Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Jack
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Jack » 27 mar 2019, 18:17

Tako Finci majke vam se sjetim konačno ste odiigrali trećinu da valja :mrgreen:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

turok
Kontakt:

Post Postao/la turok » 28 mar 2019, 05:52

stulic89 je napisao/la:Ovo samo nasa bosna moze, voditi 2:0, za minut primiti go i dobiti crveni... sad se braniti i strepiti do kraja, a moglo se polako privesti kraju...
Druže jedno pitanje. Sta ti misliš, dal je pametno ganjati jednu te istu strategiju sa jačim ulogom?
Znam da igraš male Kvote da sakupi 10kvotu.
Igram sada 5-6 parova ulog je uvjek €50 a dobitak između 5000-8000.

Kontam nekad mora doći.

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 16:37

sinoc odigram listic od 8 parova ove brazilske lige s ukupno 75 kvotom,predomislim se i ne uplatim,kontam ni brazilci sami ne moze pogodit te njihove nize lige kamoli ja,sad slucajno gledam proslo je sve pozelenilo :lol: :lol:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 18:03

Premier uveo slotove,rulet i kartaske igre.
:njanjanja: :njanjanja:
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 18:17

bambus je napisao/la:Premier uveo slotove,rulet i kartaske igre.
bas sam ovo krenuo pisat ovdje kad ti vec napisao :D igrao sam malo probno ove igre i bas zna da baca dobre cifre,da li ko probao stvarnim novcem ove igre,koliko mi je bacio malo prije,ne vjerujem da bi stvarnim novcem da baca toliko (par hiljada maraka) :lol:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 18:21

kladionicar03 je napisao/la:
bas sam ovo krenuo pisat ovdje kad ti vec napisao :D igrao sam malo probno ove igre i bas zna da baca dobre cifre,da li ko probao stvarnim novcem ove igre,koliko mi je bacio malo prije,ne vjerujem da bi stvarnim novcem da baca toliko (par hiljada maraka) :lol:
I ja sam pokusao,nije mi skoro pa nista bacilo.Rulet jeste,ovi slotovi nista.Zato si ti dobijao. :mrgreen:
A raduje me to sto ce uskoro prosiriti nacine uplacivanja na racun.Eh to ce onda biti gustanje. :mrgreen:
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 18:27

bambus je napisao/la:
I ja sam pokusao,nije mi skoro pa nista bacilo.Rulet jeste,ovi slotovi nista.Zato si ti dobijao. :mrgreen:
A raduje me to sto ce uskoro prosiriti nacine uplacivanja na racun.Eh to ce onda biti gustanje. :mrgreen:
pa nisam ja igrao za prave pare,taj "dobitak" nisam dobio za prave pare,zato sam pitao jel ko igrao za prave pare :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2019, 18:30

bambus je napisao/la:Premier uveo slotove,rulet i kartaske igre.
Zbog toga sam i pobjegao sa Wwina i zato i necu da se regam na premier rs. Ovako na klasicnom sam ogranicen na klasicni kladjenje,znam da me nema sta povuci i mirnan sam.Poznavajuci sebe sve sto dobijem ostavio bi na tome.Tako da nek ne uvude ovamo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 18:31

pa nisam ja igrao za prave pare,taj "dobitak" nisam dobio za prave pare,zato sam pitao jel ko igrao za prave pare :mrgreen:
Vjerovatno cu veceras pokusati,pa javim koliko sam izgubio. :urnebes: Nek je upola kao oni u admiralu ili lutriji bio bi zadovoljan.
miky_hz je napisao/la: Zbog toga sam i pobjegao sa Wwina i zato i necu da se regam na premier rs. Ovako na klasicnom sam ogranicen na klasicni kladjenje,znam da me nema sta povuci i mirnan sam.Poznavajuci sebe sve sto dobijem ostavio bi na tome.Tako da nek ne uvude ovamo :mrgreen:
Wwin mi je bio dobar na pocetku sto se pokera tice.Uzimao sam pare dok nisu pocele prevare kao i na NSBetu koji sam prije wwina igrao.Kad su oni poceli muljaze radit onda se kod ovih prebacio.Sve u svemu ista ****,al eto. :mrgreen: Volim ga igrati.Bolje je na premieru vjeruj,nema poreza. :mrgreen: :mrgreen:
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 18:43

