FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mnogo ste vi svi nalozeni. iskulirajte malo, cigarica ovo ono.
ne treba dodatno doljevati ulje na vatru. s kim god da su se poljaci pobili sigurno nisu HZ! ali oni to ne znaju, tako da sad ce sigurno bit belaja sutra, a da ne pricam o poljskoj..
ne treba dodatno doljevati ulje na vatru. s kim god da su se poljaci pobili sigurno nisu HZ! ali oni to ne znaju, tako da sad ce sigurno bit belaja sutra, a da ne pricam o poljskoj..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rule_hz je napisao/la:dje ce na bosnju ba nisu oni svjesni gdje su dosli, ljudi se odbranili od agresora a da se ovih levata boje![]()

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
najdrazhi su mi ovi forumski hooligani
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Hay ne rise bgt....nukleusmember je napisao/la:ma nasha maloumna djechurlija 100%,treba ih sad "interventna" nachi grkljane im ishchupati
VVVBK
Sreca pa je Ojler mlad umro...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
vidim pronash"o si se u ovom postuMrWhite je napisao/la:Hay ne rise bgt....nukleusmember je napisao/la:ma nasha maloumna djechurlija 100%,treba ih sad "interventna" nachi grkljane im ishchupati
VVVBK
VVVBK
Ma nisam se ja nigdje pronasao, vec ti pricas gluposti kao ti znas neke provjerene informacije ko je i sta je, a znas isto kao i ja, a prizivati policiju jos na nase navijace......
SH nije Š
CH nije Ć
pozzzz
SH nije Š
CH nije Ć
pozzzz
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Sace Benkara u Q7 sjest' i doci da ih posuta na brzinuHead je napisao/la:A nasi otisli u nicaZe, libo ih ckura.![]()

FORZA MARŠAL !!!
Nisam za nasilje osim ako je nuzno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tatko, Benko i Stepanov. Dede mi na Rusiju njih trojica komotno.hodža je napisao/la:Sace Benkara u Q7 sjest' i doci da ih posuta na brzinuHead je napisao/la:A nasi otisli u nicaZe, libo ih ckura.![]()

1946
Ko da ovi nasi koji idu u Poljsku nisu spremni na udaranje...
Onaj ko nije spremna, on nece ni ici... Samo da ne bude hladnog oruzja, sake su dozvoljene.. kako u Sarajevu tako i u Poznanu
Onaj ko nije spremna, on nece ni ici... Samo da ne bude hladnog oruzja, sake su dozvoljene.. kako u Sarajevu tako i u Poznanu
-
- Kontakt:
ma ponjamke ti se u ta teenagerska stau,a ako nisi teenager onda je to josh poraznije,veliki pozzMrWhite je napisao/la:Ma nisam se ja nigdje pronasao, vec ti pricas gluposti kao ti znas neke provjerene informacije ko je i sta je, a znas isto kao i ja, a prizivati policiju jos na nase navijace......
SH nije Š
CH nije Ć
pozzzz
VVVBK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
al fakat @nukleus.. pobogu brate Š - Ć .
mučiš nam oči kad napišeš ta sran ja
mučiš nam oči kad napišeš ta sran ja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
imash ba opciju "hide" ako ti se ne djasvi i vozdra
VVVBK
VVVBK
Ja sam ga blokiro.. Draže mi je čitati Pitar6875 postove, nego njegove izmišljene riječi :S
4.10.2009.
-
- Kontakt:
I ja se ibretim kako niko do sad nije njegov rukopis komentarisao, ja uvijek preskacem kad citam, cudno a niko da mu ukaze da je smor chitat dothichnog zbog njegovog spechifichnog rukopshica.
Yebem te Poznaneeeee
Sto sam se nesto nalozio da navijam
Sto sam se nesto nalozio da navijam

-
- Kontakt:
e"o da josh jednom apelujem na sve ljude kojima je smor chitati moj rukopis da me stave na "hide",nikakav problem fkt
VVVBK
VVVBK
Poljaci se uvrijedili kada su Sarajlije rekle da je Kepler veći astronom od Kopernika...
Šta god da je bilo vjerujem da Poljaci nisu bezeveze degenek dobili i da su vjerovatno tražili, ko je bio da je bio, vjerujem da Hordaši nisu, ali sada se Pitari trebaju čuvati jer Poljaci ne znaju ko ih je izdegenjačio... nadam se samo da neće biti puno belaja, a da će belaja biti to sam znao kada sam vidio da FKS igra protiv Lecha...
Šta god da je bilo vjerujem da Poljaci nisu bezeveze degenek dobili i da su vjerovatno tražili, ko je bio da je bio, vjerujem da Hordaši nisu, ali sada se Pitari trebaju čuvati jer Poljaci ne znaju ko ih je izdegenjačio... nadam se samo da neće biti puno belaja, a da će belaja biti to sam znao kada sam vidio da FKS igra protiv Lecha...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Hakovat ce ti profil, ko Headu.. Sutinukleusmember je napisao/la:e"o da josh jednom apelujem na sve ljude kojima je smor chitati moj rukopis da me stave na "hide",nikakav problem fkt
VVVBK

Trenutno korisnika/ca: Babuka31, DzemoSmjecanin, Hajdeee, mosarajvosa83 i 41 gost.