RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Onako na prvu, ko se koliko sjeca, koliko je bilo ocitih sudijskih gresaka na nasu stetu u ovom dijelu sezone?
-
- Kontakt:
Po meni jedino BL start na Gulasu i prestrogi crveni te ona pljacka na Kosevu. Da je posteno svirao penal i crveni sada bi bjezali pitarima 6 bodovaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:02Onako na prvu, ko se koliko sjeca, koliko je bilo ocitih sudijskih gresaka na nasu stetu u ovom dijelu sezone?
Realno jedino smo na Koševu oštećeni i to brutalno, bukvalno pokradeni, ostalo sve je bilo u granicama normale, tako da se ne možemo pretjerano žaliti na suđenje.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:02Onako na prvu, ko se koliko sjeca, koliko je bilo ocitih sudijskih gresaka na nasu stetu u ovom dijelu sezone?
Vrlo zadovoljan polusezonom, sjajan posao smo odradili, a vrlo važna je i činjenica da imamo dobre rezultate dok nastavljamo gradnju stadiona. Stručni štab odličan, igrački "nikad" bolji, društvene mreže ubijaju, stadion se gradi, posjeta odlična. Nema šta, svaka čast svima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ima li vijesti vezanih za novog tehničkog sponzora?
Ovaj video će biti teško nadmašiti.
Ovaj video će biti teško nadmašiti.
-
- Kontakt:
Rastanak Adina Bajrića i Rođenih.
Mladi nogometaš će ove zime u potragu za novim kubom kako saznaje naš portal.
Kad smo kod tog segmenta zamolio bih vas sve da na pregledu arene od ovoga kola usporite maximalno situaciju sa Brunom, ima ta opcija na yt. Igrač Igmana otvorenim đonom startuje na nogu Oliveire...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 21:02Onako na prvu, ko se koliko sjeca, koliko je bilo ocitih sudijskih gresaka na nasu stetu u ovom dijelu sezone?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- crveniratnik
- Kontakt:
Tako i treba. Lik se zalijece ko muha bez glave. Grama mozga nema,ispada non stop. Ima ih još sto ce nas napustitiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 dec 2023, 22:35Rastanak Adina Bajrića i Rođenih.
Zadnja izmjena: crveniratnik, dana/u 19 dec 2023, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Ovo mi je baš logično. Dobio je šansu, nije je iskoristio. Još 6-7 omladinaca čeka u redu tako da nema smisla da popunjava mjesto u rosteru...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Šta je sa Mahmićem i Krajncom, kada se vraćaju u pogon?
-
- Kontakt:
Po meni i taj Mahmic nista vrijedno nije pokazao, cak naprotiv neke golove smo primili njegovom krivicom. Plus kad uzmes u obzir da se vec dva puta vracao iz povrede u toku polusezone, definitivno po meni bespotreban. A odbrana u ovom sazivu trenutnom nam izgleda perfektno.
#musvdg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uprava Klafuricu poklonila auto na koristenje. Zasluzio je to gospodin veliki, mali poklon da ga motivisemo za dalje. Svaka cast
-
- Kontakt:
Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež, u saradnji sa Hercegovina Auto DD, ovlaštenim partnerom Škoda i Seat vozila i dugogodišnjim partnerom i prijateljem Kluba, jučer je našem šefu stručnog štaba Deanu Klafuriću upriličio jedno malo iznenađenje.
Pred sam polazak na put i odlazak na zasluženi odmor, potpredsjednik Upravnog odbora FK Velež gosp. Admir Rahimić, uručio je treneru Rođenih ključeve novog službenog vozila Škoda Kamiq na korištenje.
Sa željama da ga novo vozilo vrijedno služi u narednom periodu i da predstojeće praznike provede u zadovoljstvu i sreći u krugu svoje porodice, sigurni smo da će naš šef napuniti baterije i skupa sa svojim stručnim štabom već ubrzo biti u potpunosti spreman za sve ono što naše Rođene očekuje u nastavku sezone.
Sretno šefe

