Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neka nama naseg Amara dokle god to on zeli i dokle god je tu znam da je Zeljo u sigurnim rukama!bojamora je napisao/la:Možda su ga zbog Amara i doveliali neka njega njima 100 godina
mozete se ljutit kolko hocete, al ovo ste svi najvljivali u vecoj ili manjoj mjeri ... sto je najgore i ja se fkt zabrino reko eo ih sad su jaci od sudbine a ono isto sr.anje drugo poakovanjerodom s Mejtaša je napisao/la:S pitarima je vazda bio cirkus od 46.
Opet im se svako živ smije kakve oni gluposti rade. Ne znaju šta će više od obijesti. Sad im opet pola ekipe nevalja. Brat bratu je 5 full ekipa i čitava garnitura trenera prodefilovalo u par zadnjih godina. Daj Bože da Meho novu godinu dočeka u gradu. Da im Real daš sje.ba.li bi opet nešto.
Ovo prvenstvo je trebalo biti 30 27 3 0 92:15 84 kakvi su to divovi.
Fala ti Bože kad ima ljoŽe, moralo bi se seliti odavde.
Vidio sam kad je Džemo puk'o i fakat mi ga je bilo žao jer je ako ništa sarajevsko dijete. Jedino je njemu i možda malom Radovcu stalo i zato je onako reagovao, sve ostale boli neka stvar za klubom i grohotom se smiju dokle god lova liježe. Kakvog su šljama za kratko vrijeme u grad navukli ne pamti se. U svemu ovome je jedino Avdo dobar, fakat je izdominir'o. Mislim da ni njemu nije jasno odakle on u svemu ovome. Ima li on neki mandat ili barem limit.
rodom s Mejtaša je napisao/la:S pitarima je vazda bio cirkus od 46.
Opet im se svako živ smije kakve oni gluposti rade. Ne znaju šta će više od obijesti. Sad im opet pola ekipe nevalja. Brat bratu je 5 full ekipa i čitava garnitura trenera prodefilovalo u par zadnjih godina. Daj Bože da Meho novu godinu dočeka u gradu. Da im Real daš sje.ba.li bi opet nešto.
Ovo prvenstvo je trebalo biti 30 27 3 0 92:15 84 kakvi su to divovi.
Fala ti Bože kad ima ljoŽe, moralo bi se seliti odavde.
Vidio sam kad je Džemo puk'o i fakat mi ga je bilo žao jer je ako ništa sarajevsko dijete. Jedino je njemu i možda malom Radovcu stalo i zato je onako reagovao, sve ostale boli neka stvar za klubom i grohotom se smiju dokle god lova liježe. Kakvog su šljama za kratko vrijeme u grad navukli ne pamti se. U svemu ovome je jedino Avdo dobar, fakat je izdominir'o. Mislim da ni njemu nije jasno odakle on u svemu ovome. Ima li on neki mandat ili barem limit.
Stvarno, da ih nema trebalo bi ih izmislit´!Meho Kodro: Tika-taka stiže na Koševo![]()
- Igrat ćemo tika-taku, ali kada treba, bit će i dugih pasova. Povezat ćemo odbranu i napad. Bit će to varijanta novog brzog nogometa, s jakim tranzicijama iz defanzive u ofanzivu - zaključio je Kodro
Samo ova moja tv zeza...vedator je napisao/la:
A nisi nikada čuo koliko se Slavija i Borac ne vole ? Neke tuče po Banja Luci, razbijeni nosevi fudbalerima Slavije i ostalo ?Elegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Kako se paze u ligi tako se paze i u Kup, Borac svaku gostujucu utakmicu pobjedi kada ide Slaviji, Rudaru, Radniku, Drini kako u kupu tako i u ligi a kod kuce pogotovo, a kad im dođe neko drugi jedva hodaju.
Smjesno i zalostno.
Mislim da u najmanju ruku pretjerujes.Evo konkretno za Drinu mogu ti reci,izgubili smo u kupu od Borca u Banjaluci na penale,Golman Borca je odbranio dva penala i ispali smo.Da smo mislili prepustiti pobjedu Borcu zar mislis da bi cekali jedanaesterce?I onda smo za vrijeme penala valjda pokazivali golmanu Borca na koju stranu da se baci ,da odbrani penalElegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Kako se paze u ligi tako se paze i u Kup, Borac svaku gostujucu utakmicu pobjedi kada ide Slaviji, Rudaru, Radniku, Drini kako u kupu tako i u ligi a kod kuce pogotovo, a kad im dođe neko drugi jedva hodaju.
Smjesno i zalostno.
