U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
ima li ovdje moderatora, pa ovo je sramota sta se dopusta.
evo jucerasnji golovi prevljaka(drugi i zadnji):
http://www.laola1.tv/de-at/video/fc-lie ... 24581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jucerasnji golovi prevljaka(drugi i zadnji):
http://www.laola1.tv/de-at/video/fc-lie ... 24581.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je to lako pričati, kad se tebe direktno ne tiče? Ja sam otac dvoje djece, koji žive izvan BiH i bi nemate pojma kako je to teško, i koliki je pritisak! volim Bosnu bez obzira na sve, samo želim da napišem da ne treba osuđivati, ako bas neznas 100% sve detalje, zašto se je netko drugačije odlučio!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Nisam skontao za Prevljaka.... Zasto ne bi ostao u Lieferingu? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto bi i sljedece sezone igrao u 2. ligi, ako je vec prekucao?Consigliere je napisao/la:Nisam skontao za Prevljaka.... Zasto ne bi ostao u Lieferingu?
Joj što ne mogu tog vašeg moralisanja, i ja sam odrastao u Njemačkoj, sad živim u BiH i da sam kojim slučajem se profesionalnije bavio nogometom i ja bih vagao da igram za Njemačku ili za Bosnu jer ne može Bošnjo shvatiti da Njemačka nije zemlja Njemaca nego Njemačkih građana, nije to ko kod nas.. meni je sasvim normalno da jedno dijete koje je tamo rođeno i odraslo razmišlja na takav način, da li će da igra za BiH ili za Švedsku.
Naravno da mi je drago kada naša dijaspora razmišlja na taj način, kada djecu uče o Bosni i tome kako voliti BiH ali domovina te djece nije BiH nego zemlja njihovog rođena, ako su rođeni u normalnim državama, a Švedska to jeste.
Nisu sve porodice kao Hadžićeva, neke su porodice preživile razne traume u ratu i ne pričaju djeci mnogo, neki nemaju šta posjetiti ovamo jer su im sela i dalje neobnovljena. I na kraju da imaš dijete razmisli malo kako bi ti se postavio ?
Neke reprezentacije su ponikle na dijapori, Argentina, Urugvaj puni Italijana, a samo su rijetki Talijani zaigrali za Italiju (ja se sjećam Cammoranesija).
Na kraju da zaključimo, budite zadovoljni kada ijedno dijete odluči da igra za BiH a koje je rođeno tamo, i sjetite se Klosea, Podolskog, Boatenga, Zidanea....
Naravno da mi je drago kada naša dijaspora razmišlja na taj način, kada djecu uče o Bosni i tome kako voliti BiH ali domovina te djece nije BiH nego zemlja njihovog rođena, ako su rođeni u normalnim državama, a Švedska to jeste.
Nisu sve porodice kao Hadžićeva, neke su porodice preživile razne traume u ratu i ne pričaju djeci mnogo, neki nemaju šta posjetiti ovamo jer su im sela i dalje neobnovljena. I na kraju da imaš dijete razmisli malo kako bi ti se postavio ?
Neke reprezentacije su ponikle na dijapori, Argentina, Urugvaj puni Italijana, a samo su rijetki Talijani zaigrali za Italiju (ja se sjećam Cammoranesija).
Na kraju da zaključimo, budite zadovoljni kada ijedno dijete odluči da igra za BiH a koje je rođeno tamo, i sjetite se Klosea, Podolskog, Boatenga, Zidanea....
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Consigliere
- Kontakt:
Dakle oni nece nastupati u prvoj iako ce biti prvi ove sezone?Goalgetter je napisao/la:Sto bi i sljedece sezone igrao u 2. ligi, ako je vec prekucao?Consigliere je napisao/la:Nisam skontao za Prevljaka.... Zasto ne bi ostao u Lieferingu?
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je. Pisao sam vec o tome, oni su drugi tim Red Bull Salzburga. Do prije dvije godine taj se klub zvao USK Anif, kojeg je na kraju kupio Red Bull i spojio sa tadasnjim Red Bull Juniorsima, i sada se zove Liefering. Zbog pravila naravno ne mogu igrati u 1. Ligi, jer je tamo i RBS.Consigliere je napisao/la:Dakle oni nece nastupati u prvoj iako ce biti prvi ove sezone?Goalgetter je napisao/la:Sto bi i sljedece sezone igrao u 2. ligi, ako je vec prekucao?Consigliere je napisao/la:Nisam skontao za Prevljaka.... Zasto ne bi ostao u Lieferingu?
-
Ma moze sve Bosnjo shvatiti, nego "lako je tudjim k.urcem gloginje mlatit".SGD53 je napisao/la:Joj što ne mogu tog vašeg moralisanja, i ja sam odrastao u Njemačkoj, sad živim u BiH i da sam kojim slučajem se profesionalnije bavio nogometom i ja bih vagao da igram za Njemačku ili za Bosnu jer ne može Bošnjo shvatiti da Njemačka nije zemlja Njemaca nego Njemačkih građana, nije to ko kod nas.. meni je sasvim normalno da jedno dijete koje je tamo rođeno i odraslo razmišlja na takav način, da li će da igra za BiH ili za Švedsku.
Volio bih vidjeti bi li se ijedan od tih moralnopolitickih, patriotskih vertikala, odrekao njemackog, svedskog, austrijskog pasosa u korist bosanskog.

