FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Najava je sa NES radija,cini mi se...I sasvim je solidno uradjena,cak bi rekao vrlo dobro.A ti sljedeci put uradi bolje,pa postavi.
JA LUDO VOLIM TE BORČE 

niko normalan ne razmislja tako,u velikoj si zabludi.samo kreteni bi slali tamo lovu i onda molili za milostinju,a ista je stvar i sa sarajevom,sto je neko prethodno vec rekao.da financijski ovisimo od bg ili sa prije bi obrenovac ili turbe dobili natkriveni stadion nego borac sjevernu ili juznu tribinu.nego pustimo to,nakon 4 mjeseca sutra ponovo na gradski,konacno...Neprilagodjen je napisao/la:nisi razumio,ja sam napisao da nikad niste bili bolji i da ste sad negdje oko maksimuma u odnosu na vasu dosadasnju istoriju,a ne da necete nikad biti bolji,a to je ogromna razlika!Dejan, BL je napisao/la:Pazi da bi bio poštovan moraš poštovati druge a to što si ti rekao je komedija a tražiš poštovanje za svoj klub.
Nisu ti na mjestu postavke jer:
1. Velež u bližoj budućnosti neće biti u vrhu a za dalje sve zavisi jer je Mostar podijeljen i kad se od cijelog mostara oduzme dio koji navija za velež vjerovatno dobiješ neki manji gradić i tu nema potencijala ni navijačkog ni sponzorskog, nije više jedini vladar mostara i te regije. Čast istoriji i svemu ali samo kad bi se ponovo spojili Zrinjski i Velež onda bi nešto bilo ali to je naučna fantastika.
2. Borac ima ogoman potencijal i tek je na početku stvaranja nečega što se brendom zove. U Titovo vrijeme sarajevski klubovi su bili mnogo bolji i to treba zahvaliti mnogo čemu ali u određenoj mjeri i tadašnjoj politici. Danas Banjaluka Krajina i cijela RS iako je imala i ima mnogo problema sa nepoštovanjem ove lige i navijanjem za blizance, okreće se polako Borcu kao svom brendu i to je jedan ogroman navijački i svaki drugi potencijal. Banjaluka je jedan od regionalnih centara sa populacijom preko 600 000 u Banjalučkoj regiji i ne možeš se tako potcjenjivački odnositi prema toj činjenici i pričati o Borcu kao o Olimpiku ili Brotnju ili Modriči.
Dakle mogu da razumijem da si razočaran što niste trenutno prvi pa i to da možete mnogo napredovati u organizacionom, igračkom, marketinškom i svakom smislu vjerovatno i to stoji ali reći za Borac da je na maksimumu i da više ne može, to je čisto potcjenjivanje. Ali gledaću na ovo što si rekao kao na komentar čovjeka koji nije dovoljno upućen u dešavanja oko Borca i u Banjaluci uopšte, o planovima za budućnosti itd. pa ti neću previše uzeti za zlo
jos jedan tvoj kolega je veceras pisao o tom kako je banjaluka sada konacno centar i po prvi put raspolaze svojim novcem u punom kapacitetu i sa tim mogu da se slozim u potpunosti.
cak sam u ovim dogadjajima prekjuce oko 1.marta,dana nezavisnosti,razmisljao o tome kako ste bolje prosli nego ste se i sami nadali. tada ste 1.marta ignorisali referendum jer ste zeljeli da vam beograd bude glavni grad, a sad ste prosli jos bolje,imate vlastiti glavni grad i to prelijep u kojem sam i ja cesto poslom! doduse,nije glavni grad drzave,ali skoro sav prihod ostaje tu i radite sa njim sta vam je volja,a od toga borac moze samo da profitira! i umjesto da uzivate u tom statusu maltene drzave u drzavi,vi stalno omalovazavate Bosnu i hercegovinu i sve bi dali da vam opet beograd bude glavni grad i da pare saljete tamo,a republika srpska bi bila jedna beznacajna provincija i ne bi uzivala ni u pola status kakav sad ima,a u skladu sa tim bi i borac ponovo postao provincijski klub kakav je bio!
tesko je to razumjeti,ali bolje je da ne pisemo o tome jer ce moderatori sve pobrisati!
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Uradicu ako ce neko platiti, jer ja nista ne radim dzabe i iz ubjedjenja... "Htijeli ste kapitalizam, onda placajte"jubitubi je napisao/la:Najava je sa NES radija,cini mi se...I sasvim je solidno uradjena,cak bi rekao vrlo dobro.A ti sljedeci put uradi bolje,pa postavi.

i oni su svjesni ako se ne dogovore da svi zajedno dobijaju nogu iz saveza.onaj benz kaze da onda postoji mogucnost i da stranci dođu na čelo
...nadam se da ce razum preovladati

