKelevra je napisao/la:Hoce biti snimak na TV Vogosca?

- sagitarius
- Kontakt:
Curica stavila opis "niko kao horde zla" a ovo poljaci...VolimTz je napisao/la:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Na ovim klipovima najbolji razgovori ovih likova.VolimTz je napisao/la:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Previse dezinformacija iznosite ovde, smijesni naslovi na portalima cuj ratno stanje. Nekog ozbiljnijeg obracuna nije bilo palile se baklje, kamenovanje te letilo je par stolica, par povrijedzenih nista strasno ...
Murija potpuno zakazala, organizacija smijesna.
Ove magupe iz drugih gradova i klubova molio bih da se uhvate noge, vi znate ko koga brani gdje i kada
Murija potpuno zakazala, organizacija smijesna.
Ove magupe iz drugih gradova i klubova molio bih da se uhvate noge, vi znate ko koga brani gdje i kada

Ti si opet šampion !
Da je bar ovdje ovakva kultura,evo iskreno ja kolko god ih iz ovoga ugla mrzim tolko mi je nekako dobro da vidim da se moze marisati bez da drugi najebu,kako uopste neprave probleme sa strane neke ,evo sta vidimo trce udaraju ganjaju se sa navijacima,ali niti sta lome niti sta krse oko sebe,a evo boze policije kako i nema mogli su polupati sve ove radnje i sve portale npr koji su im se nasli.Ovako su se ganjali bilo sta je bilo,lagano ulicom pjesma,vracaju se u hotel.Zagor je napisao/la:**** ovakve navijače..pola ih nadrogirano, pijano.... Treba ppriznat da mi nismo navikli sa ovakvim debilima se kačiti... Isti oni hitlerovci..
Da je bogdo i kod nas ovako stanje,da nam ne nastrada svaki derbi pola tramvaja i neznam kakvih objekata zbog glumljenja sile.Ako se marises marisi se,zavrsi i haj svojim poslom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je idotizam jednom rjecju, ne shvatam ove koji ovo podrzavaju i fuaraju se na huliganstvo.
Ne znam zasto nasi momci idu pred hotel da se sa ovim idiotima obracunavaju, eto razvalili su inventar, jedno auto gori.
Ne znam zasto nasi momci idu pred hotel da se sa ovim idiotima obracunavaju, eto razvalili su inventar, jedno auto gori.
ma kakva nasa policija...nece da te stite od ovih nasih lokalnih mangupa a ne od ovih ludjakareLo je napisao/la:Policija je tu da štiti grad, a ne građani.pravnik1981 je napisao/la:de sutra kad bude sranje nastavite pisat po ovom forumu i tako stitite svoj grad..ccc

Svi u napad jedan je Hase!!!!!
Na kraju, tresla se gora rodio se miš.
- hakkaDunne
- Kontakt:

Mene neko zajebava il su naši debeli kreteni krenuli na one pijane seljake ovakvo opremljeni. KOMEDIJA

High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa zar nema svaka kuća kalaš ??? , jah sramote makar u zrak da se zapuca, a specijalci KS su posebna priča....
A čekaj tek kad izvade roštilj, samo da dođu ćevapihakkaDunne je napisao/la:
Mene neko zajebava il su naši debeli kreteni krenuli na one pijane seljake ovakvo opremljeni. KOMEDIJA![]()
![]()

U novi boj ...
ja neznam sta ovi pricaju poljaci dominiraju,zaganjase ih horde ovdje,il nisam dobro vidiosz21 je napisao/la:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.