ljudi dragi spustite se na zemlju, likovi su imali 13 udraca n nas go,70 % posjed lopte a vi ovdje pricate ko da smo ih nadigraliRadmilo je napisao/la:to su cifre milionske ako prođemo ovo, samo da je proć ovo je najteža prepreka.Elegant je napisao/la:Kako cesto govorimo za reprezentaciju "historijska" utakmica, e ova je za Zelju bas historijska. Nakon rata da se konacno napavi iskorak. U slucaju prolza ako Bog da, igrat cemo protiv mnogo lakseg protivnika ali ne i naivnog.
Pa zamisli te da prođemo HJK/Kalju, znaci akutomatski smo u gupama EL, a u play-off neka nam dođe ko god hoce.
Samo nam malo srece treba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Hvala drug, kako god okrenes puno kosevoMrMuscle je napisao/la:Prodaju, ja evo sad uzeo na Skenderiji... Ne brinite za karte... Ima ih.. AL' opet dva dana je do utakmice, a potraznja je velika, pa ako ste u mogucnosti uzmite sto prije, da ne izvisite na dan utakmice.... Jug ce sigurno nestati.... Osim onog dijela koji se mora prodavati ispred stadiona, a i te ce brzo se prodati...mumin je napisao/la:Prodaju li se karte danas na skenderiji i u ferhadiji?
I ni u kom slucaju ne uzimajte od ulicnih prodavaca, s obzirom na to kako su karte uradjene, skenirati ih je presmjesno i mogu izgledati cak autenticnije od originala....

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje
- corleone87
- Kontakt:
Ma to ce tek sutra i na dan utakmice navaliti kako treba.roleeee je napisao/la:meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Valjda ce dopustiti da se unese neki sendvic i "dvojni c" na jug jer fakat nemoze se cekati iftar pa tek onda uci na tribinu.[/quote]Mirsad94 je napisao/la:sto da cujes kad top opaliMrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...
dali su i prosle godine dati ce valjda i ove,hrana je ok,al flase nisu dali unostiti,prosle god mi je marka otisla u nepovrat nisu mi kolu dali unjet

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Valjda ce dopustiti da se unese neki sendvic i "dvojni c" na jug jer fakat nemoze se cekati iftar pa tek onda uci na tribinu.[/quote]Mirsad94 je napisao/la:sto da cujes kad top opaliMrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...
ma nezz bas evropska je utakmica mislim sendvic bi trebali pustiti da se unese, a mozes cim pukne top omrsiti se sokom ili vodom pa sendvic pojesti unutra, nesto ce se morati izvesti...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aferim za bilborde bruku sam ih danas vidio

DRUG NEBI TI PUNCA
Bilo je raje prije i poslije mene.. Doduse nisu redovi, vec par osoba uzimalo karte.. Ja uredno minuticu pricekao.... uglavnom niko ne uzima po jednu... Vec 2 i vise.... I zato kazem. ako mozete ranije se osigurajte...roleeee je napisao/la:meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Euforija euforija,bas...bagrcavi je napisao/la:euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
neko je juce rekao da je bio optimisticniji pred tekmu u Plzenu nego sad,i ja danas imam isti takav osjecaj bas zbog ove euforije koja je malo izmakla kontroli,ali sreca pa AO igraci znaju sta rade.
Ma ja vjerujem da mozemo proci pa sta bude.
Kad je u pitanju reklama,ljudi u klubu znaju da je ovo momenat da se prikupi sto vise sredstava u klub bez obzira na ishod u utorak,treba to iskoristiti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Evo i prikladna pjesma za sve to.

u pravu si to stoa kazes raja uzimo odma po 2 ili 3 meni jaran uzeo 3MrMuscle je napisao/la:Bilo je raje prije i poslije mene.. Doduse nisu redovi, vec par osoba uzimalo karte.. Ja uredno minuticu pricekao.... uglavnom niko ne uzima po jednu... Vec 2 i vise.... I zato kazem. ako mozete ranije se osigurajte...roleeee je napisao/la:meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje
Ja sam sad bio u plavom salonu , stajao gore 10 minuta , ni u jednom trenutku plavi salon nije bio prazan , što zbog članskih , što zbog karata
ZELJEZNICAR 1921!
Evo kaže Gredić da će predložiti statut prema kojem bi vlasnici članskih karti birali predsjednika i upravu. Nema više napadanja uprave, sami ćemo je birati i sami ćemo snositi posljedice svog glasanja. Respect za ovaj potez!Željo TV - Nova sezona emisija 86.
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ja sam kupio 5 komada neki dan, idemo raja sa posla, uvijek neko za nekog kupuje

šalalalalalalalalaa željezniiiičaar

šalalalalalalalalaa željezniiiičaar
Semper Fidelis
- hule_barca
- Kontakt:
Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nema vec skoro sve nestaloAsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga
by: thedictator

Ostat ćete bez juga garant, mislim da na dan utakmice neće biti ulaznicia za južnu tribinu! (moje mišljenje) Nestalo je za zadnji derbi ulaznica za jug a kamoli da ne nestane protiv Plzena.AsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga
P. S. Mnogi zaboravljaju da je grad pun "vanzemaljaca" ili vanzemljaka kako ih ja zovem (tj. dijaspore), moglo bi nestati ulaznica za sve tribine. Ja sam se osigurao i uzeo ulaznicu da nebih slučajno propustio ovo.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
za sad nema nistahule_barca je napisao/la:Ima li kakvih pregovora o TV prijenosu?
Što je najgore kupe ulaznicu za jug i prst u uho. 30% ljudi navija samo, al hajd nejse ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.