Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
prekinut niz bez pobjede haha...
jos ljudi komentare bacili prije fantasticnog prekida niza:-)
od svega na ovom forumu, sibicarske trolove i komunjare, koji mrze sve sto nije srpsko i osipaju se na sve sto pocinje sa bosnj... i ne dozivljavam ozbiljno,
zadnjim postovima me najvise brat @hurem razocarao, koja naivnost, nekakvo slijepo vjerovanje u 'ispravno' i 'idealno', tacno mi se gadi od njegovog pisanja zadnjih 15 dana, svaki post za povratiti, a steta, bas sam imao volju ugostiti ga jednu tekmu u zenici i 'baciti' aksam/jaciju u dzematu:-)
ostali su brat @ghuraba i @fedja haha
moze i @filgud, ali kafa bez alkohola i bez politickih tema:-)
od svega na ovom forumu, sibicarske trolove i komunjare, koji mrze sve sto nije srpsko i osipaju se na sve sto pocinje sa bosnj... i ne dozivljavam ozbiljno,
zadnjim postovima me najvise brat @hurem razocarao, koja naivnost, nekakvo slijepo vjerovanje u 'ispravno' i 'idealno', tacno mi se gadi od njegovog pisanja zadnjih 15 dana, svaki post za povratiti, a steta, bas sam imao volju ugostiti ga jednu tekmu u zenici i 'baciti' aksam/jaciju u dzematu:-)
Ma ova djeca sa foruma i ne znaju ko je Barbarez.
Doveli olimpijsku selekciju da napokon pobjede nekoga. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zanimljivo kako uglavnom Hercegovci dižu glas protiv sranja u savezu i reprezentaciji : Barbarez, Begović, Lulić, ranije Kodro, pa Salihamdižić koji ih je prvi sve odyebao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Najveci lider koji nas je vodio na 0 prvenstava.
Svi se referisu na onu utakmicu u Beogradu, ali i nju smo izgubili tj vodio nas je do poraza. To sta je on uradio tu, mislim na reakciju, uradila bi svaka normalna osoba. Zato nemojte bespotrebno praviti kult oko njega. Sta je na toj utakmici bio Kežman ?

Spahic je htio da dovede njega bez dana iskustva, halo?! Sta je s mozgom?!
Ponizavati ljude/momke sa kojima planiras da radis i nije bas najbolji primjer liderstva. Ako sam ja sto bi ti rekao "balavac", onda ste ti i on emocionalno, personalno i profesionalno nezreli.
Zar sinoc u Zenici nije bio obnovljeni travnjak?

Radove je, s iznosom od nešto više od 50.000 KM, finansirao Fudbalski savez BiH.
Kralju ne brukaj se.
Mada nemas vise od 20 godina, nema sanse.
Mada nemas vise od 20 godina, nema sanse.
Halo ba, ne kvari atmosferu u reprezentaciji.babino je napisao/la: ↑05 sep 2021, 11:56prekinut niz bez pobjede haha...

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bravo Asmire, i hvala ti na svemuAkademija Asmir Begović krajem augusta organizuje trening kamp za mlade golmane

- Marsal
- Kontakt:
Haj sve i nekako, ali reći za Asmira i Barbareza da su gov.na od ljudi. Pa jebotebog, koliko dijete moraš bit za to?
Nisam imao stomaka da dalje i čitam temu. Ljudi hladno za Barbareza kažu da je gov.no i stavljaju se na Vicinu stranu.
Čudna vremena došla.
Nisam imao stomaka da dalje i čitam temu. Ljudi hladno za Barbareza kažu da je gov.no i stavljaju se na Vicinu stranu.
Čudna vremena došla.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisu **** nego proljevi.
Da su ovo rekli kad i Lulic ok postujem i svaka cast, ali kad su izgubili svoje mjesto u reprezentaciji unose smutnju. Bezobrazni kockar hoce da bude selektor a nikada pjetliće nije vodio a ovaj drugi se povampirio jer ne moze mu ego prihvatiti da je Šehic Nojer za njega u reprezentaciji. Znaci iskljucivo licni interesi a nikakve dobre namjere. Ovaj da je selektor Vici bi pusio qrac 24/7 a ovaj da je prvi golman sve bi bilo ok.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Za sta bi tacno bilo relevantno to koliko ja imam godina ? To nema apsolutno veze sa bilo cim, za tim posezu ljudi koji nemaju nikakvih argumenata.
Kao sto i nemas.

