FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Saltsity
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Saltsity » 05 mar 2018, 17:50

75000 je napisao/la:Pa ponudili su mu da kupe stranicu sta hoce koji k...
Uzmes auto,sredis ga,kupis nove gume,ti licno ga ispoliras,ulozis svoj trud vrijeme,ljubav 8 godina svog zivota,,maksimalno se zalozis za to,i dodjem ja i sa podsmjehom kazem,evo ti 400 maraka..........Ti bi reko moze jarane......ne bi,nego bi me gadjao auspuhom.. ;)
Zato nemojte pametovati oko svega zivog i osudjivati sve zivo samo zato sto je senad to reko da je tako........
Nemoj da ovdje sada postavljamo tri stranice Senadovih obecanja,i ka.rina koje smo dobili...
Sta hoce,da i dalje nastavi raditi taj posao,i bude mjesecno placen za svoj rad..........a garantujem ti kada bi ti reko koliko im je trazio mjesecno,i ti bi se nasmijao.
Treba vise od pljuvanja momaka sa fcb da se zastiti klub i prava,najmanji problem je fcb stranica,ali majstori spina su ovi nasi........kreni kroz tuzlu pa da vidimo koliko toga ima,bilo bi tuzbi na sve strane.........Prvo predsjednika tuziti sto koristi klub za reklamu svoje firme bez marke naknade.
FK Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2018, 18:16

NYKnicks Fan je napisao/la:Ma zdravo, sta se ja vala uopste imam pravdati i pisati. Ionako ne ulazim vise ovdje, niti pisem, ali sam morao sada. :thumbup: :wave:

Momcima sretno, kako na terenu tako i na netu. Selam. :bih:
De pozovi na stranici sve ljude da prijave facebooku onu stranicu kako je kopija, nek im je izbrišu :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2018, 18:16

ma ajde ba, nije to vrijedno neke vece diskusije, sigurno da bilo bolje da vec postojeca stranica postane klupska, no sta je, tu je, glavno da ce klub dobit svoje zvanicne stranice na drustvenim mrezama i to je to!

ovih "carsijskih", malih stranica vec ima i neka ih, tu se takodjer dobivaju info...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 mar 2018, 18:25

fukaratz je napisao/la:Tih 55 milja na fejsu necemo prebaciti u iducih 5 godina sigurno! Jedino da se par godina borimo za titulu uzastopno pa da dostignemo tu brojku. A interesuje me sta ce biti ako se uprava promjeni, hoce li nova uprava pokretati novu oficijelnu stranicu? Dodjes na utakmicu, smrzavas se na neuslovnoj tribini, gledas kako se igraci valjaju po blatu, gledas Bekica kako kulira u napadu (ko ga je pratio u Sarajevu zna o cemu govorim), gledas dajdzinog kako ne moze probiti Borcevu desnu stranu iako su im falila dva desna beka pa su se krpili, vidis Skahinu qurcobolju i skontas da cemo dobiti nove naloge na drustvenim mrezama :clap: neprocjenjivo :kafa:
:salut: :salut: :salut: :salut:
DRŽAVA TUZLA!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2018, 18:31

Skver je napisao/la:Amaterizam = Diletatizam
P.S. @ NYKnicks Fan, ko im im yebe mater, ne daj papanima nista, naucio djabalama sve, uci se da vodi klub sa tudjim parama i glumi predcjednika, nema gore verzije nego kad se opanak popapuci....onaj se uci biti predcjednik na nama, dajdzino se uci igrati na nama, onaj "advokat" se uci na nama....daj imal ko jos da dodje da nam handri zivce..... :puke: :puke: :puke:
:clap: :clap: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2018, 18:37

ako Senco ne zna, pitam se sta je to Husic znao, eto on je imao veliko iskustvo iza sebe...