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Zamoliću vas najljubaznije da na tebi FK Borac po 100-ti put ne otvarate jalovu raspravu oko problema u savezu. Zar je problem otvoriti posebnu temu mada mislim da čak ima posebna tema pa nek svako ko ima potrebu da iznese svoje mišljenje o problemima u savezu tamo ode i olakša dušu i raspravlja sa onima kojima se raspravlja o tome
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ја се не " " $, јер УЕФА оно % је ? - ", па & " ?....FGR je napisao/la:ljudi sta cemo mi?Hocemo li u evropu ili lokalne lige igrati??sta misle ove delagati,vasi iz rs-a znam sta misle 10000000000000% odbijaju statut..sta oni misle zasta se igra fudbal za koga..
" " " ", " " ? Европу....
Увјерен '...
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
- се она & ', " &, срце & ?...
% & & ? " паузе поново " на % $....
Сутра ? са $, & " ?, по " " $ јер - " "
, " правац на $.... 

% & & ? " паузе поново " на % $....

Сутра ? са $, & " ?, по " " $ јер - " "

Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Webley је '!
(? је то -, с " $ је " ужасно)

Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 04 mar 2011, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
pa jel' pad'o snijeg ovih dana u BL-u ne primijeti se na travnjaku ništa? je napisao/la:Webley је '!(? је то -, с " $ је " ужасно)
![]()

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Padao je snijeg i to posteno,samo sto su ljudi zaduzeni za ciscenje odlicno obavili svoj posao. 

- Бањалучанин
- Kontakt:
Уз то $ $ " $ је ? $ & " " $ је """, $ се & "...
$ је, & те ", $ $ " у ?.
$ је, & те ", $ $ " у ?.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ovo je jako smjesno sta prica ovaj mali umisljeni murinjo jagodica-bobica.Mislim da on ima neki svoj film fudbalski koji samo on moze shvatit.? je napisao/la:Прес " $ "....
[youtube][/youtube]
- Бањалучанин
- Kontakt:
Vukelja na kraju potpisao za Slask.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
' $ &, $ је & ? " тренера " са " & " све " $ & & " $!!!pabizo je napisao/la:Ovo je jako smjesno sta prica ovaj mali umisljeni murinjo jagodica-bobica.Mislim da on ima neki svoj film fudbalski koji samo on moze shvatit.
$ & & " ' " на " о " $ $ " " & 50 пута!!!
? $ $ ? о & овог ?, јер је ово стварно ? све '!
"" ПУТ ""
- spielführer_21
- Kontakt:
Slažem se sa je Pabizo spamer i da bi trebao dobiti ban, ali i na Željinoj ali i drugim temama ima onih koji vrijeđaju Amara od navijača Borca (REANIMATOR npr.) do nicka @vodena glava kojem je svaki post vrijeđanje Amara. Treba ih sve banovati.." je napisao/la:' $ &, $ је & ? " тренера " са " & " све " $ & & " $!!!pabizo je napisao/la:Ovo je jako smjesno sta prica ovaj mali umisljeni murinjo jagodica-bobica.Mislim da on ima neki svoj film fudbalski koji samo on moze shvatit.
Edit: da ne spomijem kako se časti Amar na BLforimu..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
$ ' & $ је '"$ "",& оног $ & $ на гостовању % је,а $ / $ $ "spielführer_21 je napisao/la:Slažem se sa je Pabizo spamer i da bi trebao dobiti ban, ali i na Željinoj ali i drugim temama ima onih koji vrijeđaju Amara od navijača Borca (REANIMATOR npr.) do nicka @vodena glava kojem je svaki post vrijeđanje Amara. Treba ih sve banovati.." je napisao/la:' $ &, $ је & ? " тренера " са " & " све " $ & & " $!!!pabizo je napisao/la:Ovo je jako smjesno sta prica ovaj mali umisljeni murinjo jagodica-bobica.Mislim da on ima neki svoj film fudbalski koji samo on moze shvatit.
Edit: da ne spomijem kako se časti Amar na BLforimu..

" ' " " & & ",' ову ' $ $ је отворена," " $ ? "

? &,& ",& & ?!
- spielführer_21
- Kontakt:
To Amar rekao da Borac namješta?REANIMATOR je napisao/la: $ ' & $ је '"$ "",& оног $ & $ на гостовању % је,а $ / $ $ "!
" ' " " & & ",' ову ' $ $ је отворена," " $ ? "

Ja ne spamam ovu temu, osim sad kad odgovaram tebi, a zbog ovog zadnjeg ćeš vjerovatno dobiti ban, nije do mene, takva su pravila.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.