Šta da radimo u vrijeme pesimizma nego da budemo optimisti. Danas lijep sunčan dan, treba nam pobjeda.staragarda je napisao/la:Al grmite od optimizma
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Marković debituje danas. Terzic Lazevski bekovi Ignjatovic Ivetić stoperi.
Vjerovatno kao u Sarajevu sa dva zadnja vezna igramo i to Rustemovic Grahovac
Krila Todorović Husic(Osmanagic)
Centralni vezni Mijic ( Osmanagic )
Napadač Bekic( Husic )
Vjerovatno kao u Sarajevu sa dva zadnja vezna igramo i to Rustemovic Grahovac
Krila Todorović Husic(Osmanagic)
Centralni vezni Mijic ( Osmanagic )
Napadač Bekic( Husic )
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Samo naprijed,samoo naprijeddddd

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
batje ce nas GOSK 2-0 ljudi moji, niste ni svjesni
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro brate al ipak se mora uzeti u obzir da pricamo o tuzlanskoj "skidamo gace na Sickom" SlobodiHitman22 je napisao/la:Šta da radimo u vrijeme pesimizma nego da budemo optimisti. Danas lijep sunčan dan, treba nam pobjeda.staragarda je napisao/la:Al grmite od optimizma

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
stari imam info iz prve ruke da momci nisu otisli rastereceno u Gabelu, kazu svjesni su znacaja ove tekmestaragarda je napisao/la:Ma dobro brate al ipak se mora uzeti u obzir da pricamo o tuzlanskoj "skidamo gace na Sickom" Slobodi :D
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:batje ce nas GOSK 2-0 ljudi moji, niste ni svjesni
Chinaglia je napisao/la:danas Petar Kunic zabija za 0-1 u hladnoj Tuzli i na zaledjenom Tusnju!
staragarda je napisao/la: Ma dobro brate al ipak se mora uzeti u obzir da pricamo o tuzlanskoj "skidamo gace na Sickom" Slobodi
Repetitio est mater studiorumstaragarda je napisao/la: Opet skidanje gaca na sickom, standardno...p i č k a s t o, ,bezmudo,mentalni patuljci..."Idemo rastereceno".... tuzlanska Sloboda

Ines prima danas dvaput ili triput...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ovom prilikom se naj.eb.em matere svima u BH Telecomu zato sto cijelu sezonu prenose meceve sarajevske tople brace... Mene da se pita ja ne bih pristao na taj mizerni ugovor sa Telekomom...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E onda je to to....ako zijane nek im Senci uzme tortu za godisnjicu nedonosenja 3 boda sa gostovanja... zaslužili su,jbgChinaglia je napisao/la:stari imam info iz prve ruke da momci nisu otisli rastereceno u Gabelu, kazu svjesni su znacaja ove tekmestaragarda je napisao/la:Ma dobro brate al ipak se mora uzeti u obzir da pricamo o tuzlanskoj "skidamo gace na Sickom" Slobodi

Fakat,kad smo mi dobili zadnju u gostima...jel nekad prosle godine onog Viteza nesretnog ili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
proljetni dio je prilicno bolje poceo. Ne primamo golove odmah na pocetku poslije kojih se ne znamo vratiti. Kako nisam gledao utakmice ne znam da li smo samo imali sreće ili je ipak primjetan napredak. Nadam se da je ovo drugo. Doduse i tereni su bili takvi da nisu dozvoljavali igru pa je ovo danas pravi test kako stojimo.
Da li su Smajic Tandir a Bekic onaj Haurdic? Nadam se da nisu i da ce ipak biti neke korisiti od njih do kraja sezone i u preostalim Kup utakmicama.
Nadam se napokon 3 boda sa gostovanja.
Da li su Smajic Tandir a Bekic onaj Haurdic? Nadam se da nisu i da ce ipak biti neke korisiti od njih do kraja sezone i u preostalim Kup utakmicama.
Nadam se napokon 3 boda sa gostovanja.
& $ ?
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti toliko optimizma napokon. Dobro, starugarda ne treba racunati:)
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
smatram da bi u Gabeli i 1 bod bio dobar posao, ne toliko zbog "osvajanja" tog 1 boda, koliko zbog toga jer nam GOSK ne bi pobjegao na 6 bodova razlike... al u svakom slucaju nadam se osvajanju 3 boda, dobra igra u ova 4 kola nam daje za pravo nadati se pobjedi
- RollingPaper
- Kontakt:
- - - - - - - - - - - - ---MARKOVIĆ---
TERZIĆ - IGNJATOVIC - IVETIC - LAZEVSKI
- - - - - -GRAHOVAC - RUSTEMOVIC - - - - - - -
- - -TODOROVIĆ - - - - MIJIC - - - - - HODŽIĆ -
- - - - - - - - - - - - - - HUSIC - - - - - - - - -
Bravo za Hodžića u prvih 11, nas najbolji junior je to zasluzio
Što nema Bekica i Muminovica
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Celo promijesao karte, podrzavam :kafa:
drago mi je sto igra Dino Hodzic, iznenadio me s odlukom da ostavi Bekica na klupi, ocekivao sam Husica ne lijevom krilu umjesto Smajica, no dobro, vjerujemo Celi... ajde momci, donesite tri boda u Tuzlu!
drago mi je sto igra Dino Hodzic, iznenadio me s odlukom da ostavi Bekica na klupi, ocekivao sam Husica ne lijevom krilu umjesto Smajica, no dobro, vjerujemo Celi... ajde momci, donesite tri boda u Tuzlu!
-
- Kontakt:
Celo iznanadio sa Hodzicem u prvih 11. Neka pokaže malac sta znaRollingPaper je napisao/la:- - - - - - - - - - - - ---MARKOVIĆ---

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Eto vam livestream. 

- transandino
- Kontakt:
neki hercegovacki delegat ubacio sljunka u loncic i kvari stream..
AVANTI LIBERTA 1919
Skin'o levat sa krave zvono i je.be narodu živce...transandino je napisao/la:neki hercegovacki delegat ubacio sljunka u loncic i kvari stream..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.