FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 21 jul 2013, 13:26

Radmilo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kako cesto govorimo za reprezentaciju "historijska" utakmica, e ova je za Zelju bas historijska. Nakon rata da se konacno napavi iskorak. U slucaju prolza ako Bog da, igrat cemo protiv mnogo lakseg protivnika ali ne i naivnog.

Pa zamisli te da prođemo HJK/Kalju, znaci akutomatski smo u gupama EL, a u play-off neka nam dođe ko god hoce.

Samo nam malo srece treba. :P
to su cifre milionske ako prođemo ovo, samo da je proć ovo je najteža prepreka.
ljudi dragi spustite se na zemlju, likovi su imali 13 udraca n nas go,70 % posjed lopte a vi ovdje pricate ko da smo ih nadigrali
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 21 jul 2013, 13:28

MrMuscle je napisao/la:
mumin je napisao/la:Prodaju li se karte danas na skenderiji i u ferhadiji?
Prodaju, ja evo sad uzeo na Skenderiji... Ne brinite za karte... Ima ih.. AL' opet dva dana je do utakmice, a potraznja je velika, pa ako ste u mogucnosti uzmite sto prije, da ne izvisite na dan utakmice.... Jug ce sigurno nestati.... Osim onog dijela koji se mora prodavati ispred stadiona, a i te ce brzo se prodati...

I ni u kom slucaju ne uzimajte od ulicnih prodavaca, s obzirom na to kako su karte uradjene, skenirati ih je presmjesno i mogu izgledati cak autenticnije od originala....
Hvala drug, kako god okrenes puno kosevo :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 21 jul 2013, 13:37

meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2013, 13:38

roleeee je napisao/la:meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje
Ma to ce tek sutra i na dan utakmice navaliti kako treba. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 21 jul 2013, 13:44

Mirsad94 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok :)
sto da cujes kad top opali :P... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...
Valjda ce dopustiti da se unese neki sendvic i "dvojni c" na jug jer fakat nemoze se cekati iftar pa tek onda uci na tribinu.[/quote]
dali su i prosle godine dati ce valjda i ove,hrana je ok,al flase nisu dali unostiti,prosle god mi je marka otisla u nepovrat nisu mi kolu dali unjet :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 21 jul 2013, 13:45

Mirsad94 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:ja zbog iftara odoh na istok :)
sto da cujes kad top opali :P... ma ide lagano flasica vode i sendvic na brzinu i jug ludnica aBd...
Valjda ce dopustiti da se unese neki sendvic i "dvojni c" na jug jer fakat nemoze se cekati iftar pa tek onda uci na tribinu.[/quote]

ma nezz bas evropska je utakmica mislim sendvic bi trebali pustiti da se unese, a mozes cim pukne top omrsiti se sokom ili vodom pa sendvic pojesti unutra, nesto ce se morati izvesti...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2013, 13:46

euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-)

Aferim za bilborde bruku sam ih danas vidio slika
DRUG NEBI TI PUNCA

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 jul 2013, 13:46

roleeee je napisao/la:meni danas jaran uzeo karte na skenderiji kaze slabo ima raje
Bilo je raje prije i poslije mene.. Doduse nisu redovi, vec par osoba uzimalo karte.. Ja uredno minuticu pricekao.... uglavnom niko ne uzima po jednu... Vec 2 i vise.... I zato kazem. ako mozete ranije se osigurajte...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 jul 2013, 14:03

bagrcavi je napisao/la:euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-)

Euforija euforija,bas...
neko je juce rekao da je bio optimisticniji pred tekmu u Plzenu nego sad,i ja danas imam isti takav osjecaj bas zbog ove euforije koja je malo izmakla kontroli,ali sreca pa AO igraci znaju sta rade.
Ma ja vjerujem da mozemo proci pa sta bude.
Kad je u pitanju reklama,ljudi u klubu znaju da je ovo momenat da se prikupi sto vise sredstava u klub bez obzira na ishod u utorak,treba to iskoristiti.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 21 jul 2013, 14:09

bagrcavi je napisao/la:euforijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-)

[youtube][/youtube]

Evo i prikladna pjesma za sve to. ;)

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 21 jul 2013, 14:23

MrMuscle je napisao/la:
Bilo je raje prije i poslije mene.. Doduse nisu redovi, vec par osoba uzimalo karte.. Ja uredno minuticu pricekao.... uglavnom niko ne uzima po jednu... Vec 2 i vise.... I zato kazem. ako mozete ranije se osigurajte...
u pravu si to stoa kazes raja uzimo odma po 2 ili 3 meni jaran uzeo 3

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 jul 2013, 14:25

Ja sam sad bio u plavom salonu , stajao gore 10 minuta , ni u jednom trenutku plavi salon nije bio prazan , što zbog članskih , što zbog karata
ZELJEZNICAR 1921!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 14:28

Željo TV - Nova sezona emisija 86.
[youtube][/youtube]
Evo kaže Gredić da će predložiti statut prema kojem bi vlasnici članskih karti birali predsjednika i upravu. Nema više napadanja uprave, sami ćemo je birati i sami ćemo snositi posljedice svog glasanja. Respect za ovaj potez!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 21 jul 2013, 14:29

ja sam kupio 5 komada neki dan, idemo raja sa posla, uvijek neko za nekog kupuje

slika

šalalalalalalalalaa željezniiiičaar
Semper Fidelis

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 jul 2013, 14:31

Ima li kakvih pregovora o TV prijenosu?
Mes Que Un Club

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 jul 2013, 14:34

Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga :o
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 21 jul 2013, 14:35

AsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga :o
nema vec skoro sve nestalo

by: thedictator ;)

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 jul 2013, 14:36

AsharaK je napisao/la:Pa jeboga nije valjda da ćemo mi sa strana ostati bez juga :o
Ostat ćete bez juga garant, mislim da na dan utakmice neće biti ulaznicia za južnu tribinu! (moje mišljenje) Nestalo je za zadnji derbi ulaznica za jug a kamoli da ne nestane protiv Plzena.

P. S. Mnogi zaboravljaju da je grad pun "vanzemaljaca" ili vanzemljaka kako ih ja zovem (tj. dijaspore), moglo bi nestati ulaznica za sve tribine. Ja sam se osigurao i uzeo ulaznicu da nebih slučajno propustio ovo.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 21 jul 2013, 14:40

hule_barca je napisao/la:Ima li kakvih pregovora o TV prijenosu?
za sad nema nista

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 jul 2013, 14:41

Što je najgore kupe ulaznicu za jug i prst u uho. 30% ljudi navija samo, al hajd nejse ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.