Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ficobahtic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ficobahtic » 30 sep 2014, 22:30

Jok eto nije psovao... :roll: Reci mi jedan valjan razlog zasto bi to Adilovic izmislio i bez potrebe blatio nekog tamo Bilbiju...???

Mozda je Adilovic diktafon trebao imati u stucni zabiljeziti audio zapis pa da ti kazes e jeste psovao je...Daj nismo djeca jbt.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2014, 22:36

ficobahtic je napisao/la:Jok eto nije psovao... :roll: Reci mi jedan valjan razlog zasto bi to Adilovic izmislio i bez potrebe blatio nekog tamo Bilbiju...???

Mozda je Adilovic diktafon trebao imati u stucni zabiljeziti audio zapis pa da ti kazes e jeste psovao je...Daj nismo djeca jbt.
Ma ja ovaj mu opsovao a Adilović pozvao svoju prijateljicu MIrzu Vranj "hej ribo imam ti jednu ekskluzivnu vijest, Nemanja nam psovao...". Dokaz ti je prve klase :thumbup: :thumbup: :thumbup: Ti mu vjeruj imaš pravo na to kao što i ja imam pravo da mu ne vjerujem, da ne potežemo stotinu puta ispričanu priču.

Alo ba i tuzlaci napreduju, doveli Portugalca za trenera, svaka im čast. :clap: :clap: :clap:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 30 sep 2014, 22:45

Slazem se da ne treba ulaziti u raspravu oko ovoga, ali ako uzmemo u obzir i "psihologa" onda mi je sasvim jasno zasto se traze neoborivi dokazi za ovu konstataciju Adilovica, ali bilo i proslo sad svakako i vi nemanji psujete od-do tako da ste sve to uspjeli izjednaciti pa cak i preci u vodstvo...Budi mi pozdravljen. :wave:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 sep 2014, 22:47

Šta očekivati od ljudi koji originalnu fotografiju postavljenu na internet pola godine ranije pretvore u "montažu" koja je napravljena da se našteti ugledu njihovog kluba. :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 30 sep 2014, 22:54

bagrcavi je napisao/la:Šta očekivati od ljudi koji originalnu fotografiju postavljenu na internet pola godine ranije pretvore u "montažu" koja je napravljena da se našteti ugledu njihovog kluba. :rol:
Naravno, a Dzemo je samo kulturno pozdravljao gledaoce u Sirokom kao i Bandovic zajedno s'njim koji je usput receno nedavno branio za isti taj klub i sigurno finu cifru uzeo nastupajuci u dresu Sirokog. Koji licemjer! :oops:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 sep 2014, 23:00

Koji kompleksi strumfova u pm. aj da ovo pisu ultrasi,RA,fukare,lesinari itd.malo za promjenu vec sve jedni te isti strumfovski strucnjaci :facepalm: ali hajde neka nas prate uspjeli smo :urnebes:

Komentarisete nase i ostale igrace a sta vasi igraci rade e to se sutiii :lol: jadni ste.
Ti si opet šampion !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2014, 23:11

Ma nasa liga za mene najbitnija na svijetu :salut: nemam sta pisat hilmo svako malo napise nesto o tim osjecanjima i zasto se treba pratit nasa liga....katalonci, raja iz madrida, wanna be englezi to nikad nece skontat :kafa:
=\_1921_/=

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 30 sep 2014, 23:13

simon je napisao/la:Koji kompleksi strumfova u pm. aj da ovo pisu ultrasi,RA,fukare,lesinari itd.malo za promjenu vec sve jedni te isti strumfovski strucnjaci :facepalm: ali hajde neka nas prate uspjeli smo :urnebes:

Komentarisete nase i ostale igrace a sta vasi igraci rade e to se sutiii :lol: jadni ste.
Uspjeli ste jedino da nas zabavljate i tjerate na smijeh vec godinama kao i da redovno zamezite bijele bubrege u maju negdje otprilike... :thumbup:

