Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma nije mi nesto bila ova "reportaza" meni je vise licilo na klasican intervju jedino sto je bio malo oko stadiona ... Mislim ono nije bilo lose sa modricem , redzepagicem i hukicem al kratko i od njih ... Npr mogao je malo neke detalje malo vise navijace ispitat i to... Na skali od 1 do 10 ... 4/10 !!
>>No body likes us but we dont care<<
Da neće ko slučajno kačiti reportažu negdje?
Ne stigoh pogledati. 

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 23 jan 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A sta ga je trebao pitati? Je l' sta zguzio? Kakve su kurave u Manchesteru? Kako misli potrositi ove silne novce?Cartman je napisao/la:Lijepo je i ovom Bahi. A u zivotu svom nije interesantno pitanje postavio. Uvijek iste floskule.bosnas_ je napisao/la:Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!
Popularni Baho skoknuo je i do Londona gdje je razgovarao sa Lukom Modrićem, hrvatskim reprezentativcem u redovima Tottenhama.
"Džeko je fenomenalan fudbaler. Siguran sam da će uspjeti u Engleskoj, ali predstoji mu period adaptacije na ovdašnji stil igre od oko dva-tri mjeseca. U svakom slučaju, želim mu sve najbolje i jedva čekam da odmjerimo snage na terenu", poručio je Modrić.

Čujem da si kupio zemlju na Kromolju? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upratih malo Redžepagićevo izlaganje i bi zanimljivo. Kaže oduševio ga Džeko k'o mali i išao sa Željom na turnir u Dortmundu i rekli mu da nije neki potencijal. Onda zabio Džeko 6 golova u 7 utakmica kod Plišeka u Češkoj, a Jirži mu rekao da igra katastrofalno, samo za sebe. Pa ga vratio da 6,7 utakmica igra u vezi, da ušteli saradnju sa saigračima. Eto, to je meni bilo najzanimljivije. Prati i Želju, drago mu ako se stadion izgradi i tako...tanzla je napisao/la:Da neće ko slučajno kačiti reportažu negdje?Ne stigoh pogledati.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovdje ima mali dio intervjua kad postave cijeli, stavit cu ovdje

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mislis da ga vec nije to pitao.Ali taman tad nestalo struje,prilikom snimanja.Madafaka je napisao/la:A sta ga je trebao pitati? Je l' sta zguzio? Kakve su kurave u Manchesteru? Kako misli potrositi ove silne novce?Cartman je napisao/la:Lijepo je i ovom Bahi. A u zivotu svom nije interesantno pitanje postavio. Uvijek iste floskule.bosnas_ je napisao/la:Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!
Popularni Baho skoknuo je i do Londona gdje je razgovarao sa Lukom Modrićem, hrvatskim reprezentativcem u redovima Tottenhama.
"Džeko je fenomenalan fudbaler. Siguran sam da će uspjeti u Engleskoj, ali predstoji mu period adaptacije na ovdašnji stil igre od oko dva-tri mjeseca. U svakom slučaju, želim mu sve najbolje i jedva čekam da odmjerimo snage na terenu", poručio je Modrić.
Baha zvani dva zuta namjerna.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hvala puno.Željovac je napisao/la:Upratih malo Redžepagićevo izlaganje i bi zanimljivo. Kaže oduševio ga Džeko k'o mali i išao sa Željom na turnir u Dortmundu i rekli mu da nije neki potencijal. Onda zabio Džeko 6 golova u 7 utakmica kod Plišeka u Češkoj, a Jirži mu rekao da igra katastrofalno, samo za sebe. Pa ga vratio da 6,7 utakmica igra u vezi, da ušteli saradnju sa saigračima. Eto, to je meni bilo najzanimljivije. Prati i Želju, drago mu ako se stadion izgradi i tako...tanzla je napisao/la:Da neće ko slučajno kačiti reportažu negdje?Ne stigoh pogledati.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- legenda reala
- Kontakt:
imate sutra(danas) reprizu u 13:10,ko nije gledao treće poluvrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:A sta ga je trebao pitati? Je l' sta zguzio? Kakve su kurave u Manchesteru? Kako misli potrositi ove silne novce?Cartman je napisao/la:Lijepo je i ovom Bahi. A u zivotu svom nije interesantno pitanje postavio. Uvijek iste floskule.bosnas_ je napisao/la:Veceras ce na TV1 biti zanimljiva reportaza o Dzeki!

