Kakve veze reprezentacija ima sa ovim? Normalno da je za pohvalu sto je uclanio sebe i svoju porodicu, kad skontas da ima navijaca koji dolaze na utakmice a nece da se uclane ovo je itekako za pohvalu. FKS ispred repke uvijekŠTA_JE je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:11Sto? Sto je učlanio sebe i 6 članova familije pa se pohvalio time? Sve ukupno 1050 KM ili 140 KM ne znam koje su to članske. Hvala ali sitno je to da bih prešao mu preko odluke da ne brani za svoju zemlju. Btw volio bih vidjeti člansku makar i onu od 20 KM Slaviše Vukičevića i ostalih “the legends”.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
90!
Ja sam prestao pratiti reprezentaciju od kada su Džeko i kompanija sabotirali Sušića .Hajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:19FK Sarajevo.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam ni rekao da donosi odluke, iz pozicije vlasti ili moći, već da lobira i bori se za klub na svim frontovima, od tribine, saveza, sponzora, itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:21Tražiš krivca na pogrešnom mjestu.luckystrike je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:45
strašno. to ti je kad nemaš direktora da lobira i bori se, već pokušaj menadžerice influenserice.
Da se razumijemo, daleko bilo od toga da Aylu branim za svakakve poteze koje je napravila, ali generalno nema tu klub nikakvu moć, jer je savez potpisao ugovor po kojem isključivo arena “diktira” raspored utakmica, znači nemaš nikakvog prostora za žalbu. Možeš ti da se žališ, ali nikakvog efekta.
šta šta je, je*em ti
Njemu je izgleda ona dohakala, a i ja sam pri kraju, jos ako vas izbacimo iz Kupa, doci cu jednom jos ovdje da se poselamim sa rajom i to je to...
Rahmet mu duši, tobejerabi.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ondaa se neko ibreti kaze malo raje bilo. Nikad ovako nije bilo,represija mrtva das izjavu protiv sudija suspenzija,moras da cutis i budes poslusan ili se Vico na kosti naklatifukara87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:19Smijesan termin ako je istina da cemo igrat ponedjeljkom? Nabijem i savez i tv kuce, iskreno svejedno mi kako ce se zavrsit u kupu, sve i da mi prodjemo necemo daleko dogurat, kako god us.rali su dobru posjetu sigurno, da li ce se neko zalit na ovu odluku?
Nek pokaze Dzemo Smjecani clansku, ili Turkovic usta ih yebem skrbava alkoholicarska, zamisli budes uspjesan fudbaler i onda zavrsis da radis na parkingu i cekas kad ce ko ostaviti baksisa da kupis vopi.
Pisam se na sve “samoprozvane legende Sarajeva”
Pisam se na sve “samoprozvane legende Sarajeva”
-
- Kontakt:
Nemoj bit kao Jadovac vec se uclani
Provjeri ima li kakvih tz gena?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
BravoHajdeee je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:19FK Sarajevo.
.
.
.
.
Pa 25 mjesta, pa reprezentacija.
Vladan dok god se prema nasem klubu ponasa, i istice ga, kao da je njegov, kao sto je to radio do maksimuma dok je igrao u nasem klubu, pa sve do sada...on je jedan od nas.
Za mnoge samoproglasene "legende", nasu djecu, i one rodjene u centru grada, Vladan je za njih FK Sarajevo.
Vladan je nas brat. Tacka.
Nase Sarajevo je za nas i klub i reprezentacija i stil zivota. Vladan ga postuje do maksimuma. I to je to.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Sve utakmice ce bit u prenosu
Sto bi mi igrali u ponedeljak?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Malo previše potencirate back up desnog beka...na desnom beku imaš Begana, a zamjena mu je Djurickovic ako bude potrebe, iako se to nekom čini smiješno, Djurickovic je prije nego sto je dosao u FKS igrao sve osim stopera, najčešče RB il DM....ako nista pogledajte snimke na youtube pa se uvjerite. Tako da ipak mislim da je to to što se tiče RB. Mislim da se traži winger još i ako se ukaže prilika za nekim dobrim stoperom.
-
- Kontakt:
Kakvo krilo imamo ih 5+Guli od ljeta.To se ne trazi
Rekao je Senijad,to bi bilo to.Ako iskoci neko reagovat ce ako ne zavrsili smo.Volio bi da dovedemo desnog beka,duga polusezona bit ce kartona.Na 2 fronta guramo a Beganovic ce morati 90 minuta svaku utakmicu,rizik od povrede.Ne mora bit nikakav pretjerano jak kvalitet,solidan bek ugovor na pola godine-godinu
Djurickovic nije bek,kraj
Rekao je Senijad,to bi bilo to.Ako iskoci neko reagovat ce ako ne zavrsili smo.Volio bi da dovedemo desnog beka,duga polusezona bit ce kartona.Na 2 fronta guramo a Beganovic ce morati 90 minuta svaku utakmicu,rizik od povrede.Ne mora bit nikakav pretjerano jak kvalitet,solidan bek ugovor na pola godine-godinu
Djurickovic nije bek,kraj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: budzak, Chony533, Dave, mnon46, Mourinhokilledbarca, riki46, SarajevoAC i 65 gostiju.