#musvdg
Pred sam polazak na put i odlazak na zasluženi odmor, potpredsjednik Upravnog odbora FK Velež gosp. Admir Rahimić, uručio je treneru Rođenih ključeve novog službenog vozila Škoda Kamiq na korištenje.
Sa željama da ga novo vozilo vrijedno služi u narednom periodu i da predstojeće praznike provede u zadovoljstvu i sreći u krugu svoje porodice, sigurni smo da će naš šef napuniti baterije i skupa sa svojim stručnim štabom već ubrzo biti u potpunosti spreman za sve ono što naše Rođene očekuje u nastavku sezone.
Sretno šefe
#musvdg
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
jbg šta je sa pomoćnicima, nije ferDirektorcic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:26Uprava Klafuricu poklonila auto na koristenje. Zasluzio je to gospodin veliki, mali poklon da ga motivisemo za dalje. Svaka cast

-
- Kontakt:
Pa vozit ce ih Klafuric ako treba negdje, moze ih trznut vazdaJimmyPage je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:43jbg šta je sa pomoćnicima, nije ferDirektorcic je napisao/la: ↑19 dec 2023, 15:26Uprava Klafuricu poklonila auto na koristenje. Zasluzio je to gospodin veliki, mali poklon da ga motivisemo za dalje. Svaka cast![]()

-
- Kontakt:
Dedara katastrofa...Drugo poluvrijeme do gola svi šute treba nekoga od momaka iz RA prebaciti da malo digne atmosferu.
-
- Kontakt:
Treba dedaru iza gola prebacitSamoVelez22 je napisao/la: ↑19 dec 2023, 21:02Dedara katastrofa...Drugo poluvrijeme do gola svi šute treba nekoga od momaka iz RA prebaciti da malo digne atmosferu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Koji igraci su out na zimu sada?
Bajric- steta, bio je malo brzoplet al mislio sam onu sezonu pod Fedjom da ce biti nesto od njega.
Oreskevich i Vukcevic- no comment..
Kadric- mali se nece najesti hljeba od lopte..
Muminovic- jel on otisao vec? Ako nije treba sto prije..
Domic- po meni nije ni za rotacije, ali eto simpatican je bio, cijeni navijace i sve oko Veleza.
Dzafic - ja bi njega ostavio do kraja sezona bez obzira na sve, moze zabiti gol nekada ili uletiti ako bi neko bio povrijedjen.
Ostali momci vise manje okej, mislim da ce Klaf dovesti u21 igraca u vezni red, ocito ovo sa Šikalom nas nece daleko odvesti, a trenutni stoperski par je predobar da bi Bruno ili Ante sjedili na klupi, da igra Mahmic. Takodjer bi trebali dovesti nekog kapitalca u vezni red, kreativni tip igraca taj fazon, i jos jedno krilo.
Bajric- steta, bio je malo brzoplet al mislio sam onu sezonu pod Fedjom da ce biti nesto od njega.
Oreskevich i Vukcevic- no comment..
Kadric- mali se nece najesti hljeba od lopte..
Muminovic- jel on otisao vec? Ako nije treba sto prije..
Domic- po meni nije ni za rotacije, ali eto simpatican je bio, cijeni navijace i sve oko Veleza.
Dzafic - ja bi njega ostavio do kraja sezona bez obzira na sve, moze zabiti gol nekada ili uletiti ako bi neko bio povrijedjen.
Ostali momci vise manje okej, mislim da ce Klaf dovesti u21 igraca u vezni red, ocito ovo sa Šikalom nas nece daleko odvesti, a trenutni stoperski par je predobar da bi Bruno ili Ante sjedili na klupi, da igra Mahmic. Takodjer bi trebali dovesti nekog kapitalca u vezni red, kreativni tip igraca taj fazon, i jos jedno krilo.