Uff, al nas taj izyeba lani.Blaszczykowski je napisao/la:arsić dovodi oezila. bit će nam skupina cl paklena.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Uff, al nas taj izyeba lani.Blaszczykowski je napisao/la:arsić dovodi oezila. bit će nam skupina cl paklena.
Hare_BvB je napisao/la:Uff, al nas taj izyeba lani. :Blaszczykowski je napisao/la:arsić dovodi oezila. bit će nam skupina cl paklena.
Ako ce ovako igrati, daj Boze da ugovor ne produzi. Lik danas 1 na 1 sa golmanom, uze mu golman loptueffe_sa je napisao/la:Mogli ste profitirat da ste ga prodali nama. Ali eto vam ga, da Bog da došlo do preokreta pa da i ugovor kod vas produži. Ali nekako bi to bilo previše dobrih stvari za Bayern (ili bar njegove navijače) u kratkom periodu. Tako da će nažalost on ipak nama od naredne sezone.....kraljttbvb je napisao/la:Hvala Henriku koji individualnim kvalitetom rijesi utakmicu. Odbrana kriminalna, opet spavaju (posebno Smelcer), napad jos kriminalniji sa bruku promasenih sansi... Kad ce vise poljskom klocu da istekne ugovor, neka nekom drugom vadi zivce masenjem 100%-tnih sansi![]()
![]()
Hare_BvB je napisao/la:U znak dobre volje, narednog ljeta stize jedna panjina u jajarsku.secer je napisao/la:pa sta mislis zasto ga je bayo uvalio domuzarima
Cek, zar jedna nije isporucena vec ovog ljeta?![]()
Smelcer danas letao ko muha bez glave. Vazda ga izbace na isti fazon - on napadne igraca, a ovi gurnu loptu naprijed onom sto ga je on trebao cuvatiHare_BvB je napisao/la:Also, ja se ne sjecam da je Schmelzer dobio ijedan duel.![]()
Ja pomislih danas na njega kad Mkhtarijan dade prvi gol. Judi da 7 puta dodas onako loptu, on bi 6 puta promasio, ne bi znao onako na prvu ga zabiti. Vazda neko driblanje uz liniju i sakrivanje, nikada preuzimanje odgovornosti. Lako bi mogao biti popuslic zesci.Blaszczykowski je napisao/la:što se tiče jude, on bi fakat mogao u buyernu fasovati. tamo nema trenera koji će mu uvijek čuvati leđa, nema ni status koji mu jamči sigurnost, a realno, pošto pokriva pozicije na kojima je bayern već bio najjači, nije ni toliko neophodan. neće mu biti lako izboriti se, pogotovo jer ga sad muče ozljede. trebat će pokazati karakter, a to mu je možda najveći feler. uostalom, kao što stih poznate narodne pjesme posvećene njemu kaže "dajne dribling zind štark, dajn karakta ist šleht..."
adnan24 je napisao/la:Slazem se jednim dijelom...ove sezone igramo samo sa nizerazrednim klubovim ali mislim ipak da je nas protivnik u superkupu nesto kvalitetniji od Augsburga.Klare je napisao/la:doduše raspored vas pomazio, od svih ekipa najjači je Augsburg bio.![]()
Sve u duhu fer-pleja.nedim1993 je napisao/la:biće dobra grupa, primijetio sam svugdje ponižavanje Arsenala koje i mi nije baš jasno, nadam se samo da će navijači dortmunda bit' korektni jer mi je ovaj klub iznimno drag
Klare je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Ali eto vam ga, da Bog da došlo do preokreta pa da i ugovor kod vas produži.![]()
I can't believe.![]()
Priču o najdominantnijem napadaču ponavljati neću.![]()
Inače gurate nekako na mišiće jedva, za bobu svaku, doduše raspored vas pomazio, od svih ekipa najjači je Augsburg bio.![]()
Dakle truba ste žešća,
vidim da vam raspored godi i naredna 3 kola,
a onda pravi ispiti + Liga prvaka = Titanik.
-1PEP je napisao/la:Klare je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Ali eto vam ga, da Bog da došlo do preokreta pa da i ugovor kod vas produži.![]()
I can't believe.![]()
Priču o najdominantnijem napadaču ponavljati neću.![]()
Inače gurate nekako na mišiće jedva, za bobu svaku, doduše raspored vas pomazio, od svih ekipa najjači je Augsburg bio.![]()
Dakle truba ste žešća,
vidim da vam raspored godi i naredna 3 kola,
a onda pravi ispiti + Liga prvaka = Titanik.
+1
Borusija iz Dortmunda je vratila svog bivseg golmana Johanesa Fohera, koji je proslu sezonu proveo u Sturmu iz Graca. Foher (22) je ponikao u Borusiji.
Bi moj amere ali jesi li procitao kolika mu je plata u Arsenalu?? 8 milki evrica,tako da...Nema od te price nistaamerosm je napisao/la:Uh po meni je velika steta sto BVB nije pokusao dovesti Özila...
Kakva bi to tek ekipa onda bila.![]()
![]()
![]()
Oezil nije igrač za Borussijin sistem. Defanzivno je jednostavno preslab za igrati presing.amerosm je napisao/la:Uh po meni je velika steta sto BVB nije pokusao dovesti Özila...
Kakva bi to tek ekipa onda bila.![]()
![]()
![]()
Ni u najboljim hejnkesovim danima niste nas dobili sa vise od dva gola (1 razlike max), dok mi vas redovno tamburamo sa po 4 i 5 -2secer je napisao/la:hari, kloponja ti zagaridobro znas kad gvardo uigra masineriju da ce vam biti petice i sestice
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.