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
..i kad spomenu da je Plisek Dzeku stavio da igra veznjaka, kako bi naucio da saradjuje sa ekipom i dijeli lopte.....Željovac je napisao/la:Upratih malo Redžepagićevo izlaganje i bi zanimljivo. Kaže oduševio ga Džeko k'o mali i išao sa Željom na turnir u Dortmundu i rekli mu da nije neki potencijal. Onda zabio Džeko 6 golova u 7 utakmica kod Plišeka u Češkoj, a Jirži mu rekao da igra katastrofalno, samo za sebe. Pa ga vratio da 6,7 utakmica igra u vezi, da ušteli saradnju sa saigračima. Eto, to je meni bilo najzanimljivije. Prati i Želju, drago mu ako se stadion izgradi i tako...tanzla je napisao/la:Da neće ko slučajno kačiti reportažu negdje?Ne stigoh pogledati.
sad mi je jasno zasto Dzeko nako dobro centrira

Velika je greska City-a sto su odmah Dzeku gurnuli u vatru. Ako su to vec odlucili, onda su to morali da urade sa ovim kup utakmicama. Tu bi on dobio malo samopouzdanja i usao u sistem i bilo bi lakse poslije...Uglavnom Dzeko jarane tebi sretno, no daleko od toga da te je dobro krenulo......
I treba ga gurnuti u vatru za 27 miliona funti. Ako je igrac svjetske klase neka to opravda.
Gurnuli su u vatru odmah i Ronalda, Ozila, Di Mariu kad su dosli u Real, pa eno ih ubise po terenu..
Druga je stvar sto je Dzeko dosao u sranje od ekipe gdje niko ne zna ubacit loptu i gdje niko nece dodati loptu.
Bolje mu je da proradi u sledecoj utakmici jer ga vidim na klupi ako ne postigne gol u sledeca 2 kola..
Onda je **** sto se samopouzdanja tice, a i reprezentacija zajedno s njim..
Gurnuli su u vatru odmah i Ronalda, Ozila, Di Mariu kad su dosli u Real, pa eno ih ubise po terenu..
Druga je stvar sto je Dzeko dosao u sranje od ekipe gdje niko ne zna ubacit loptu i gdje niko nece dodati loptu.
Bolje mu je da proradi u sledecoj utakmici jer ga vidim na klupi ako ne postigne gol u sledeca 2 kola..
a joj jarane al ti nabrojani ubijaju, pa oni jedva nekog dobiju 1-0,sve neke guzovace utakmice pa onda odbranbenim igracima cijeli tim doktora mora srce masirati po 20 minuta nakon utakmice zbog pretrpljenih strahova i sokova u zadnjih 10 minuta svake utakmice jer cuvaju rezultat..daj ba sta pricas, kakav Ozil, Ronaldo, Di Maria...sve se to cuna od igraca kda ih poredis sa Dzekom...Ronaldo samo zna ono biciklo da napravi i to pali kod glupih branica koji padaju na dupe i ispadaju smijesni......MrShadow je napisao/la:I treba ga gurnuti u vatru za 27 miliona funti. Ako je igrac svjetske klase neka to opravda.
Dzeko je gigant no morao je, morao da bude u klubu barem 3-4 sedmice i da dodje sebi i tek onda zaigra...Ovo je bila velika greska....
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jedva nekog dobiju 1-0 ti to pratio zadnje 2 tekme RM ovo ostaloAnalitico je napisao/la:a joj jarane al ti nabrojani ubijaju, pa oni jedva nekog dobiju 1-0,sve neke guzovace utakmice pa onda odbranbenim igracima cijeli tim doktora mora srce masirati po 20 minuta nakon utakmice zbog pretrpljenih strahova i sokova u zadnjih 10 minuta svake utakmice jer cuvaju rezultat..daj ba sta pricas, kakav Ozil, Ronaldo, Di Maria...sve se to cuna od igraca kda ih poredis sa Dzekom...Ronaldo samo zna ono biciklo da napravi i to pali kod glupih branica koji padaju na dupe i ispadaju smijesni......MrShadow je napisao/la:I treba ga gurnuti u vatru za 27 miliona funti. Ako je igrac svjetske klase neka to opravda.
Dzeko je gigant no morao je, morao da bude u klubu barem 3-4 sedmice i da dodje sebi i tek onda zaigra...Ovo je bila velika greska....