covjeka nije zanimalo nista osim rezultata (marketing nula, bez naloga na drustvenima mrezama, u klub doveo jednog covjeka, svoju desnu ruku Vugdalica itd), al uveo je Slobodu u Premijer Ligu, doveo Ciru, doveo Zebu, Ahmetovica, Veselog, Ordagica, Kostica, Musemica itd, borili se za duplu krunu i puf, Azmir Husic zna

za takve osobe zna, jer takve osobe gledaju samo rezultate ekipe... IMAS PARE = ZNAS!

nije bas tesko biti sposoban kada imas pare, teze je biti sposoban kada nemas pare, a trebas napravit nesto... Senco je posvetio paznju stvarima koje je Husic ignorisao, a da moze, sigurno bi napravio i jaku ekipu koja ce ici u evropu ili borbu za titulu

jbg, bolje fasada od danas do sutra, nego da imamo kucu kako treba :kafa:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 mar 2018, 18:43

Ja bi na tvom mjestu odmah izbrisao stranicu NY. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 05 mar 2018, 18:46

Chinaglia je napisao/la:ako Senco ne zna, pitam se sta je to Husic znao, eto on je imao veliko iskustvo iza sebe...

covjeka nije zanimalo nista osim rezultata (marketing nula, bez naloga na drustvenima mrezama, u klub doveo jednog covjeka, svoju desnu ruku Vugdalica itd), al uveo je Slobodu u Premijer Ligu, doveo Ciru, doveo Zebu, Ahmetovica, Veselog, Ordagica, Kostica, Musemica itd, borili se za duplu krunu i puf, Azmir Husic zna

za takve osobe zna, jer takve osobe gledaju samo rezultate ekipe... IMAS PARE = ZNAS!

nije bas tesko biti sposoban kada imas pare, teze je biti sposoban kada nemas pare, a trebas napravit nesto... Senco je posvetio paznju stvarima koje je Husic ignorisao, a da moze, sigurno bi napravio i jaku ekipu koja ce ici u evropu ili borbu za titulu
Ko kaze da zna,gdje to pise,jedan roman kritika napisanih ovdje moze se sada priloziti vezano za njegov rad.........i uvjek se kritikovalo,samo je probleme vjesto znao prikriti sjajnim rezultatima............
Senad vodi klub evo sada jos malo pa 2 godine,zasto Azmir opet,sta sada hocete od covjeka...........hocemo li citav zivot do smaka svijeta pisati,eto neka ti ovaj ili onaj........halo...
Covjek nema veze sa klobom druga godina,znaci Senad...........sve sto se desava Senad je kriv..
Nije Husic zaduzio klub 8 mil pa eto jadna majko Senad hudi nemoze nista........ne izlazi vam Husic iz usta yebo vas on...........
Nema para za rezultate..........
ima onda vremena za statut,finansijski izvjestaj,pravi a ne referat u kojem dijete od godinu moze napisati sta hoce.Ima vremena da se isposluje da grad da prostorije na koristenje da klub uredi sebi press salu,prostorije prave,fanshop,ima vremena za milion stvari ne vezano za rezultat..............Pojma ti nemas,cijelo vrijeme samo spinujes i pljujes Azmira......
Senad pravi kucu kako treba :urnebes: :urnebes:
Dobro,dje statut,kakvi smo sa omladinskim,je li nas ili pozajmljujemo omladince jos............tebi je fcb stranica pomak naprijed u 21 vijeku :urnebes:
FK Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2018, 18:49

Chinaglia je napisao/la:ako Senco ne zna, pitam se sta je to Husic znao, eto on je imao veliko iskustvo iza sebe...