Svaka cast za post, pogotovo podebljano.flagrantus je napisao/la:Mislim da u najmanju ruku pretjerujes.Evo konkretno za Drinu mogu ti reci,izgubili smo u kupu od Borca u Banjaluci na penale,Golman Borca je odbranio dva penala i ispali smo.Da smo mislili prepustiti pobjedu Borcu zar mislis da bi cekali jedanaesterce?I onda smo za vrijeme penala valjda pokazivali golmanu Borca na koju stranu da se baci ,da odbrani penalElegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Smjesno i zalostno.![]()
Daj malo da budemo realni,ne kazem da nema namjestanja ali sigurno to radi nekada i klubovi iz Federacije.
Problem je sto i fudbalu klubove dosta ljudi jos dijeli klubove na "nase" i "njihove",znaci postojimo mi i oni.
Sve sto oni rade je samo po sebi sumnjivo,dok smo mi u startu dobri i podrazumjeva se da se ne bavimo losim s
tvarima.Sve dok sve gledamo kroz prizmu"nasi" i "njihovi" nema napretka za nas fudbal.
Iskreno te pitam da li ti je nekad sumnjiva neka pobjeda recimo Sarajeva ili Zelje protiv npr.Travnika ili Zvijezde.
Vjerovatno ces reci nema tu sta da bude sumnjivo Sarajevo je kvalitetnije od npr Travnika.
Zar ne mislis da je i Borac kakav god da je trenutno kvalitetniji recimo od Mladosti ili Drine,i sta je tu senzacionalno ako ih pobijedi?
Dajte ljudi malo manje te teorije zavjere,manje "nasih" i "njihovih" bice bolje svima!
I
Hvala prijatelju,pozdrav i za tebe!storm_raider je napisao/la:Svaka cast za post, pogotovo podebljano.flagrantus je napisao/la:Mislim da u najmanju ruku pretjerujes.Evo konkretno za Drinu mogu ti reci,izgubili smo u kupu od Borca u Banjaluci na penale,Golman Borca je odbranio dva penala i ispali smo.Da smo mislili prepustiti pobjedu Borcu zar mislis da bi cekali jedanaesterce?I onda smo za vrijeme penala valjda pokazivali golmanu Borca na koju stranu da se baci ,da odbrani penalElegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Smjesno i zalostno.![]()
Daj malo da budemo realni,ne kazem da nema namjestanja ali sigurno to radi nekada i klubovi iz Federacije.
Problem je sto i fudbalu klubove dosta ljudi jos dijeli klubove na "nase" i "njihove",znaci postojimo mi i oni.
Sve sto oni rade je samo po sebi sumnjivo,dok smo mi u startu dobri i podrazumjeva se da se ne bavimo losim s
tvarima.Sve dok sve gledamo kroz prizmu"nasi" i "njihovi" nema napretka za nas fudbal.
Iskreno te pitam da li ti je nekad sumnjiva neka pobjeda recimo Sarajeva ili Zelje protiv npr.Travnika ili Zvijezde.
Vjerovatno ces reci nema tu sta da bude sumnjivo Sarajevo je kvalitetnije od npr Travnika.
Zar ne mislis da je i Borac kakav god da je trenutno kvalitetniji recimo od Mladosti ili Drine,i sta je tu senzacionalno ako ih pobijedi?
Dajte ljudi malo manje te teorije zavjere,manje "nasih" i "njihovih" bice bolje svima!
I
Vozdra iz Sarajeva!
Odlicno napisano!flagrantus je napisao/la:Mislim da u najmanju ruku pretjerujes.Evo konkretno za Drinu mogu ti reci,izgubili smo u kupu od Borca u Banjaluci na penale,Golman Borca je odbranio dva penala i ispali smo.Da smo mislili prepustiti pobjedu Borcu zar mislis da bi cekali jedanaesterce?I onda smo za vrijeme penala valjda pokazivali golmanu Borca na koju stranu da se baci ,da odbrani penalElegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Smjesno i zalostno.![]()
I
svaka cast jarugaflagrantus je napisao/la:Mislim da u najmanju ruku pretjerujes.Evo konkretno za Drinu mogu ti reci,izgubili smo u kupu od Borca u Banjaluci na penale,Golman Borca je odbranio dva penala i ispali smo.Da smo mislili prepustiti pobjedu Borcu zar mislis da bi cekali jedanaesterce?I onda smo za vrijeme penala valjda pokazivali golmanu Borca na koju stranu da se baci ,da odbrani penalElegant je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se skratit liga BiH samo radi ovih klubova iz RS, jer bi ih u slucaju skracivanja ostalo 2. max 3.
Smjesno i zalostno.![]()
I
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.