Jos kada se ovdje susretnu sa konjokradicama, pilicarima, korumpiranom bagrom...sve se bojim da ce patriotizam prevladati.
- Consigliere
- Kontakt:
OK. Bilo bi odlicno da slijedece sezone zaigra u jacoj ligi, pa bilo gdje.Goalgetter je napisao/la: Tako je. Pisao sam vec o tome, oni su drugi tim Red Bull Salzburga. Do prije dvije godine taj se klub zvao USK Anif, kojeg je na kraju kupio Red Bull i spojio sa tadasnjim Red Bull Juniorsima, i sada se zove Liefering. Zbog pravila naravno ne mogu igrati u 1. Ligi, jer je tamo i RBS.
Amateri u tom Red Bullu, Mamke rutinski uveo Lokomotivu u prvu ligu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima i do drzave nije sve do Mamica.Cartman je napisao/la:Amateri u tom Red Bullu, Mamke rutinski uveo Lokomotivu u prvu ligu.
dubrovnik je napisao/la:Ima i do drzave nije sve do Mamica.Cartman je napisao/la:Amateri u tom Red Bullu, Mamke rutinski uveo Lokomotivu u prvu ligu.

DRUG NEBI TI PUNCA
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=119" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Ima i do drzave nije sve do Mamica.Cartman je napisao/la:Amateri u tom Red Bullu, Mamke rutinski uveo Lokomotivu u prvu ligu.
Pojacaj zvucnike.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
odlican je prevljak, ko god ga uzme zaradit ce na njemu dobro...visok, puca s obje noge...ima tu jos dosta za raditi, ali nista sto jedan kvalitetan trener ne moze popraviti...mislim da RB Salzburg nece propustiti priliku da dobro zaradi na ovom momku, dakle ili ce soriano ici (sto je najvjerovatnije, nema vise sta cekati) ili ce na posudbu u grodig
Fakat decko podsjeca na Dzeku... 

Ne znam kako ne mogu pomjerit ovaj derbi izmedju Sarajeva i Zelje. Nije fer ni prema klubovima ni prema igracima da moraju propustit derbi, i to ovako vazan ove sezone. Moglo bi se to rijesit nekako.
Ali kao sto pise u tekstu sportsporta, pozitivna stvar sto dva najveca BH kluba imaju 5 igraca iz U19 reprezentacije u prvih 11. Jedini spas za nasu ligu i nas nogomet.
Ali kao sto pise u tekstu sportsporta, pozitivna stvar sto dva najveca BH kluba imaju 5 igraca iz U19 reprezentacije u prvih 11. Jedini spas za nasu ligu i nas nogomet.

zadnja 3 kola lige se igraju u istom terminu da ne bi bilo malverzacija.Cartman je napisao/la:Ne znam kako ne mogu pomjerit ovaj derbi izmedju Sarajeva i Zelje. Nije fer ni prema klubovima ni prema igracima da moraju propustit derbi, i to ovako vazan ove sezone. Moglo bi se to rijesit nekako.
1946
Ma sta fali malo malverzacija.Head je napisao/la:zadnja 3 kola lige se igraju u istom terminu da ne bi bilo malverzacija.Cartman je napisao/la:Ne znam kako ne mogu pomjerit ovaj derbi izmedju Sarajeva i Zelje. Nije fer ni prema klubovima ni prema igracima da moraju propustit derbi, i to ovako vazan ove sezone. Moglo bi se to rijesit nekako.

Kao sto je bilo i ocekivano, mnog igraci se nisu pojavili za meceve protiv Albanaca jer nije UEFA:in termin.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
To je izgleda neka nasa taktika? Ako hoces da se rijesis igraca, pozoves ga u terminu koji nije FIFA-in, on se ne pojavi, pa ga vise ne pozivas. Desavalo se to...