FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 19:32

Ma ko yebe vise muteveliju zenickog ba. To je sindikat njegov privatni i mlati budalama neke pare sigurno.

Nije da branim UO ali stvarno je ovo smjesno. Dobiju tužbe Kostic i Fatic jer su stranci i UEFA priznaje sporazume. Dok ovi nasi domaci igraci te iste sporazume ne postuju jer nas savez ne priznaje to a posto su domaci igrači sporovi ne idu do UEFA-e.

Glupo je sto su nasi to pravili jer znaju da ovako ide mislim na UO. Ali i igrači su pic.ke neviđene. Svaka čast rijetkima kakav je Ordagic da ima obraz.

Postavljao sam skoro ovdje sporazum sa Kostićem i sporazum sa Krpicem. Oba fasujemo jer je Kostic stranac i ode na UEFA a Krpic ima nas pasoš i nas savez kao ne priznaje sporazum. Nigdje veze, ali ne smije UO vise praviti takve greske.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 19:40

HPCompaq je napisao/la:Opet sindikalista,vjernik, proziva...Lažni moralista,lažni vjernik.Ne kažem da su ovi naši upravu,ali brate odj*bi više.Zanimljivo plasiraju se saopštenja pred nastavak LZO,a znamo ko nam je iza leđa.
Upravo tako, ali mislim da ove godine ispadaju jer nemaju kao prosle godine vjetar u leđa od saveza.
Štimalo im se naveliko proslu sezonu da ostanu. Mislim da je ove godine Čelik cvajta. Ovi Turci kod njih su patka, jedini nisu potpisali reprogram itd. Rasapad sistema ukratko. Ne volim nikako ove seoske ekipe drustvo jednog lica, ali treba proci vrijeme dok se taj trend ugasi. Sve te ekipice ce nestati sigurno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 07 mar 2018, 20:13

Ovaj Dzidic nije dobar u glavu..Koliko ti je Celik duzan,ne placaju reprogram,ne placaju igrace za proslu sezonu duzni bogu i narodu....bem li ti pleme ti yebem
FK Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 20:34

Prva 3 kola LZP odigrati na nivou uzeti 7 ili 9 bodova i Čelik ce otpasti iz igre definitivno.
Ne spasi ih ovaj put ni da lično sultan Erdogan preuzme klub.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 mar 2018, 20:50

sviunapad1010 je napisao/la:Prva 3 kola LZP odigrati na nivou uzeti 7 ili 9 bodova i Čelik ce otpasti iz igre definitivno.
Tek sad ide kupovina i prodaja, svako ima svoje neke seme, realno Borac i Mladost nizasta ne igraju, samo prodaja il zapinjanje protiv nekog za premije.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2018, 20:56

klasik je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Prva 3 kola LZP odigrati na nivou uzeti 7 ili 9 bodova i Čelik ce otpasti iz igre definitivno.
Tek sad ide kupovina i prodaja, svako ima svoje neke seme, realno Borac i Mladost nizasta ne igraju, samo prodaja il zapinjanje protiv nekog za premije.
Plus vitez....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 20:56

klasik je napisao/la:
Nisu bas ni oni u poziciji od početka LZO da prodaju tekme. Dobar je raspored za nas što se Čelika tiče prve 3 idu Borcu, pa dolazi im GOSK, pa dolaze nama. Dobro je sto ne igraju protiv Mladosti i Viteza i zato u ova 3 kola mi moramo napraviti jos veću razliku i onda mislim da je kraj svih njihovih nadanja.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 21:06

Da ne kalkulišemo mi smo igrački trenutno najjači u LZO tako da mislim da nam ovaj put ni savez ne može ništa.

Plus Čelik nista rijeseno nema, uopste ne znam kako dobiju licencu za ligu jer mi u njihovoj situaciji ne bi je nikad dobili.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 mar 2018, 22:06

sviunapad1010 je napisao/la:Da ne kalkulišemo mi smo igrački trenutno najjači u LZO tako da mislim da nam ovaj put ni savez ne može ništa.

