i ja ga deaktivirao evo 7 danaBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a

prvih par dana muka, svako malo novi tab facebook

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i ja ga deaktivirao evo 7 danaBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
ma vala meni nista nije neobicnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:i ja ga deaktivirao evo 7 danaBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a![]()
prvih par dana muka, svako malo novi tab facebookal evo sad sam se navikao, medjutim cini se da cu se morati vratiti zbog faxa yebemu ameriku
Zato sto je glupost u vecini slucajeva osim ako se ne koristi radi fakulteta ili nekog drugog posla,ako se koristi samo da stalkaju ljudi i da se chata sa rajom 0-24,onda je totalno bezveze,samo se gubi vrijeme na tom,ako ti se prica,izaci s nekim i pricaj,prirodnije je..Greivis je napisao/la:Moze li se znati zbog cega deaktivirate fb?
šta ti bi s one što si s njom na fax išao zajedno, jesil joj priznao ili?cala je napisao/la:Meni je FB glavni izvor informacija sto se faksa tice tako da sam bukvalno ovisan, a usput se i javim po kojem picicu al slabo i to u zadnje vrijeme.
zato sto samo zaglupljuje raju. Nemam nista pametno procitati ni vidjeti tako bolje da se spasim od iskusenja "samo da vidim sta ima". Jer koliko god ti imao volje da neke stvari ne djeluju na tebe, ipak djeluju, pasivno!Narin je napisao/la:Zato sto je glupost u vecini slucajeva osim ako se ne koristi radi fakulteta ili nekog drugog posla,ako se koristi samo da stalkaju ljudi i da se chata sa rajom 0-24,onda je totalno bezveze,samo se gubi vrijeme na tom,ako ti se prica,izaci s nekim i pricaj,prirodnije je..Greivis je napisao/la:Moze li se znati zbog cega deaktivirate fb?
Brisemo akaunteGreivis je napisao/la:Moze li se znati zbog cega deaktivirate fb?
Ja ga koristim radi skole, tj. saznam kad je test i ti neki dogovori, onda sam lajkao stranice koje me zanimaju a kad neko pocne yebavati sa objavama samo lagano tamo da mi ne dolaze njegove obavijest i super.R32 je napisao/la:Brisemo akaunteGreivis je napisao/la:Moze li se znati zbog cega deaktivirate fb?Ma meni je iskreno muka od svega onoga bila, objava i sl. Te rodbine... Ba gluposti i pocne te zaglupljivati
![]()
Sad imam lazni profil i par prijatelja i grupa za fax-a i to je to.
Narin je napisao/la:ako ti se prica,izaci s nekim i pricaj,prirodnije je..
aha, nisam upratio pa zato pitam reko da nisi barem ti imao sreće, ali ništa, ne da se usranom do Buljakovog potoka..cala je napisao/la:Davno brate, nisam progovorio rijeci sa njom vise od 2 mjeseca![]()
Jes da nisam optimista kad je tekma u pitanju, al sam vazda za druzenje tako da hocu
Haha,il šetaj vilsom 2 sata sa konjem i na kraju ga puši..hodža je napisao/la:Narin je napisao/la:ako ti se prica,izaci s nekim i pricaj,prirodnije je..![]()
Scof1eld je napisao/la:
fulio si temu..nije ti ovo chat, šta si se rasprič'o ?Narin je napisao/la:Haha,il šetaj vilsom 2 sata sa konjem i na kraju ga puši..hodža je napisao/la:Narin je napisao/la:ako ti se prica,izaci s nekim i pricaj,prirodnije je..![]()
![]()
Sto mi seen bacas na privatnu poruku?
I znam da je ovo provokacija bila..
Sačuvaj nas Jarrabi.Scof1eld je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.