Naravno da jeste kada ponizava one sa kojima je potecijalno trebao da radi.
Kako nazivas šefa koji ponizava svoje radnike ?
Zasto bih imao drugacije kriterije za Sergeja?
Sto se ovaj @avenija sramoti. Hajd ponovi jos sto puta to. Bitan si ovdje koliko i repka BiH na zavrsnicama SPa/EPa.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
A kako se nazivaju takvi kao ti? Ne znam da li se sjećaš utakmice sa Srbijom u Beogradu kada je taj Barbarez tražio prekid utakmice jer su navijači, koji su došli iz manjeg BH entiteta, kamenovali naše navijače, a siguran sam da je u tom ucestvovaotu i sadašnji predsjednik BiH saveza.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 12:30Za sta bi tacno bilo relevantno to koliko ja imam godina ? To nema apsolutno veze sa bilo cim, za tim posezu ljudi koji nemaju nikakvih argumenata.
Kao sto i nemas.![]()
Da li se sjećaš poplava u BiH i kada je Asmir sa svojom fondacijom pomagao djeci pogođenim poplavama.
Podržavaš bugarskog kera, koji je doveden da sa Vicom uništi savez, Misimovuca koji je stimao kuglice za kup, da bi Borac dobio najlakše protivnika, a i uvalio svog sina u mladu reprezentaciju, koji uzgred rečeno ima dvije lijeve noge.
Sve sto su Asmir i Barba rekli je tacno, ovako su iz saveza napali i Lulica kada je iznio istinu o ponašanju reprezentativac pa su takvi kao ti i srali po njemu.
Sta je taj Misimovic uradio, sto su ova dvojca ovo činili. Ja se sjećam da nije želio igrati protiv Portugala, kao povrijeđen, a poslije nekoliko dana igrao za Volsburg.
I, kako sebe nazivaš?
Evo i oni tebe selame!
-izdao tada potpisnike pismaobrijanopile je napisao/la: ↑05 sep 2021, 12:39A kako se nazivaju takvi kao ti? Ne znam da li se sjećaš utakmice sa Srbijom u Beogradu kada je taj Barbarez tražio prekid utakmice jer su navijači, koji su došli iz manjeg BH entiteta, kamenovali naše navijače, a siguran sam da je u tom ucestvovaotu i sadašnji predsjednik BiH saveza.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 12:30Za sta bi tacno bilo relevantno to koliko ja imam godina ? To nema apsolutno veze sa bilo cim, za tim posezu ljudi koji nemaju nikakvih argumenata.
Kao sto i nemas.![]()
Da li se sjećaš poplava u BiH i kada je Asmir sa svojom fondacijom pomagao djeci pogođenim poplavama.
Podržavaš bugarskog kera, koji je doveden da sa Vicom uništi savez, Misimovuca koji je stimao kuglice za kup, da bi Borac dobio najlakše protivnika, a i uvalio svog sina u mladu reprezentaciju, koji uzgred rečeno ima dvije lijeve noge.
Sve sto su Asmir i Barba rekli je tacno, ovako su iz saveza napali i Lulica kada je iznio istinu o ponašanju reprezentativac pa su takvi kao ti i srali po njemu.
Sta je taj Misimovic uradio, sto su ova dvojca ovo činili. Ja se sjećam da nije želio igrati protiv Portugala, kao povrijeđen, a poslije nekoliko dana igrao za Volsburg.
I, kako sebe nazivaš?
-povukao se iz repke jer nije bio vise kapiten.
-glumio tada povredu pred najbitniju utakmicu baraza. Dosta bitnija nego ovo protiv Kazahstan.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nista lose o Begovicu, a posebno ne o Barbarezu, al mislim da fkt ovo nije nacin..jbg podrzi repku ako nista radi igraca i jer je nacionalni tim..haj kad neki navijac pise al ipak malo dostojanstva treba od javnih licnosti.