Plus Čelik nista rijeseno nema, uopste ne znam kako dobiju licencu za ligu jer mi u njihovoj situaciji ne bi je nikad dobili.
Cekamo Djidica da nam objasni sav lopovluk i malverzacije u Celiku, posten je on, ne proziva on samo Slobodu od koje je najvise para uzeo, a nista odigrao nije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2018, 22:08

Ako se u naredne 3 utakmice uzme od 7 do 9 bodova to je to

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 22:16

staragarda je napisao/la:Ako se u naredne 3 utakmice uzme od 7 do 9 bodova to je to
Moraju sad stisnuti i odigrati da se uzme 7 bodova minimalno u ove 3 naredne. Onda možemo možda i kalkulisati protiv Mladosti i odmoriti bitne igrače za polufinale kupa. Ali iz naredne 3 minimum 7 boba. Doduše moguće da Čelik zijani protiv Borca i GOSKa ali mi treba da igramo za sebe i da nas ne interesuju drugi.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 mar 2018, 22:18

klasik je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Da ne kalkulišemo mi smo igrački trenutno najjači u LZO tako da mislim da nam ovaj put ni savez ne može ništa.

Cekamo Djidica da nam objasni sav lopovluk i malverzacije u Celiku, posten je on, ne proziva on samo Slobodu od koje je najvise para uzeo, a nista odigrao nije
Može nam ga popusit mutevelija jedino.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 mar 2018, 00:09

Gosk je realno zajebana ekipa , dobro poslozena i ne lezi nam. Na stranu sve zajebancija,ljudi su namucili svakog poslije zime, cak i Zrinjski.

Tu bi bod bio premija, mada bi ja s njima 3 za 3 bgm.

I onda idu dvije utakmice (Vitez i Celik ) koje se realno mogu dobiti i koje ako dobijemo to je to. Tek sad mi zao Borca, inace bi ovo super pocetak bio.Sve redom jako teski protivnici i kvalitetne ekipe, a solidno smo stojali u svakoj utakmici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 mar 2018, 01:29

do kada vise da nam 1 bod protiv kojekakvih sela bude premija... rekose staragarda i njegovi jataci

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 mar 2018, 08:45

Chinaglia je napisao/la:do kada vise da nam 1 bod protiv kojekakvih sela bude premija... rekose staragarda i njegovi jataci
Sretan ti 8. mart trolčino :beba:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 08 mar 2018, 10:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:Gosk je realno zajebana ekipa , dobro poslozena i ne lezi nam. Na stranu sve zajebancija,ljudi su namucili svakog poslije zime, cak i Zrinjski.

Tu bi bod bio premija, mada bi ja s njima 3 za 3 bgm.

I onda idu dvije utakmice (Vitez i Celik ) koje se realno mogu dobiti i koje ako dobijemo to je to. Tek sad mi zao Borca, inace bi ovo super pocetak bio.Sve redom jako teski protivnici i kvalitetne ekipe, a solidno smo stojali u svakoj utakmici.
Gosk koji je navodno opasan je taman test gdje nam je uopste mjesto u KUP-u. Ako ih na njihovom terenu možemo dobiti ili ostati neporaženi imamo se čemu nadati protiv Krupe/Želje. To je za nas meč istine ko smo šta i kako.
Drago mi je da je Husic odigrao cijelu utakmicu i da je vrlo korektno to odradio. Weitzer nam fali u vezi to je evidentno jer je Bekic odsječen u potpunosti a nije tip igrača da sam sebi stvori prostor.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 mar 2018, 10:38

Valjda budu gotovi papiri za Tomasa i Weitzera...Nekako smo navikli sa ovim registracijama igrača da prođe dosta kola,pa da tek onda zaigraju... :roll: :kafa:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 mar 2018, 10:46

da smo poslali Zdenu u Uzbekistan po papire za Weitzera, do sada bi x puta otisao i vratio se

ma nema veze, neka se to rjesi do polufinala Kup-a, nisu nam neophodni za ligu :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 mar 2018, 11:00

Kako nam fali igrač koji nam nije nikad zaigrao i ne znamo ni u kakvoj je formi ni hoće li se uklopiti?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 mar 2018, 11:10

Ova ekipa Slobode sigurno je najkvalitetnija i najspremnija ekipa u LZO.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.