Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Dylan Dog » 30 sep 2011, 23:56

Ma eto,stvorio je on za ruske prilike finu ekipicu,B.Alves,Criscito,Danny su imena koja nesto znace,dodas tome jos pola ruske reprezentacije koja nastupa za Zenit i to je ok tim,samo sto Spalleti moze dovesti puno bolje igrace,ima odrjesene ruke,ali cini se da on ipak vise voli da stvara tim,da ne postanemo neka mini verzija Man.Citya..

Kad pominjemo Italijanski smek,moram spomenut Rosinu koji je dosao kao najbolji igrac vasih gradskih rivala a zavrsio kao najveci flop ruske lige :lol:

Naravno da sam fin,drag je meni Juve,jos kad budemo Vidala dovodili,uff :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 sep 2011, 23:57

Gledao sad neki film, krenuo da ugasim, kad vidim vi se ovdje raspričali, pa da prozborim koju s vama, brzo ću ja na krevet da se bacim, posteljina me izaziva :mrgreen: :lol:

Dobar je Pepe ove sezone, ali ja ga ne govitim ko igrača jednostavno, ma ne znam šta da uradi ja ću se uvijek na njemu istresat... :D

On je jedino klasično krilo, igra i napad i odbranu podjednako, ali opet kažem, trči najviše, a nije mi to nešto produktivno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 okt 2011, 00:00

Dylan Dog je napisao/la:Ma eto,stvorio je on za ruske prilike finu ekipicu,B.Alves,Criscito,Danny su imena koja nesto znace,dodas tome jos pola ruske reprezentacije koja nastupa za Zenit i to je ok tim,samo sto Spalleti moze dovesti puno bolje igrace,ima odrjesene ruke,ali cini se da on ipak vise voli da stvara tim,da ne postanemo neka mini verzija Man.Citya..

Kad pominjemo Italijanski smek,moram spomenut Rosinu koji je dosao kao najbolji igrac vasih gradskih rivala a zavrsio kao najveci flop ruske lige :lol:

Naravno da sam fin,drag je meni Juve,jos kad budemo Vidala dovodili,uff :mrgreen:
sjecam se Rosine , meni sjajan igrac, i malo sam se iznenadio kad sam cuo da je grohnuo, valjda nije ruska zima za svakoga :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 okt 2011, 00:02

JuveSissoko je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ma eto,stvorio je on za ruske prilike finu ekipicu,B.Alves,Criscito,Danny su imena koja nesto znace,dodas tome jos pola ruske reprezentacije koja nastupa za Zenit i to je ok tim,samo sto Spalleti moze dovesti puno bolje igrace,ima odrjesene ruke,ali cini se da on ipak vise voli da stvara tim,da ne postanemo neka mini verzija Man.Citya..

sjecam se Rosine , meni sjajan igrac, i malo sam se iznenadio kad sam cuo da je grohnuo, valjda nije ruska zima za svakoga :D
Ma bljesne ponekad,al slabo je to,mada se vidi da zna,ali nije to to...

Nego,dosta price o Zenitu na temi Juventusa,znam da smo u dobrim odnosima pa necete vi da mi kazete ajd dosta o Zenitu :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 okt 2011, 00:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Gledao sad neki film, krenuo da ugasim, kad vidim vi se ovdje raspričali, pa da prozborim koju s vama, brzo ću ja na krevet da se bacim, posteljina me izaziva :mrgreen: :lol:

Dobar je Pepe ove sezone, ali ja ga ne govitim ko igrača jednostavno, ma ne znam šta da uradi ja ću se uvijek na njemu istresat... :D

On je jedino klasično krilo, igra i napad i odbranu podjednako, ali opet kažem, trči najviše, a nije mi to nešto produktivno...
slazem se, meni je on nako ono annoying player, zacas me nazivcira, nekako mi njegov stil fudbala bezze, ono trci gore dole a kad treba igraca preci zapletu mu se noge kao amateru, al eto protiv Catanie naniza on par levata, al nesto mi je ogranicen fudbaler, sve sto je do sad naucio naucio je, ma skolski igrac, nigdje ideje i vica u igri, ja takve monotone igrace ne volim.Zato su mi Zidane i Ronaldinho a naravno i DP najdrazi,nije bitan gol nego je bitno kako ga postignes.Tako je kod mene.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 okt 2011, 00:11

Upravo tako... :D

Nije fantazista, ko što to italijani kažu :D

Sve je na isti fazon, i ako je od nekog brži njega će proći, a ako onda ništa, ali normalno prvo se mora namjestiti na desnu nogu...Ali opet ne treba umanjivati njegov trenutni učinak, uvijek se žrtvovao za ekipu, prošle sezone na San Siru i beka igrao, on je tipični igrač koji se podređuje kolektivu, radi samo ono što trener od njega zahtjeva, nekako isto kao da ne smije da se prepusti osjećajima i da se malo zanese i zapleše na terenu :mrgreen:
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 okt 2011, 00:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Upravo tako... :D

Nije fantazista, ko što to italijani kažu :D

Sve je na isti fazon, i ako je od nekog brži njega će proći, a ako onda ništa, ali normalno prvo se mora namjestiti na desnu nogu...Ali opet ne treba umanjivati njegov trenutni učinak, uvijek se žrtvovao za ekipu, prošle sezone na San Siru i beka igrao, on je tipični igrač koji se podređuje kolektivu, radi samo ono što trener od njega zahtjeva, nekako isto kao da ne smije da se prepusti osjećajima i da se malo zanese i zapleše na terenu :mrgreen:
Cek,zar on nije igrao skoro pa napadaca u Udineseu,u formaciji 4:3:3 koju su tada igrali ili sam ja nesto pobrkao,meni je u sjecanu Pepe iz Udinesea sasvim drugi igrac od onog iz Juventusa :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 okt 2011, 00:21

