FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Petrovicu pitaru zasto hoces da izgubimo, zasto si dopustio da nam ljudi za poluvrijeme naprave 0 sansi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ispravka netacnog navoda, Bekic treba uzet loptu, predriblat tri igraca i zabit gol!katarakta je napisao/la:Vrsni su poznavaltelj fudbala. Treba lopta doc do Bekica. Kolilo ih je dobio. Nijednu.tuzlak1987 je napisao/la:Mogu se ovdje i sva tri boda uzeti. Neka ekipa koja zna odraditi kontru bi vec u 90 minuta uvalila 1 gol. Sarajevo nije nista posebno, isto kao sto ni Zeljeznicar nije bio.
Sa ovim Bekicem mi nigdje stici necemo, momak igra da Sarajevo pobjedi. :tokralju:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nece,kakviHPCompaq je napisao/la:Ako ostane ovako do kraja,trebamo biti zadovoljni.Valjda ne bude nekog karambola pa da primimo neki gol,onako kako ga samo mi znamo primiti.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Pretjerujes vise sa kenjanjem po klubu, drzi se uprave.staragarda je napisao/la:Igraju,a mole Boga da izgube.... tuzlanska SlobodaFrantoBauzek je napisao/la:Nadam se da cemo u drugom dijelu bolje zaigrati. Nekako nasi igraci izgledaju indisponirano na terenu
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- zlatnakoka
- Kontakt:
Jel ono Husić ne opuca kad je bio sam na 15-16m, pa pokušao primiti loptu?
Inače Sarajevo opasnije, ali ništa posebno, mi nismo centra prešli, ali ni oni nisu sigurni šta rade.
Sudija za divno čudo zasad ok.
I kako Sarajevo 0 šansi, pa 2x im igrači primaju loptu na naših 5-10 metara, nije šansa samo kad se gol da.
Inače Sarajevo opasnije, ali ništa posebno, mi nismo centra prešli, ali ni oni nisu sigurni šta rade.
Sudija za divno čudo zasad ok.
I kako Sarajevo 0 šansi, pa 2x im igrači primaju loptu na naših 5-10 metara, nije šansa samo kad se gol da.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 07 mar 2018, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba jednom skociti, smiriti loptu pa je prebaciti. On duela u 4 utakmice nije dobio.. Krpic je igrao i u goroj ekipi od ove na jesen pa je bio opasniji po protivnika.
Moze se i bod uzeti ovdje jer je Sarajevo ocajno ali zasto ne pokusati zabiti neki gol? Ovako se kockamo da udje frljoka kao i svaki put. I tako sa Petrovicem na 5 gostovanja uzeli 0 bodova. Bod je dobar ali sto konacno ne zabiti jednom gol.
Moze se i bod uzeti ovdje jer je Sarajevo ocajno ali zasto ne pokusati zabiti neki gol? Ovako se kockamo da udje frljoka kao i svaki put. I tako sa Petrovicem na 5 gostovanja uzeli 0 bodova. Bod je dobar ali sto konacno ne zabiti jednom gol.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 mar 2018, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Grahovac danas najbolji kod nas, Bekic i Mijic ne zna se koji su losiji. Nadam se da nece sad izaci totalno defanzivno, jer tako ne znamo igrati ni 10 minuta. Za mene bi bod bio ravan pobjedi. Ajmooo nastaviti gdje smo stali u prvom, pa sta bude

J... li sarajlijice Husrefu sta? Nesto kontam njima bi dopustio 

Ma ovaj Bekic nema ni srece, u svakoj utakmici do sad je imao po makar 1 dobru priliku ili je stativ, precka ili golman skine.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Saltsity je napisao/la:uvaliti cemo im frlju svega mi

Red je da i mi nekom

Što je Husref isključen?
Ma kakvi mi i frljoka, zadnji put smo tako dobili 2014.-te Zrinjskog kod nas. A prije toga dal' smo ikad ne znam.
Ma kakvi mi i frljoka, zadnji put smo tako dobili 2014.-te Zrinjskog kod nas. A prije toga dal' smo ikad ne znam.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Sta profula

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sa malo vise hrabrosti je odmah bolje, u ovoj ligi je sve tu negdje. 
Ne treba se potpuno zatvarati do kraja vec ganjati neku akciju jer su izveli stopera.

Ne treba se potpuno zatvarati do kraja vec ganjati neku akciju jer su izveli stopera.
Kome ovo Ćelo mater 'suje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Odlican bod, ko nije zadovoljan bodom nije normalan.
Ja sam zadovoljan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaka cast momcima na bodu. A najvse na trki i zalaganju, naplatili su trku sa ovim bodom i potpuno je zasluzen.
Mogli su zabiti i oni, a i Sloboda ali je ovo realan rezultat.
Kada vec nama znaju uzeti kod kuce bodove, pokazali i nasi da mogu drugima. Treba uvijek igrati hrabrije i bodovi ce uvijek biti tu sa gostovanja.

Mogli su zabiti i oni, a i Sloboda ali je ovo realan rezultat.
Kada vec nama znaju uzeti kod kuce bodove, pokazali i nasi da mogu drugima. Treba uvijek igrati hrabrije i bodovi ce uvijek biti tu sa gostovanja.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 4 gosta.