FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueSharks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueSharks » 28 feb 2010, 22:10

Ne znam što obraćate pažnju na ovog @amarpustahija, zar ne vidite da je dijete, to je u njegovim godinama razumljivo. Al ovo mu je prvi kazneni bod, idući podrazumijeva sankcije, zaato pusta pamet u glavu ;)
Strauss Junior

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 28 feb 2010, 22:10

amarpustahija je napisao/la: Ovako treba da mi grmimo :o
Sacuvaj boze!! :x
AMAR OSIM!!!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 28 feb 2010, 22:14

imal bht sport veceras ?

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 28 feb 2010, 22:16

lottdogg je napisao/la:imal bht sport veceras ?
00:15
AMAR OSIM!!!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 28 feb 2010, 22:18

csh je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:imal bht sport veceras ?
00:15

smjesno je u kojem se terminu prikazuje emisija o premier ligi i to krajnje nekvalitetna , zali boze para sto nam kradu kao pretplatu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 feb 2010, 22:19

jbg prenose finale hokeja...po meni opravdano
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 feb 2010, 22:20

ChelseaFann11 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-32170.htm

Za one koji kazu da je Hajduk los, da nas nije mogao uzeti...
cccc slaven belupo...znaci ako ih je hajduk dobio 5:0 mi bi negdje oko 10-0...otprilike
Ako dobro procitas sta sam napisao mozda ces i shvatiti, ne znam kako si zakljucio ovo "10-0"...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2010, 22:20

sekac je napisao/la:ja sam pitar i :idea: vjeruj iskreno volio bi da naguzite škripare pa da se mi borimo za titulu u inat svima koji mrze grad Sarajevo i državu BiH.Sretno i čuvajte se namještaljke ili neke saćekuše to dole su sve pićkice pucaju iz kuća nema fajta,mada sam ubijeđen da neće biti problema ali i da će oni na drugi naćin to sjebati ili kupovanjem sudije ili nećim sličnim.
kao što ga kupujemo ima već ahaha godina...

vidjet cemo sta ce biti, nemoj prognozirat unaprijed...a siguran sam da će suđenje biti na nivou kao što je bilo i protiv tvog Sarajeva ali i protiv svih ekipa dosad..jer neznam kad se zadnji put netko zalio na suđenje..

iskreno ja jedva čekam tekmu i da budu pune tribine i da sve prođe fer i korektno i da bude na bht1 i da pobjedi bolji..

pozz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 28 feb 2010, 22:28

Kevin je napisao/la:
sekac je napisao/la:ja sam pitar i :idea: vjeruj iskreno volio bi da naguzite škripare pa da se mi borimo za titulu u inat svima koji mrze grad Sarajevo i državu BiH.Sretno i čuvajte se namještaljke ili neke saćekuše to dole su sve pićkice pucaju iz kuća nema fajta,mada sam ubijeđen da neće biti problema ali i da će oni na drugi naćin to sjebati ili kupovanjem sudije ili nećim sličnim.
kao što ga kupujemo ima već ahaha godina...

vidjet cemo sta ce biti, nemoj prognozirat unaprijed...a siguran sam da će suđenje biti na nivou kao što je bilo i protiv tvog Sarajeva ali i protiv svih ekipa dosad..jer neznam kad se zadnji put netko zalio na suđenje..

iskreno ja jedva čekam tekmu i da budu pune tribine i da sve prođe fer i korektno i da bude na bht1 i da pobjedi bolji..

pozz
Kevine svaka cast sto se ne obazires na provokacije pojedinaca.U pravu si nek pobjedi bolji,a to za Bht bas ne vjerujem da ce biti prijenos.Ocekujem bar bod iz Sirokog,a iako izgubimo ne treba odmah pljuvat zato sto je to najteze gostovanje.
AMAR OSIM!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 28 feb 2010, 22:36

Kakav Željo prije ili kasnije će pasti i ostati će u utrci samo Sarajevo i Široki... pa neka bolji odnese...