Naravno da komentarisem i kritikujem igrace bolje receno primitivce koji je se ovako ponasaju jer nisu nista bolje ni zasluzili, ovo je za svaku osudu! Koje ostale igrace?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 sep 2014, 23:16

invincible1921 je napisao/la:Ma nasa liga za mene najbitnija na svijetu :salut: nemam sta pisat hilmo svako malo napise nesto o tim osjecanjima i zasto se treba pratit nasa liga....katalonci, raja iz madrida, wanna be englezi to nikad nece skontat :kafa:
:tokralju: To volim procitati. :thumbup: Vrh je kad napisu "Ali mi smo Bayern". :facepalm: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 sep 2014, 23:18

ficobahtic je napisao/la:
simon je napisao/la:Koji kompleksi strumfova u pm. aj da ovo pisu ultrasi,RA,fukare,lesinari itd.malo za promjenu vec sve jedni te isti strumfovski strucnjaci :facepalm: ali hajde neka nas prate uspjeli smo :urnebes:

Uspjeli ste jedino da nas zabavljate i tjerate na smijeh vec godinama kao i da redovno zamezite bijele bubrege u maju negdje otprilike... :thumbup:

Naravno da komentarisem i kritikujem igrace bolje receno primitivce koji je se ovako ponasaju jer nisu nista bolje ni zasluzili, ovo je za svaku osudu! Koje ostale igrace?
:wave: pozz i nastavite nas pratiti ....
Ti si opet šampion !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2014, 23:19

Sabinho je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ma nasa liga za mene najbitnija na svijetu :salut: nemam sta pisat hilmo svako malo napise nesto o tim osjecanjima i zasto se treba pratit nasa liga....katalonci, raja iz madrida, wanna be englezi to nikad nece skontat :kafa:
:tokralju: To volim procitati. :thumbup: Vrh je kad napisu "Ali mi smo Bayern". :facepalm: :urnebes:
mene je dotuklo prije dvije godine u onom Bahinom kaficu u BBI real vs barca...to se raja baca po podu fata za glave , ja ceko pm3 za solidne pare pa ono uputio sam poneku tihu psovku ,al oko mene haos ja gledam i ne vjerujem :? :? jos fol poce neka rasprava ko je kome krao titule ko je kome stimo :lol: :lol: :lol: Za sve ljude koji kazu NE PRATIMO LIGU JER JE KARNA , nek se okane i repke jer engleska,njemacka,spanija su puno bolje od nas nek prate njih ha ja....
=\_1921_/=

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 30 sep 2014, 23:23

@ Simon

Samo vi nastavite kao i do sad i naravno da cu nastaviti pratiti jer zasto da ostajem bez dnevne doze vrhunskog humora... :thumbup: :wave:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 sep 2014, 23:24

? $ $ $ " ? " су " у % $. & у " & $ $ ? ?, & " ' " $ $. ? $ је на " " ? по 5-6000 $, ? у " ? по 10000, то " ? & " & на све $ & у ?... ? ето, " је $ ? ? & $ " $ се " " $ ? по " ? фејсу... ? % %, " ова ? за &, ' за нас ? :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 sep 2014, 23:25

:urnebes: :urnebes: :urnebes: Mene je dotuklo ono finale Kupa Spanije kad je Ronaldo zabio glavom u produzetku za trofej- Bila je puna birtija ko fol sve nasikirano i kad je Ronaldo zabio ustade neki mali sa pivom u ruci 1,44cm visine, 14-15 godina, nije znao pravilno izgovarati slovo "L" i kaze "Gdje su sad Bavcevonini navijaci". :damn: :facepalm:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2014, 23:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa o tom ti pricam....ja se mogu rapsvljat inter vs milan jer volim inter al nista posebno bez ikakva zara. Dok eo recimo sa navijacima sarajeva da uzmem primjer to je takva rasprava da cemo jedni drugima osporiti trofej LP tipa ko onaj grobar za zvezdu kad je reko" Gol ima 12 kvadrata drugi isto, dakle zvezdini igracu za 120 minuta nisu garsonjeru mogli pogoditi, to nije uspijeh to je bruka" hahahah. Jednostavno i zeljo i sarajevo i svi drugi klubovi treba da u nama budu nesto ono za sta smo vezani na bilo koji nacin, ako nista iz tvog su grada,mjesta,sela pa na kraju krajeva iz tvoje drzave. Sta ja imam od intera niti cu ga kad gledat uzivo niti ce mi sta donijet niti mi puca .urac sto su sad 1 4 izgubili od tamo nakog kaljaria, dok zeljo kad dobije odma je sve u duginim bojama oko mene :D ja mislim da raja koja ovako ne razmislja nisu sportmeni sto bi reko isto jedan grobar (jesam se ufatio za njih) nego su furaci .... jer sport je vise od lopte i super igraca sport treba da u tebi budi osjecanja veoma duboka...bar ja to tako vidim
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 sep 2014, 23:32

