FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ovakvi kao Beka dosli su uzeti debeo kes vratiti formu i to je to....Jedino Pero je tu se vratio najmanje zbog para da tako kazem...Odose oni na ljeto glavom bez obzira (dabogda ja pogrijesio).
FK Sloboda Tuzla
Smrad #1

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 08 mar 2018, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Jebga solinas borba za opstanak..bilo daj sta das i ko hoce ..
-
- Kontakt:
Podjoh rec nije to najgore.kad kralj ide dalje broj 2 sace. I 3 4 

A evo mu i smrada rodjaka

I šta kažete dečki, bori se smrad u dresu Slobode!
Je.bo vas vaše gledanje. Gledate, a ne vidite.

I šta kažete dečki, bori se smrad u dresu Slobode!

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 08 mar 2018, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Ma znam ja to sve druze moj.Sariel1987 je napisao/la:Jebga solinas borba za opstanak..bilo daj sta das i ko hoce ..
Ali moglo se po federalnoj nabrat momaka kojima je zelja da igraju PL i dokazu se a jeftiniji.Druga je stvar ko to nema pratiti kod nas....Govorim i zbog ucinka nista taj igrac X iz federalne ne bi losije od odigro eto vidimo...Nula.
Nema sistema nista....Bice bolje.
FK Sloboda Tuzla
Vide a ne čuju moj zlajci. Zato i jesmo kakvi jesmo, što sve preko noći zaboravljamo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Najaci dio je dobro igra samo nek ovako nastavi i golovi ce doc.imas jos par utakmca da zaokruzis sezonu al ima vremena
Ili smajic

Ili smajic

-
- Kontakt:
Tacnije minimalno 12 a maksimalno 14 utakmica ima do kraja. Uz ove 4 odigrane taman da na kraju uporedimo Bekica i Krpica. Bice isti period otprilike ako se plasiramo u finale kupa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Na ljeto moze ici uz obestecenje i Bekic i Rustemovic imaju ugovor do januara 2019.Saltsity je napisao/la:Ma ovakvi kao Beka dosli su uzeti debeo kes vratiti formu i to je to....Jedino Pero je tu se vratio najmanje zbog para da tako kazem...Odose oni na ljeto glavom bez obzira (dabogda ja pogrijesio).
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad sam ja pisao.... Slobodu ovu nesretnu nema ko nije j e b o, a najvise ta famozna "njena djeca"....sto na terenu sto zakulisnim radnjama izvan njega....ja bi statutom zabranio velikoj većini da vise ikad prismrde Tusnju....nije ovaj jedini....imamo mi Bekica i Bekica,nazalost....a ovo pokazivati na onom led semaforu prije svake utakmicezlajci je napisao/la:A evo mu i smrada rodjaka
I šta kažete dečki, bori se smrad u dresu Slobode!![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko i svi drugi sto su otisli uz obestecenje.......sviunapad1010 je napisao/la:Na ljeto moze ici uz obestecenje i Bekic i Rustemovic imaju ugovor do januara 2019.Saltsity je napisao/la:Ma ovakvi kao Beka dosli su uzeti debeo kes vratiti formu i to je to....Jedino Pero je tu se vratio najmanje zbog para da tako kazem...Odose oni na ljeto glavom bez obzira (dabogda ja pogrijesio).

FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al Sloboda i obestecenja u istoj rečenici... hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Tjesi se ti tjesi..sviunapad1010 je napisao/la:Tacnije minimalno 12 a maksimalno 14 utakmica ima do kraja. Uz ove 4 odigrane taman da na kraju uporedimo Bekica i Krpica. Bice isti period otprilike ako se plasiramo u finale kupa.
-
- Kontakt:
Nemam se sta tjesiti cinjenicno ce stanje biti tada. Brojevi ne lažu.Sariel1987 je napisao/la:Tjesi se ti tjesi..sviunapad1010 je napisao/la:Tacnije minimalno 12 a maksimalno 14 utakmica ima do kraja. Uz ove 4 odigrane taman da na kraju uporedimo Bekica i Krpica. Bice isti period otprilike ako se plasiramo u finale kupa.
-
- Kontakt:
Pisao sam za Bekica i Rustemovica koji imaju ugovore do januara 2019. Dakle sad na ljeto mogu ici uz neko obestecenje.staragarda je napisao/la:Al Sloboda i obestecenja u istoj rečenici... hahaha
Ako im se uplati markica za zdravstveno,200 markisviunapad1010 je napisao/la:Pisao sam za Bekica i Rustemovica koji imaju ugovore do januara 2019. Dakle sad na ljeto mogu ici uz neko obestecenje.staragarda je napisao/la:Al Sloboda i obestecenja u istoj rečenici... hahaha

FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Tako je ugovor moraju poštovati svi potpisnici.Saltsity je napisao/la:Ako im se uplati markica za zdravstveno,200 markisviunapad1010 je napisao/la:Pisao sam za Bekica i Rustemovica koji imaju ugovore do januara 2019. Dakle sad na ljeto mogu ici uz neko obestecenje.staragarda je napisao/la:Al Sloboda i obestecenja u istoj rečenici... hahahaO platama da ne pricamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.