lagano al u kurcu, ne moze ih se ukinutwobly92 je napisao/la:Druže da ovaj napiše status da se prijavi ona stranica, da je fejk i kopira ove, da od 55k ljudi 500 prijavi onu stranicu koja nema ni 300 ljudi još, lagano bi FB njih ukinuo, a ne ovo što ti govoriš :D
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nikakve mi pare nisu nuđene, nikakve cifre mi nisu spominjali, niti su mi ponudili otkup stranice, niti bilo koje stranice vezane za FK Sloboda Tuzla na bilo kojoj drustvenoj mrezi.
Hvala svima na podrsci. Nemam potrebu da vam lazem.

Hvala svima na podrsci. Nemam potrebu da vam lazem.
Ne ide to baš tako.wobly92 je napisao/la:Druže da ovaj napiše status da se prijavi ona stranica, da je fejk i kopira ove, da od 55k ljudi 500 prijavi onu stranicu koja nema ni 300 ljudi još, lagano bi FB njih ukinuo, a ne ovo što ti govoriškatarakta je napisao/la:Pa mislim da klub može pravno reagovati i ukinuti ovu staru stranicu. Potrebna je samo prepiska sa Facebookom
Neko drugi koristi brend i to neovlašteno. Mislim da je fejs jasan po tom pitanju. Najbolje bi bilo da su se nekako dogovorili.
Niko, niko, samo Sloboda
Hampa oko fb stranice bez potrebe,još tamo čitam da se prijavljuje stara stranica, koja je ovih godina svima nama bila dobra, i bila izvor informacija.Malo nepravde.Džaba nam 50 k na fb,i društvneim mrežama kada na stadionu zajedno sa svima nema 1000 duša,primjer i protiv Borca.Da je bogdom jedini problem Slobode, fb marketing i propaganda...A zapeli oko toga ko da je ne znam ni ja šta..Ljudima koji su uređivali dosadanji fb page, treba se zahvaliti, i idemo dalje.Okrenuti se narednim utakmicama.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da vi ovog cinagliju il' kako vec za ozbilnjo uzimate....jos mu pisete kilometarske postove i nesto objasnjavate....pa frajer je trolina teska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pravda za New Jerseya i stranicu mu! Ne dopustimo da Sloga ima mnogobrojniju stranicu od nas, podržimo staru i vratimo joj stari sjaj!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ny, znam te i otprilike znam kolko si se trudio, nebitno jel pravedno il nije, klub ce izganjat i treba izganjat da ima zvanicnu fb i instagram stranicu, verifikovanu, ti da nebi ispusio i da ti nebi zatvotili stranice, promijeni nazive, stavi u fazonu fan page, il promijeni skroz nazive i pici sve isto...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al sjebat ce njega nas predsjednik.....vidit ces kad ovih dana osvane Twit i Instagram nalog...ahaaaawobly92 je napisao/la:Pravda za New Jerseya i stranicu mu! Ne dopustimo da Sloga ima mnogobrojniju stranicu od nas, podržimo staru i vratimo joj stari sjaj!
"...put kojim vodiš stranicu "FK Sloboda Tuzla" je ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle i druge stranice. Nemoj misliti da nećeš odvesti stranicu u nestanak a članove možda u pakao, jer stranica "FK Sloboda Tuzla" ne može da se odbrani ako FK Sloboda Tuzla podnese prijavu...".NYKnicks Fan je napisao/la:
- Mi smo polovinu novaca za Kostića i Fatića deponovali u Fudbalski BiH, ali ne i drugi dio dok ne vidimo šta će odlučiti sud. Međutim, oni su se u međuvremenu žalili FIFA-i i sada nam nad glavom visi nalog Svjetske fudbalske asocijacije – izjavio je Mujkanović.
Odlične stvari radi Mujkanović, pa ovako nešto Hazmir nikad ne bi mogao! Bravo Mujke, ne može svako iz ove Bosne izazvati da ga tuži FIFA, to su ti temelji i iskonske vrijednosti! Ti si naš nosilac evropejskih vrijednosti!
Odlične stvari radi Mujkanović, pa ovako nešto Hazmir nikad ne bi mogao! Bravo Mujke, ne može svako iz ove Bosne izazvati da ga tuži FIFA, to su ti temelji i iskonske vrijednosti! Ti si naš nosilac evropejskih vrijednosti!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mačak neće odustati dok nam se za vrat ne prikače Interpol,CIA,FSB i MOSAD.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najavljivanje tuzbi protiv Kostica, Fatica i Zeca volume 127.
Prica o deponovanim sredstvima i isplata Kostica i Fatica volume 237.

Prica o deponovanim sredstvima i isplata Kostica i Fatica volume 237.

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 mar 2018, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek advokat-pripravnik tuzi FIFA...al obavezno da Macketina napravi jednu presicu zajedno sa poluadvokatom i onako bombastično najavi tuzbu
Kad dodju judi iz FIFE da utvrde cinjenicno stanje Macak ce im iznajmiti dva stana u svojoj zgradi, to su maniri biznismena
zavrsili smo godinu 300 milja u plusu, ta ce Kostic i Fatic ako treba dat cemo i baksisa par hiljada nije Macak cicija 
Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Meni vise nista nije jasno.
De nek neko nadje koga da nam sta prouci nagazi sta god.
Ebemu trunje oko cega nasta zaplet
St su do sada cekali sa tuzbama, da ovaj diplomira?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al sto senco sad provuče lagano da nam se i FIFA natovarila na kosti... ahahahhahahahaSariel1987 je napisao/la:Meni vise nista nije jasno.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Pa sta je ovo opstinski sud il fudbalski klub ba

Oda slobodi.ko mi sihir poturi pa se u te zaljubiii
Da nas nema trebalo bi nas izmislit.niko niko samo sloboda
Izvinjavam se cijenjenim forumasima na trenutku ludila .do sljedeceg puta
Oda slobodi.ko mi sihir poturi pa se u te zaljubiii
Da nas nema trebalo bi nas izmislit.niko niko samo sloboda
Izvinjavam se cijenjenim forumasima na trenutku ludila .do sljedeceg puta
Ovako će naš predsjednik kad uzmemo FIFA-u na sudu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.