Nije do Dzeke, oni iz sredine nisu mogli meda

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 24 jan 2011, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
joj strucnjaka ovdje... dvije tekme gola nije dao, tek 20 dana u engleskoj i ne valja. pa sacekajte malo. covjek mjesec dana prije toga nije igrao. sta zelite odmah? jebote rooney nije dao gola ima bruku vremena pa niko nije rekao ne valja rooney, kanta od igraca. a dzeko ne da dvije utakmice i odmah je nedorastao za englesku,
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nije niko rekao da je Dzeko los igrac, ja Dzeku obozavam kao i svaki navijac reprezentacij i zelim mu sve najbolje, ali me plasi ako ne proradi uskoro da ce ga trener i navijaci zamrziti i onda je ****..
Samo me toga strah... Vidio si sta Misketu bi..
-
- Kontakt:
navijaci man citija ga hvale po forumima i poslije utakmice smao ga mi uvijek kritikujemo. eno englezi nas ismijavaju na bluemoonu jer neki nas padobranac napise kako je dzeko los igrac. brukamo se gdje stignemo. a i sam je trener rekao da ce trebati vrmeena da proradi.MrShadow je napisao/la:Nije niko rekao da je Dzeko los igrac, ja Dzeku obozavam kao i svaki navijac reprezentacij i zelim mu sve najbolje, ali me plasi ako ne proradi uskoro da ce ga trener i navijaci zamrziti i onda je ****..
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- red devil88
- Kontakt:
A jest onaj pametan za ronalda pa brate covjek vec zabio 37 golova za real ali hajde ne valja on ali dzeko valja !
Glory Glory Man United !!! 

ma pola dao iz penala ili kad mu neko doda u petercu..sta ce ba Ronaldo, opet ponavljam samo da zna dobro ona bicikla pravit, ali levatima...Niko da mu uleti tijelom kad pocne onim nogicama mlatit pa da ga raznese na terenu bez faula i da ga otrese od travu..Kakva bicikla i ti fazoni....A tek da mu uleti malo jace klizeci i da ga cvokne po cjevanicama, no zasticen je ko medvjed, cim ga dotaknes zuti a ako je malo jaci start zna bit i crveni....red devil88 je napisao/la:A jest onaj pametan za ronalda pa brate covjek vec zabio 37 golova za real ali hajde ne valja on ali dzeko valja !
A koliko on lopti izgubi svojim glupostima? Pa da Dzeko iza sebe u ekipi ima mozga kakav je Xabi Alonso koji presjece 4 od 5 napada protivnika vidjeli bi kakav bi bio Dzeko..A uz to jos nesebicne Ozila i Di Mariu....Vidjeli bi vi Dzeku...Ovako uz ovog Teveza treba da bude presretan i sa 3-5 golova tokom sezone...Tevez lopte ne bi dao ni rodjenom ocu da dadne gol