jovanmaksimovic je napisao/la:? $ $ $ " ? " су " у % $. & у " & $ $ ? ?, & " ' " $ $. ? $ је на " " ? по 5-6000 $, ? у " ? по 10000, то " ? & " & на све $ & у ?... ? ето, " је $ ? ? & $ " $ се " " $ ? по " ? фејсу... ? % %, " ова ? за &, ' за нас ? :D
Ma **** to sutra pravac Kosevo, 500 ljudi od toga 463 u glavi ima endemske psovke, borba 90 minuta i kutija cigara. Savrsen dan. :kafa:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 01 okt 2014, 00:16

S pitarima je vazda bio cirkus od 46.
Opet im se svako živ smije kakve oni gluposti rade. Ne znaju šta će više od obijesti. Sad im opet pola ekipe nevalja. Brat bratu je 5 full ekipa i čitava garnitura trenera prodefilovalo u par zadnjih godina. Daj Bože da Meho novu godinu dočeka u gradu. Da im Real daš sje.ba.li bi opet nešto.
Ovo prvenstvo je trebalo biti 30 27 3 0 92:15 84 kakvi su to divovi.
Fala ti Bože kad ima ljoŽe, moralo bi se seliti odavde.

Vidio sam kad je Džemo puk'o i fakat mi ga je bilo žao jer je ako ništa sarajevsko dijete. Jedino je njemu i možda malom Radovcu stalo i zato je onako reagovao, sve ostale boli neka stvar za klubom i grohotom se smiju dokle god lova liježe. Kakvog su šljama za kratko vrijeme u grad navukli ne pamti se. U svemu ovome je jedino Avdo dobar, fakat je izdominir'o. Mislim da ni njemu nije jasno odakle on u svemu ovome. Ima li on neki mandat ili barem limit.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 okt 2014, 00:18

rodom s Mejtaša je napisao/la:S pitarima je vazda bio cirkus od 46.
Opet im se svako živ smije kakve oni gluposti rade. Ne znaju šta će više od obijesti. Sad im opet pola ekipe nevalja. Brat bratu je 5 full ekipa i čitava garnitura trenera prodefilovalo u par zadnjih godina. Daj Bože da Meho novu godinu dočeka u gradu. Da im Real daš sje.ba.li bi opet nešto.
Ovo prvenstvo je trebalo biti 30 27 3 0 92:15 84 kakvi su to divovi.
Fala ti Bože kad ima ljoŽe, moralo bi se seliti odavde.

Vidio sam kad je Džemo puk'o i fakat mi ga je bilo žao jer je ako ništa sarajevsko dijete. Jedino je njemu i možda malom Radovcu stalo i zato je onako reagovao, sve ostale boli neka stvar za klubom i grohotom se smiju dokle god lova liježe. Kakvog su šljama za kratko vrijeme u grad navukli ne pamti se. U svemu ovome je jedino Avdo dobar, fakat je izdominir'o. Mislim da ni njemu nije jasno odakle on u svemu ovome. Ima li on neki mandat ili barem limit.
U ime svih nas hvala na digresiji. :damn:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 01 okt 2014, 00:24

rodom sa Mejtasa@ Nije dzaba ona poslovica "oteto prokleto", a Avdu ne diraj neka njega jer dok je Avde nema zime.. :mrgreen:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 01 okt 2014, 00:33

I ja to stalno govorim, ali mi fakat nije jasno odakle on u svemu ovome. Frajeru je jedina referenca što ne može Amara smisliti i što ima traumu od njega. Jednog Mehu Kodru (legendu Veleža) iz Španije gdje mu je relativno sigurica dovedeš ovdje u avanturu, pa ne znam Jarnija legendu Hajduka pa hajd neka itd., ali Avdo koji nije legenda ni Radničkog iz Lukavca :crazy:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.