Šta je ba ovaj konkretno odradio? Čime je zaslužio da ga se diže toliko? Azmir je otpisao hiljade duga samo svojom pričom raznoraznim dobavljačima, ugostiteljima itd, očistio klub od mnogih sranja da ovaj dođe na gotovo što se tiče tih stvari i syebe 2.6 miliona i zaduži se još, a ništa konkretno ne uradi osim palamuđenja po medijima kako se treba nešto uradit i radi se na tome, a nikakvih konkretnih rezultata, pa de nam eto podvuci šta jr to gospodin sposobni uspio uraditi? Otvorit FB stranicu? Ima i on para, pa kako idemo unazad umjesto unaprijed, kao što smo išli s prošlim koji je imao para?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2018, 18:52

Kakva kuca kako treba? Gdje nam je omladinski? Gdje nam je finansijski izvjestaj? Gdje su nam zaposlenici? Gdje nam je novi statut? Husic se bavio samo rezultatima i tuzbama ali ni ovaj nije nista konkretno uradio, da kazes da ce ostati iza njega. Neuredjen klub kakav je i zatekao, da ode sutra Mujkanovic opet bi se raspali i bili u rangu Viteza.

Ovo oko stranice i tih stvari je toliko smijesno, eto jest nam uspjesan marketing ima nas 500 na zapadu kupamo se u vodi. Najbolji marketing je rezultat i on privlaci ljude.

Uglavnom veze oni ni jedan ni drugi nemaju o vodjenju kluba, a niti jedan ni drugi ne polazu racune. Trose kako im se cefne, bas su sposobni, a nikom ne trebaju polagati racune jer klub nema finansijskog 15 godina.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 mar 2018, 18:57

Saltsity je napisao/la:
75000 je napisao/la:Pa ponudili su mu da kupe stranicu sta hoce koji k...
Uzmes auto,sredis ga,kupis nove gume,ti licno ga ispoliras,ulozis svoj trud vrijeme,ljubav 8 godina svog zivota,,maksimalno se zalozis za to,i dodjem ja i sa podsmjehom kazem,evo ti 400 maraka..........Ti bi reko moze jarane......ne bi,nego bi me gadjao auspuhom.. ;)
Zato nemojte pametovati oko svega zivog i osudjivati sve zivo samo zato sto je senad to reko da je tako........
Nemoj da ovdje sada postavljamo tri stranice Senadovih obecanja,i ka.rina koje smo dobili...
Sta hoce,da i dalje nastavi raditi taj posao,i bude mjesecno placen za svoj rad..........a garantujem ti kada bi ti reko koliko im je trazio mjesecno,i ti bi se nasmijao.
Treba vise od pljuvanja momaka sa fcb da se zastiti klub i prava,najmanji problem je fcb stranica,ali majstori spina su ovi nasi........kreni kroz tuzlu pa da vidimo koliko toga ima,bilo bi tuzbi na sve strane.........Prvo predsjednika tuziti sto koristi klub za reklamu svoje firme bez marke naknade.
Niko ga nije tjerao da to radi, vjerovatno je mislio da ce doci vrijeme da digne neku lovu za to i nije. Sta je vama klub ima pravo da pravi svoje a ostali su odmah samim tim kopije priznali vi ili ne.

Lickaj ti koliko hoces onaj ko kupuje odluci koliko ce dati ti hoces neces. Mozes i zapaliti auto boli kupca briga za to. Tako to ide ja ne znam gdje vi živite stvarno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 mar 2018, 19:06

Ovaj ce urediti klub i napraviti nesto sa Slobodom, nije mogo sa Kikacima nesto napraviti, evo vidimo da moze samo otvoriti nalon na FB :urnebes: :urnebes: :urnebes:...ocekujmo za koj mjesec da su otvorili nalog na tviteru :rol: :rol:......imamo najjaci PR u drzavi...qurac ga boli, carsija ga voli :urnebes:

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 05 mar 2018, 19:20

Jos nigdje nisam vidio da cijenu odredjuje onaj bi da kupi nesto,nego onaj koji prodaje,i njegova je zadnja....Ja ne znam gdje vi zivite i u kakvom svijetu iluzija.......jesi li procitao sta si napisao bolan.......
Ne vezan za njega,svejedno mi je,ali mi glupo sto su napali momka,ali ovo sto pojedini pisu je komicno,pa yebem vam skolu :D
FK Sloboda Tuzla