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 22:40

Mrgood je napisao/la:Kakav Željo prije ili kasnije će pasti i ostati će u utrci samo Sarajevo i Široki... pa neka bolji odnese...
Sarajevo će ostati u utrci ako mu Zvijezda uvijek ko danas bude obezbjeđivala poziciju na tabeli, da Zvijezda nije pobijedila, pogledaj koje biste mjesto bili na tabeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 22:55

amarpustahija je napisao/la: Ovako treba da mi grmimo :o
Jao :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 feb 2010, 22:59

neOX je napisao/la:[youtube][/youtube]
fino, fino :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 23:00

Borčevac je napisao/la:pa da li ste vi normalni kako vi mislite pobjediti širokog i to u gostima kad je široki jak ko zemlja na osnovu čega mislite da ih možete dobiti sćime raspolažete da čujem??? :)
Borčevac je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:borcevac jesmo ti trn u oku...parola je vrh
Meni? Ne zašto? Mi nemamo komplekse ni od koga.
Puno si se ti raspisao na ovom pdf-u .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 23:03

Schlager je napisao/la:Vidis Stole sta sam ja juce napisao i da nije tacno da niko na temi Borac ne smatra Zeljeznicar konkurentom....

Potpuno je izvjesno da ce se cetiri evropske vize kroz prvenstvo i Kup podijeliti izmedju ovih 6 ekipa Siroki,Sarajevo,Zeljeznicar,Borac,Velez i Zrinjski....
Tebe ne racunam jer si skroz objektivan i jedan od rjetkih koji je to napisao .. ;)
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 23:08

Samo da nesto sugerisem svim onima koji vec najavljuju tri boda u Sirokom, titulu, pohod na duplu krunu i slicno i koji vec nakon prvog kola Zelju dizu u nebesa. Ako se slucajno desi poraz (gluho i daleko bilo .. :) ) u Sirokom, nemojte naglo da okrecete pricu i da onda pocne napad na sve moguce u klubu, pocev od igraca, Amara, uprave i sl. Neka i u tom slucaju (opet kazem gluho i daleko bilo :) ) ostane isto raspolozenje!
Znaci, izgubili, uzeli bod ili pobjedili neka ostane pozitivna atmosfera! Poraz od ekipe Sirokog ni u kom slucaju nije smak svijeta!
AMAR OSIM

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 feb 2010, 23:13

Stole iz Bora je napisao/la:Samo da nesto sugerisem svim onima koji vec najavljuju tri boda u Sirokom, titulu, pohod na duplu krunu i slicno i koji vec nakon prvog kola Zelju dizu u nebesa. Ako se slucajno desi poraz (gluho i daleko bilo .. :) ) u Sirokom, nemojte naglo da okrecete pricu i da onda pocne napad na sve moguce u klubu, pocev od igraca, Amara, uprave i sl. Neka i u tom slucaju (opet kazem gluho i daleko bilo :) ) ostane isto raspolozenje!
Znaci, izgubili, uzeli bod ili pobjedili neka ostane pozitivna atmosfera! Poraz od ekipe Sirokog ni u kom slucaju nije smak svijeta!
Bravo Stole tako je...niko nije nepobjediv pa ni Siroki ni MI...idemo da igramo.
Samo nekada u nekoj bliskoj proslosti bi vec upisao poraz nama, ali kada je Amar tu nista nije nemoguce...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 feb 2010, 23:13

Počelo je, jedna uvjerljiva pobjeda, koja i nije morala takva da bude, panična odbrana, loši bekovi i najavljuje se pohod na titulu :shock: Pobjeda u Lištici, bod je očekivan al eto, lijepo bi bilo da dobijemo :shock: 14 kola kola još ima da se odigra. Imamo 7 utakmica kući i u gostima + Kup. Svašta može da se desi, ozljede igrača, sudijske pljačke ili kiksevi kao što su bili protiv Rudara P. i Torpeda. Možemo uzeti nekim čudom titulu, Kup ili biti 2-3 u ligi. Na kraju, možemo da izgubimo u finalu Kupa i budemo četvrti :roll:
Polako ba, dobro smo počeli, ali to JOŠ UVIJEK NIŠTA NE ZNAČI. Utakmicu po utakmicu igrati, PRATITI ŽELJU GDJE GOD IGRAO, ne praviti euforiju i nadati se najboljem.

SAMO HRABRO I PONOSNO !

Next stop: Lištica
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 feb 2010, 23:35

Izvještaj: FK Željezničar - NK Čelik 4:1
slika
http://www.manijaci.ba/component/conten ... nk-elik-41
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.