Svi znamo sve o Vici i savezu i svemu i treba sve to mijenjat..al jbg igraci zasluju podrsku pa i petev dokle je god selektor.
Svi znamo sve o Vici i savezu i svemu i treba sve to mijenjat..al jbg igraci zasluju podrsku pa i petev dokle je god selektor.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Jedino mogu misliti da su dječurlija ne starija od 20 godina. Ništa drugo mi ne pada na pamet ili da su debili od ljudi. Zamisli jednog Barbareza nazivati go.vnetom ili đubretom itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
E čuj Šehić bolji hahahahahah
Ništa protiv Šehića, normalan momak ali odvadite malo jbte.
Jedan cijeli život brani u Engleskoj, ponekad jedan od najjboljih tamo a jedan brani u Turskoj.
Begović je imao kikseva ali i bez ruke je bolji golman od Šehića.
Ništa protiv Šehića, normalan momak ali odvadite malo jbte.
Jedan cijeli život brani u Engleskoj, ponekad jedan od najjboljih tamo a jedan brani u Turskoj.
Begović je imao kikseva ali i bez ruke je bolji golman od Šehića.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ma to je tužno što se izmislio nepotreban animozitet prema igračima zarad ovih sranјa. Ne mora se od Šehića praviti invalid i stavljati mu se uvredljiva etiketa na čelo kako bi se uzdigao Begović, i obratno. Nepotrebno ali eto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam onda branio Begovića i dan danas isto mislim, mislim da je nepošteno izbačen iz ekipe i da je Robi to uradio na jedan vrlo ružan način. Ali ovo nije način, napadaš igrače s kojima hoćeš ili si dijelio svlačionicu dugi niz godina. A Barbarez hoće da vodi ovu ekipu, da im bude selektor i onda ih ponizi, ne kontam kako misli da ga poštuju. Niko ne staje na stranu ovih ljudi iz saveza ali nešto što je pogrešno je pogrešno.
Barbarez hoće da bude selektor A selekcije a nema dana iskustva. I to je nepoštovanje države, prstom nije mrdnuo da uđe u taj dio posla ali sad hoće odjednom da vodi A selekciju, nije ni to uredu. Za sada Petev, iako sam bio protiv njega i danas mislim da nije on trebao biti selektor, radi dobar dio posla a Barbarez ako hoće da bude selektor neka ne danas već jučer krene da build-a svoj CV trenerskim angažmanom a do tada ne može voditi A selekciju.
Barbarez hoće da bude selektor A selekcije a nema dana iskustva. I to je nepoštovanje države, prstom nije mrdnuo da uđe u taj dio posla ali sad hoće odjednom da vodi A selekciju, nije ni to uredu. Za sada Petev, iako sam bio protiv njega i danas mislim da nije on trebao biti selektor, radi dobar dio posla a Barbarez ako hoće da bude selektor neka ne danas već jučer krene da build-a svoj CV trenerskim angažmanom a do tada ne može voditi A selekciju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa dobro nisu selektor, ne brane, jel im to oduzima pravo da ukazu na lopovluk? To ovu drzavu yebe, nemoj nista govoriti naci ce se tamo neki kriminalac uvrijeđen. Treba svako da prica i ko je tu i ko nije tu da su nam doveli antidrzavnika Vicu u savez gdje se ocito radi na tome da se srozi reprezentacija na svim nivoima i da se guraju neki igrači.