Naletio sad na jedan od komentara kad smo Klafurica potpisali

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 14:58Ovaj će ga baš zaklamfati Rođenima. Šta rade ovi iz uprave, srozavaju ugled i renome kluba sa svijetlom tradicijom. Evropu sa ovakvom politikom teško da će Velež zadugo vidjeti..
Naletio sad na jedan od komentara kad smo Klafurica potpisalinaravno od tad nijedan komentar doticnog..
Sigurno da bi,što kažeš kapitalac opet nije ni star puno.
Dolazak Luke Menala u Velež je naučna fantastika. Nemoguće je plaćati takvog igrača. Ne vjerujem da će doći u Premijer ligu BiH.
Vidim ima ugovor do ljeta 2026 i pitanje je koje su njegove ambicije. Da li mu je možda opcija da ide na podudbu na godinu ili ga Dinamo želi prodati. Ima solidan CV i u najboljim je godinama, ponuda mu neće nedostajati. Meni se sviđa kao igrač i mislim da bi se baš fino uklopio u ovu klapu... Što se tiče njegovih primanja, sigurno je to da je skup. Opet je u nikakvoj formi i bez utakmica, tako da možda i malo smanji apetit u zamjenu za povratak forme u zdravoj sredini.Espiritosanto je napisao/la: ↑20 dec 2023, 19:22Sigurno da bi,što kažeš kapitalac opet nije ni star puno.
Sad da li ima želju uopšte doći u ovu ligu pitanje je, vjerojatno može naći i mjesto u tipa Rijeci, Osijeku i da igra redovno.
Sad baš pogledah ovaj intervju sa Orečom.
Vidi se koliko je sretan i zadovoljan.Vidi se i koliko smo zdrava sredina za igrače.Tvoje je samo da treniraš i igraš.
Nemaš briga ni o čemu,plate redovne.Uslovi za trening svi tu
Opet nemaš ni toliki pritisak,kod nas ti nikad neće 200 ljudi psovati sve živo.Ima uvijek da će neko dobaciti nešto ali to su sve pojedinačni slučajevi.
Ako igraš dobro i raja te zavoli u gradu si legenda, gdje god dođeš ljudi ti podršku pružaju,djeca te zaustavljaju da se slikate.
Definitivno smo zdrava sredina za igrače koji se žele posvetiti karijeri i napredovanju.
Nadam se da više nećemo dovoditi igrače tipa Dzafić, Halilović,Suljić ili što su se spominjali Ordagić i Čajić.
Osim Haskića,Fajića i Hrkaća sva ta velika pojačanja su razočarenje bili.
Nadam se ovoj politici dovođenja Oreč, Halilović mlađi,Guli.
Negdje sam pročitao da nije više zainteresovan za pozajmnice.aimar21 je napisao/la: ↑20 dec 2023, 19:34Vidim ima ugovor do ljeta 2026 i pitanje je koje su njegove ambicije. Da li mu je možda opcija da ide na podudbu na godinu ili ga Dinamo želi prodati. Ima solidan CV i u najboljim je godinama, ponuda mu neće nedostajati. Meni se sviđa kao igrač i mislim da bi se baš fino uklopio u ovu klapu... Što se tiče njegovih primanja, sigurno je to da je skup. Opet je u nikakvoj formi i bez utakmica, tako da možda i malo smanji apetit u zamjenu za povratak forme u zdravoj sredini.Espiritosanto je napisao/la: ↑20 dec 2023, 19:22Sigurno da bi,što kažeš kapitalac opet nije ni star puno.
Sad da li ima želju uopšte doći u ovu ligu pitanje je, vjerojatno može naći i mjesto u tipa Rijeci, Osijeku i da igra redovno.
Sad baš pogledah ovaj intervju sa Orečom.
Vidi se koliko je sretan i zadovoljan.Vidi se i koliko smo zdrava sredina za igrače.Tvoje je samo da treniraš i igraš.
Nemaš briga ni o čemu,plate redovne.Uslovi za trening svi tu
Opet nemaš ni toliki pritisak,kod nas ti nikad neće 200 ljudi psovati sve živo.Ima uvijek da će neko dobaciti nešto ali to su sve pojedinačni slučajevi.
Ako igraš dobro i raja te zavoli u gradu si legenda, gdje god dođeš ljudi ti podršku pružaju,djeca te zaustavljaju da se slikate.
Definitivno smo zdrava sredina za igrače koji se žele posvetiti karijeri i napredovanju.
Nadam se da više nećemo dovoditi igrače tipa Dzafić, Halilović,Suljić ili što su se spominjali Ordagić i Čajić.
Osim Haskića,Fajića i Hrkaća sva ta velika pojačanja su razočarenje bili.
Nadam se ovoj politici dovođenja Oreč, Halilović mlađi,Guli.
Ma ja, dati će Amerikanac 20-30k eura mjesečno, svakako se riješio Viverosa...killafrommanilla je napisao/la: ↑20 dec 2023, 19:42
dobivat će menalo 20-30 dolara za sendvič, cigareS obzirom da mu je Šošo menadžer, ako dolazio u PL, znamo koga će oguliti
![]()
Stiže kapitenEspiritosanto je napisao/la: ↑20 dec 2023, 19:49Šef je svakako dvije sedmice u Zagrebu, možda i pokupi nekog da se ne vraća sam sa novim autom![]()
Meni je baš dobro što nismo dobili neki jači klub, kad se još igra jedna utakmica. Ovako ako Tuzlu ne možemo kući riješiti, onda ni ne trebamo ići dalje...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑21 dec 2023, 12:14Super njima opstanak bitniji sto puta. Jos kuci. Bravo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.