@bambus,ja sam u zivotu dva puta igrao rulet u coloseumu i to dobijao sam prvi put 60 eura,drugi put 150 eura i vise nisam ni probao da se ne navucem :D a jedan drug mi znao ostavit po 100-200 KM u lutriji na onim aparatima.zanimljive su ove nove igre u premieru stvarno ali za pravi novac ne bi igrao nema sanse.mozda kad bi imao par hiljada na racunu :mrgreen:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 18:45

Ma u kockarnice ne valja ulazit sa vise od 50km i to jednom sedmicno radi cejfa. :mrgreen:
Valjda bude kakvih bonusa,free spinova i toga. :urnebes:
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 18:47

sad u ovoj igri koja se zove age of troyes s uplatom od 20 KM dobio sam 12 gratis spinova i bacio mi ukupno oko 13 hiljada KM jel moguce ovo u pm :crazy:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 18:57

Imal ista ? :mrgreen:
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 19:02

bambus je napisao/la:Imal ista ? :mrgreen:
bjezi ba ovo je cista navlakusa mislim,sad na zodiac wheel igri sam dobio 280 KM :urnebes: :urnebes: doduse evo da te pitam posto vidim da se razumijes,ovo pored oznaka dijamanta sto sam sad dobio 280,jel to 280 KM bude ili je to neki bod pa se racuna npr kao 28 KM kako to ide ?

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 19:09

kladionicar03 je napisao/la: bjezi ba ovo je cista navlakusa mislim,sad na zodiac wheel igri sam dobio 280 KM :urnebes: :urnebes: doduse evo da te pitam posto vidim da se razumijes,ovo pored oznaka dijamanta sto sam sad dobio 280,jel to 280 KM bude ili je to neki bod pa se racuna npr kao 28 KM kako to ide ?

Sta tacno mislis,nisam te skontao.Pored dijamanta su ti pare ako to pitas.
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 19:59

bambus je napisao/la:
kladionicar03 je napisao/la: bjezi ba ovo je cista navlakusa mislim,sad na zodiac wheel igri sam dobio 280 KM :urnebes: :urnebes: doduse evo da te pitam posto vidim da se razumijes,ovo pored oznaka dijamanta sto sam sad dobio 280,jel to 280 KM bude ili je to neki bod pa se racuna npr kao 28 KM kako to ide ?

Sta tacno mislis,nisam te skontao.Pored dijamanta su ti pare ako to pitas.
ma ja,na to sam mislio.da bi te navukli kad igras bez uloga daju ti cifre znaci boze :urnebes:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 20:02

kladionicar03 je napisao/la: ma ja,na to sam mislio.da bi te navukli kad igras bez uloga daju ti cifre znaci boze :urnebes:
Tako to otprilike ide.Otvori se dok djaba igras a onda se zatvori kad za stvarni novac igras.Doduse,mozda te i potrefi.
!

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 28 mar 2019, 20:07

bambus je napisao/la:
kladionicar03 je napisao/la: ma ja,na to sam mislio.da bi te navukli kad igras bez uloga daju ti cifre znaci boze :urnebes:
Tako to otprilike ide.Otvori se dok djaba igras a onda se zatvori kad za stvarni novac igras.Doduse,mozda te i potrefi.
apsolutno se ne treba navuci na ove igre,moze postat zaraza,jedno vrijeme sam se bio navukao na onaj bingo pa sam znao ostavit dobitke od listica za sat dva njima.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 28 mar 2019, 20:08

kladionicar03 je napisao/la: apsolutno se ne treba navuci na ove igre,moze postat zaraza,jedno vrijeme sam se bio navukao na onaj bingo pa sam znao ostavit dobitke od listica za sat dva njima.
Jasta.Kad krene ode u nedogled.Nema stajanja.Stele,krenulo,otvorilo se,sad ce...a nece. :mrgreen:
!

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 28 mar 2019, 21:13

kladionicar03 je napisao/la:sad u ovoj igri koja se zove age of troyes s uplatom od 20 KM dobio sam 12 gratis spinova i bacio mi ukupno oko 13 hiljada KM jel moguce ovo u pm :crazy:
kolega kako uđeš na ovu premier rs , ja sam se jednom registrovo u premier rs al sad ne znam kako se ulazi na tu stranicu
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.