FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haos u Vogosci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ce svi portali pocet objavljivat ovo sto vi pisete. Jesul poljaci vani ili u hotelu??
nijedna ozbiljna agencija nece na sebe uzeti prevoz Hordi u Poljsku
nijedna ozbiljna agencija nece na sebe uzeti prevoz Hordi u Poljsku

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
sto vam ovo treba... -.-
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Eno ss.ba objavio tvoj post na fb-u hahahz1987 je napisao/la:jest, bio je belaj jer su za vrijeme iftara krenuli gradom vikati: ova je serbija, ova je serbija i izasao lik iz obliznje radnje i zamolio ih lijepo: dont du det, dont luking for problem pliz. i onda su polupjani uzeli flasu pive i sasuli mu izlog. prvo im je pritrcao lokalac i opali samar ovom sto je bacio flasu, a onda se odjednom pojavilo jos 4-5 likova i dobro ih istabanali i neko je rekao, evo murije i svi se razbjezali u sekundi.
A ne valja ljudi ovo nikako,sjetite se da i vi idete na gostovanje

I sretno sutra,optimista sam veći nego pred Borusiju

Ja sam čuo ako se za dvadetsedmu noć Ramazana fasuje duplo se računa...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Imal kakva slika ybt pa ne tuku se u Mostaru???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Adibhf88, Alpasinac, BernardBarnjak, bhfanatic14, black64, BordoArmy88, bordobijeli, Bosniacum Lilium, breskva, BvB09, Convicts1988, corleone87, Dalabu, DarioTZ, elninho_resTO, foreveryoung, FrancescoTotti, grad-na-rijeci-sani, hatunic, High, Hoss, Ikos, Interista02, invincible1921, K0MT, kanarinac, krmpotich, Maestro^^, MarlonLT, miden, MrWhite, NKMramor, PerryFred, pravnik1981, risingforce, RN87, Rodman, sagitarius, SGD53, ShofaII, SimkeSamke, simon, skoJaa, sz21, TETRAPAK, tzboy, Vaha1946, VolimTz, X31987, zagorski i 475 gostiju.
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 14 jul 2015, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
MrWhite je napisao/la:Ja sam čuo ako se za dvadetsedmu noć Ramazana fasuje duplo se računa...

Inace samo se djecurlija plasi tih glavonja na steroidima. Niste vi vidjeli nikad kako recimo frajer od 80-90 posalje frajera od 150 kg jednim direktom na spavanje

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Iz sarajevske Hitne pomoći kazali su nam da je zabilježena jedna intervencija nakon ovog sukoba, a da je u pitanju jedna starija gospođa koja se žalila na tegobe uzrokovane bacanjem suzavca.
Ideeeees.
Ideeeees.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Pa šta radi policija.FrancescoTotti je napisao/la:Sranje u vogosci, i to veliko

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
esprit24 je napisao/la:Imal kakva slika ybt pa ne tuku se u Mostaru???

E svaka cast brate lahko je pricati niko od nas nije bio tu kad je to bilo zato nemojte pametovatiHead je napisao/la:Hajde ne pametujte i ne osudjujte nase navijace kad niko nista ne zna. Ovde pametujemo na forumu iz topline doma. Ono, majka mu stara, kad smo vec iza tastature red je da se ne pravimo pametni i odredjujemo ko je koga napao.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- hakkaDunne
- Kontakt:
Brate, zivis 10 metara od mjesta belaja, slikaj nam ako sta bude jeboga ti.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
ma ovo je sa drugog foruma, nisam tamo....hakkaDunne je napisao/la:Brate, zivis 10 metara od mjesta belaja, slikaj nam ako sta bude jeboga ti.
- hakkaDunne
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Ovi Lechovi navijači smješteni u Vogošći u hotelu evo sada mi ispod prozora prošli ima ih 50 policija obezbjeđuje,strasni su,svaki po 150 kg jbt
Tebi govorim, brate.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Ovi Poljaci su krkani ali fasuju i kod kuće i u gostima, nije to naviklo ovako na prepade oni imaju svoje one lige pa se na njivama bodu noževima, ali dobro... Nabrijala se raja prije dolaska Poljaka da će biti sranja pa eto i jest, kaže Allah spusti 70 000 meleka za 27. noć, a u Sarajbosni sami šejtani...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Evo familija iz vogosce pobjegla kod mene
kad sam im dao kocku secera i vode preko masica kazu ratno stanje tamo. Kazu plave prostirke iz wc i plavu djeciju tutu morali spalit u kadi za svaki slucaj.
kad sam im dao kocku secera i vode preko masica kazu ratno stanje tamo. Kazu plave prostirke iz wc i plavu djeciju tutu morali spalit u kadi za svaki slucaj.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: , Ajzea, Alpasinac, amypitar, Andrija, Baader, Bassha, Batva, black64, BordoArmy88, Bosniacum Lilium, breskva, BvB09, chanchi, corleone87, Dalabu, EdoM, foreveryoung, FrancescoTotti, grad-na-rijeci-sani, hakkaDunne, hatunic, HeraklitMracni, High, Hoss, incara, Interista02, invincible1921, johnnyyK, jurisicduska, K0MT, kanarinac, kraljlavova, krmpotich, Maestro^^, MarlonLT, mavi, miden, MirzaMuki, momirpeh, Mramic, MrWhite, NKMramor, Pantelija, perodeformero, PerryFred, pintol_TM87, pomocniDJUBRE, pravnik1981, risingforce, RN87, sagitarius, SGD53, SimkeSamke, skoJaa, solinas, Suki46, sz21, TETRAPAK, tzboy, Viper, VolimTz, X31987 i 513 gostiju.
**ibadete momci na forumu** hahahahah
**ibadete momci na forumu** hahahahah

Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.