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 05 mar 2018, 19:26

sviunapad1010 je napisao/la:Ja bi na tvom mjestu odmah izbrisao stranicu NY. :kafa:
Tako su i igracima nudili ugovore.
Srali i lafinali o tuzbama pizdama materinama.
Koji krac smo mi sta toliko univerzumu zgrijesili da nas isto sranje prati.pu furde pu
Nedaj NY ko ih je be.nedaj!
U po svog sranja oko fb stranice slucaj pravit :( pa **** u zivot vise. :( :roll:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 mar 2018, 19:29

Saltsity je napisao/la:Jos nigdje nisam vidio da cijenu odredjuje onaj bi da kupi nesto,nego onaj koji prodaje,i njegova je zadnja....Ja ne znam gdje vi zivite i u kakvom svijetu iluzija.......jesi li procitao sta si napisao bolan.......
Ne vezan za njega,svejedno mi je,ali mi glupo sto su napali momka,ali ovo sto pojedini pisu je komicno,pa yebem vam skolu :D
Mozes ti određivati cijenu do besvjesti, ako ljudi neće toliko platiti ili ces spustiti da prodas ili neces prodati.
To je druže tako. Cijena mora biti realna da bi prodao nesto.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 mar 2018, 19:31

Sariel1987 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Ja bi na tvom mjestu odmah izbrisao stranicu NY. :kafa:
Tako su i igracima nudili ugovore.
Srali i lafinali o tuzbama pizdama materinama.
Koji krac smo mi sta toliko univerzumu zgrijesili da nas isto sranje prati.pu furde pu
Nedaj NY ko ih je be.nedaj!
U po svog sranja oko fb stranice slucaj pravit :( pa **** u zivot vise. :( :roll:
Njegovo je pravo da neda. Mislim bolje da su se dogovorili ali ako ne ide logicno je da klub pravi svoje i cao. Ne kontam sta hoće frajer da zabrani klubu ili sta vec? Glupa je rasprava skroz.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 05 mar 2018, 19:32

sviunapad1010 je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:Jos nigdje nisam vidio da cijenu odredjuje onaj bi da kupi nesto,nego onaj koji prodaje,i njegova je zadnja....Ja ne znam gdje vi zivite i u kakvom svijetu iluzija.......jesi li procitao sta si napisao bolan.......
Mozes ti određivati cijenu do besvjesti, ako ljudi neće toliko platiti ili ces spustiti da prodas ili neces prodati.
To je druže tako. Cijena mora biti realna da bi prodao nesto.
Neka te apologeto.branis njih preko kluba za sve

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 05 mar 2018, 19:42

Sariele ne pratis forum ocigledno cim ovo pises.

Napadam i kritikujem po zasluzi. Nisam za ucjene bilo koga prema klubu niti cu ikada biti. Naravno ne treba ni niko iz kluba ucjenjivati nikoga. Ali rasprava oko FB mi je smješna. Imamo mi precih stvari od toga.

Ovaj odrzavao neku stranicu na fb ok. Nisu nasli dogovor i sta sad. Yebo to ba gdje je statut, skupština...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 mar 2018, 19:46

Pa mislim da klub može pravno reagovati i ukinuti ovu staru stranicu. Potrebna je samo prepiska sa Facebookom
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 mar 2018, 19:51

katarakta je napisao/la:Pa mislim da klub može pravno reagovati i ukinuti ovu staru stranicu. Potrebna je samo prepiska sa Facebookom
Druže da ovaj napiše status da se prijavi ona stranica, da je fejk i kopira ove, da od 55k ljudi 500 prijavi onu stranicu koja nema ni 300 ljudi još, lagano bi FB njih ukinuo, a ne ovo što ti govoriš :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: al87, legendarnadruga i 12 gostiju.