Pepe ti je igrač zadatka, šta mu se kaže to i igra, uglavnom on igra krilo, tako da može igrati krilnog napadača u formaciji 4-3-3...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 okt 2011, 10:05

Eh kad jedan igrac moze da igra na sve pozicije i odradi dobar poso onda je to DOBAR igrac 8-) ,, sta ste napali na PEPE tssssss,, nemoj da nam slucajno vracaju Martineza il sta ja znam,,,

evo pocinje malo nervoza stici za sutra, jako bitna utakmica i moramo dobiti . Nedo bog da izgubimo i jos na novoj areni. Nadam se da je Vucinic spreman i ako se nevaram danas mu je rodjendan, sve naj i danm postignes barem 2 gola sutra .... :twisted:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 okt 2011, 10:47

Moje viđenje za sutra je da će Milan pokušati duplirati Pirla kao i Catanija što je radila i samim tim blokirati naše napade koji se uglavnom svode na spomenutog,Marchisio nije tip igrača koji može rasteretiti Pirla,Vidal tu uskače kao idealno rješenje jer zna s loptom i naprijed i nazad.Pošto će Marcha sigurno igrati,moramo se osloniti na krila kao osnovno oružje,a tu je sada upitno ko će igrati (vjerovatno Pepe-Kraske).
Dobra stvar bi bila da počnemo golove iz prekida davati,ove sezone niti jedan nismo dali(ako ne ubrajamo foru protiv Bologne),a primili dva.
Vučiniću danas 28 rođendan,ostarilo se moj Vučko :geek:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 okt 2011, 10:49

Sretan rodjendan Mirko !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 okt 2011, 13:50

Pisao je sarajlija nekad na početku, da ćemo imati problem protivi ekipa koje odluče igrati sa 3 igrača u sredini protiv Juventusa, pa tako i protiv Catanie, je bila gusta sredina i dupliranje Pirla je odmah rezultiralo slabijom igrom.

Ali sutra očekujem da će Pirlo imati motiv više da pokaže da su ga se olako odrekli u Milanu. Po meni bi bilo najbolje krenuti u napadu sa Vučinićem i Quagliarellom, odnosno sa dva pokretljiva napadača, tako da se skine pritisak sa sredine.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 okt 2011, 14:21

Kljuc pobjede ce biti Juve Arena. Kako pise, sve karte su rasprodane ( 41000), sto garantira uzarenu atmosferu. I navijaci, i igraci su motivisani za sutrasnju utakmicu...

Pepe, Elia, Fabio Q. i Vidal opet na klupi :oops: .Drago mi je zbog De Ceglia, ipak je na klupi...
evo sastava:
slika

Forza Juve per sempre!!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 okt 2011, 14:28

Opet Giaccherini prva, nadao sam se Pepeu...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 okt 2011, 14:36

harebianconero je napisao/la:Opet Giaccherini prva, nadao sam se Pepeu...
Mora vidjeti da li može il' ne može.Definitivno mora ga probati.U ovoj utakmici Milan vrlo lako zna izolirati Pirla, poznaju ga, ako ga neko pozna.Oni idu na izolaciju Pirla, i tu se brzi igrač mora ubaciti iza leđa.
Sve oči su u Pirlu, koliko on može,a to je idealno da neko iz drugog plana konstanto ima prostor, možda baš on, to je ta utakmica, jesi nisi.Bit će vrhunski spektakl, to je ipak jedna od najvećih utakmica koje se igraju svake godine u Evropi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 okt 2011, 14:38

harebianconero je napisao/la:Opet Giaccherini prva, nadao sam se Pepeu...
Ko gura ovog Giacherinija ja ne znam,igra zato što je možda taktički potkovaniji od ostalih,ako ovaj sastav izađe sutra ne nadam se mnogo čemu :(
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 okt 2011, 14:42

Dobar sastav, obrana je korektna, a to je najvažnije, i sa dva klasična napadača, u takvoj utakmici možeš samo bolji biti, jedva čekam.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 okt 2011, 14:45

Ne znam zasto Pepe ne igra, boji je igrac od Giaccheinia, a i talijan je, pa spada u one koji razumiju Contove ideje.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 okt 2011, 14:50

BigBen je napisao/la:Ne znam zasto Pepe ne igra, boji je igrac od Giaccheinia, a i talijan je, pa spada u one koji razumiju Contove ideje.
Pa dobro, piše vjerovatna formacija,to niko ne zna sigurno,samim tim se nadam da nije tačna,ne mogu reći da je loša(samo na krila se odnosim),ali mislim da više vuče na tim koji želi jedan bod.Moraju sutra igrati ofanzivniji igrači da bi prijetili iz više oružja(zbog izolacije Pirla) + pred našim navijačima moramo ići na pobjedu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 okt 2011, 14:56

Đakerini može biti u prednosti nad Pepeom samo ako se radi o nekoj povredi Pepea, a u suprotnom će igrati Pepe, jer se moglo vidjeti da je on Conteu prvi izbor ;)! U ovoj utakmica najbolje bi i bilo Pepe i Krasić na krilima, a kasnije ubaciti Eliju, ako budemo imali prednost da ih dokrajcimo na kontre :D!

Ja mislim da je bolje Del Piero ili Q u napadu sa Vučinićem, a evo ovdje kako vidim Q nema ni na klupi :?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.