Kad pominjemo Italijanski smek,moram spomenut Rosinu koji je dosao kao najbolji igrac vasih gradskih rivala a zavrsio kao najveci flop ruske lige
Naravno da sam fin,drag je meni Juve,jos kad budemo Vidala dovodili,uff
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sjecam se Rosine , meni sjajan igrac, i malo sam se iznenadio kad sam cuo da je grohnuo, valjda nije ruska zima za svakogaDylan Dog je napisao/la:Ma eto,stvorio je on za ruske prilike finu ekipicu,B.Alves,Criscito,Danny su imena koja nesto znace,dodas tome jos pola ruske reprezentacije koja nastupa za Zenit i to je ok tim,samo sto Spalleti moze dovesti puno bolje igrace,ima odrjesene ruke,ali cini se da on ipak vise voli da stvara tim,da ne postanemo neka mini verzija Man.Citya..
Kad pominjemo Italijanski smek,moram spomenut Rosinu koji je dosao kao najbolji igrac vasih gradskih rivala a zavrsio kao najveci flop ruske lige
Ma bljesne ponekad,al slabo je to,mada se vidi da zna,ali nije to to...JuveSissoko je napisao/la:sjecam se Rosine , meni sjajan igrac, i malo sam se iznenadio kad sam cuo da je grohnuo, valjda nije ruska zima za svakogaDylan Dog je napisao/la:Ma eto,stvorio je on za ruske prilike finu ekipicu,B.Alves,Criscito,Danny su imena koja nesto znace,dodas tome jos pola ruske reprezentacije koja nastupa za Zenit i to je ok tim,samo sto Spalleti moze dovesti puno bolje igrace,ima odrjesene ruke,ali cini se da on ipak vise voli da stvara tim,da ne postanemo neka mini verzija Man.Citya..
slazem se, meni je on nako ono annoying player, zacas me nazivcira, nekako mi njegov stil fudbala bezze, ono trci gore dole a kad treba igraca preci zapletu mu se noge kao amateru, al eto protiv Catanie naniza on par levata, al nesto mi je ogranicen fudbaler, sve sto je do sad naucio naucio je, ma skolski igrac, nigdje ideje i vica u igri, ja takve monotone igrace ne volim.Zato su mi Zidane i Ronaldinho a naravno i DP najdrazi,nije bitan gol nego je bitno kako ga postignes.Tako je kod mene.Bianconeri1988 je napisao/la:Gledao sad neki film, krenuo da ugasim, kad vidim vi se ovdje raspričali, pa da prozborim koju s vama, brzo ću ja na krevet da se bacim, posteljina me izaziva![]()
![]()
Dobar je Pepe ove sezone, ali ja ga ne govitim ko igrača jednostavno, ma ne znam šta da uradi ja ću se uvijek na njemu istresat...![]()
On je jedino klasično krilo, igra i napad i odbranu podjednako, ali opet kažem, trči najviše, a nije mi to nešto produktivno...
Cek,zar on nije igrao skoro pa napadaca u Udineseu,u formaciji 4:3:3 koju su tada igrali ili sam ja nesto pobrkao,meni je u sjecanu Pepe iz Udinesea sasvim drugi igrac od onog iz JuventusaBianconeri1988 je napisao/la:Upravo tako...![]()
Nije fantazista, ko što to italijani kažu![]()
Sve je na isti fazon, i ako je od nekog brži njega će proći, a ako onda ništa, ali normalno prvo se mora namjestiti na desnu nogu...Ali opet ne treba umanjivati njegov trenutni učinak, uvijek se žrtvovao za ekipu, prošle sezone na San Siru i beka igrao, on je tipični igrač koji se podređuje kolektivu, radi samo ono što trener od njega zahtjeva, nekako isto kao da ne smije da se prepusti osjećajima i da se malo zanese i zapleše na terenu

Mora vidjeti da li može il' ne može.Definitivno mora ga probati.U ovoj utakmici Milan vrlo lako zna izolirati Pirla, poznaju ga, ako ga neko pozna.Oni idu na izolaciju Pirla, i tu se brzi igrač mora ubaciti iza leđa.harebianconero je napisao/la:Opet Giaccherini prva, nadao sam se Pepeu...
Ko gura ovog Giacherinija ja ne znam,igra zato što je možda taktički potkovaniji od ostalih,ako ovaj sastav izađe sutra ne nadam se mnogo čemuharebianconero je napisao/la:Opet Giaccherini prva, nadao sam se Pepeu...
Pa dobro, piše vjerovatna formacija,to niko ne zna sigurno,samim tim se nadam da nije tačna,ne mogu reći da je loša(samo na krila se odnosim),ali mislim da više vuče na tim koji želi jedan bod.Moraju sutra igrati ofanzivniji igrači da bi prijetili iz više oružja(zbog izolacije Pirla) + pred našim navijačima moramo ići na pobjedu.BigBen je napisao/la:Ne znam zasto Pepe ne igra, boji je igrac od Giaccheinia, a i talijan je, pa spada u one koji razumiju Contove ideje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.