FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 16:08

terabajt je napisao/la:
kenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj :D
Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za deset :D .
Meni je odlična, nikad bolja i draža. ;) Bitan je bar kod, samo moraju nešto uraditi sa onim aparatićima za provjeru ulaznica jer sa jednom (orginalnom) ulaznicom možeš uči više puta! To stalno rade mlađa raja na sjeveru Grbavice tj. uzimaju karte od raje koja su već ušla i bacaju drugim. Treba napomenuti onima što stoje na ulazu da deru karte (čoškove) od onih koji već uđu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 21 jul 2013, 16:08

terabajt je napisao/la:
Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za deset :D .
Sve je i više nego odlično, karte idu, clanske idu, godišnje idu, bilbordi po graduu... :D :D euforično
1921

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 jul 2013, 16:09

Po Uefinim propisima, stepenice uvijek moraju biti prohodne odnosno slobodne...
treba malo ukljuciti raju u to, posebno oni koji budu u centralnim sektorima istoka, juga ali i zapada. da izmedju sebe komuniciraju i daju doznanja ostalima da stepenice MORAJU biti slobodne...
kazne su ogromne, to ne zelimo.
o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
najgore moguce je zbog par debila da platis kaznu a nista nisi dobio.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 16:11

Obezbijeđen :D Numa i Dino u Plavom salonu, nema pauze ni za jednog :mrgreen:

Samo mi nije jasno što kupuju ljudi po 5-6 karata, ja krenuo da uđem u Plavi salon, kad tamo lik 5-6 karata kupio, nije ni čudo što bi sve moglo brzo nestati radi takvih (a u utorak bi pred utakmicu te karte mogle da se prodaju)...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 21 jul 2013, 16:13

kenant je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Sve je i više nego odlično, karte idu, clanske idu, godišnje idu, bilbordi po graduu... :D :D euforično
[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 21 jul 2013, 16:14

anonimni je napisao/la:Obezbijeđen :D Numa i Dino u Plavom salonu, nema pauze ni za jednog :mrgreen:

Samo mi nije jasno što kupuju ljudi po 5-6 karata, ja krenuo da uđem u Plavi salon, kad tamo lik 5-6 karata kupio, nije ni čudo što bi sve moglo brzo nestati radi takvih (a u utorak bi pred utakmicu te karte mogle da se prodaju)...
Pa kupuju ljudi po 5-6 karti, normalno, jaranu, bratu, komšiji... šta misliš koja bi gužva bila da svi posebno jednu po jednu dodju kupiti ?
1921

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 21 jul 2013, 16:15

kvote za utakmicu 6.25 4.20 1.50
ovo je 1.50 na plzen je dobra stvar jer iz mog kladionicarskog iskustva to je kvota koja u mnoga slucajeva zna da ne prodje

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 16:16

@ kenant
Bila bi, al' opet sam ubijeđen da je malo onih koji su došli samo da obezbijede sebe i svoje, tj. da će više ljudi prodavati ulaznice po većim cijenama...

Kapiten Blue Traina

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jul 2013, 16:17

Jedan dodje i uzme za par svojih jarana ali bit ce i onih koji ce probat zaradit koju marku pred stadionom.

Za pohvalu http://fkzeljeznicar.ba/preuzmite-sadrz ... icar/6038/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 21 jul 2013, 16:18

anonimni je napisao/la:Obezbijeđen :D Numa i Dino u Plavom salonu, nema pauze ni za jednog :mrgreen:

ma to je normalno,dosta raje van Sarajeva narucuje preko nekog iz Sa
jednom pitar-uvijek supak

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 21 jul 2013, 16:18

Hoce li neko iz zenice mozda ici na ovu tekmu pa da i mene preveze usput? xD
Rado bih dosao bodriti prijatelje iz sarajeva

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2013, 16:20

Ne znam, sumnjičav sam po ovom pitanju, al' vidjećemo pred utakmicu jesam li bio upravu (a volio bih da sam se prevario, tj. da se neće toliko prodavati karte)...

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 16:21

tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2013, 16:28

Anonimac je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la: o bakljama necemo na ovom forumu, jedino mogu reci ako smo se dogovorili da se ne pale baklje onda neka ne bude niti jedne tokom cijele utakmice...ako se nismo dogovorili onda hajde da zapalimo Kosevo.
Znam dvojicu likova koji su ove sezone možda bili jednom ili dvaput na utakmici Želje a palili su baklje. Ajd sve to, ali isti ti poslije kažu, ma loš Željo, ovaj ovakav onaj onakav, nema pojačanja 10 godina i sl.pa je.. ti mater svoju (njemu govorim), dođeš jednom na utakmicu, zapališ baklju i napraviš štetu klubu od par hiljada i onda još imaš obraza tako pričati. ccc Neki stvarno idu iz krajnosti u krajnost što se toga tiče.
Baklje se neće paliti i to je to.

corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Ovako je bilo i prije desetak godina kad su "neki" rezervisali hotele, ali im je Željo pomrsio račune.Mislim da mnogi znaju o čemu se radi.
DRUG NEBI TI PUNCA

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 jul 2013, 16:30

Citam bas na ssba kako igraci Plzena su vec rezervisali putu u Finsku ili Estoniju ima tu nesto, ali vama sretno mozete proci uz boziju pomoc. :) ;)
Srdacno da pozdravim:championsa, storm_ridera, likusu i bagrcavog vas DS. :D :P
04.10.2009 !!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 21 jul 2013, 16:33

@Anonimac
ma ima tih, ima ih i koji vole Zelju fkt ali se ponasaju sebicno sto svakako ne ide uz ljubav prema klubu.
Neki da bi ispunili svoj hir, zapale baklju ili nedo Bog utrce u teren...i to pravi ogrimnu stetu kako klubu tako i navijacima koji budu okarakterisani ko losi. sve radi 10 idiota nedju 20 000 ljudi.
Ne treba nam baklja niti u skucaju da gubimo a ni kad vodimo, vidjeli smo u Plzenu.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 21 jul 2013, 16:35

hocel ostat i sutra koja karta za jug?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2013, 16:40

Dok oni rezervišu mi već pobjedu slavimo :)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jul 2013, 16:41

Anonimac je napisao/la:
Brate mili sto ih ne prijavis policiji?? Imamo mi vecu moc nego sto zelimo priznati.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 jul 2013, 16:44

bagrcavi je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Baklje se neće paliti i to je to.

corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu

Ovako je bilo i prije desetak godina kad su "neki" rezervisali hotele, ali im je Željo pomrsio račune.Mislim da mnogi znaju o čemu se radi.
Ova me utakmica sve vise podsjeca na tu tekmu sa Lilestromom.Nadam se istom scenariju,samo neka umjesto Bukija bude Kerla,pa da mu konacno halalim onaj pokusaj ispaljivanja u Deutchland :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 21 jul 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.