FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Cou ,Sneijder i Livaja - kakva akcija 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
E je ce ti fino stajat 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pohvale za Gargana,Guarina,Cassana,strasan posao veceras odradjen 
Trito nakaci mu sta fino

Trito nakaci mu sta fino

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 26 avg 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Prvi bodovi su tu.Slijedi Vaslui na Meazzi.
Konacno sezonu pobjedom otvaramo i to kakvom
Ljepota gledati ovaj novi Inter, a sto je najbolje tek se na pocetku ovog projekta i tek treba da zablistaju. Pescara me ugodno iznenadile, igraju brz nogomet, imaju par veoma dobrih igraca.
Castellazzi majstor, opet je to i veceras potvrdio u par navrata, Ranocchia doktorski, zbog njega mi je najdrza, jer mnogi mu ne vjeruju, a vodi nasu odbranu i bit ce sve bolji.
Zanetti kao Zanetti, imal on uopste losu utakmicu u karijeri
Silvestre dobar, male greskice, ali dobar, Yuto naprijed odlican, a nazad kao da ga i nema, ali sreca pa je Pereira stigao. Vezni red majstorski, Cambiasso pored radilica kakve su Gargano i Guarin izgleda dobro. Napad atomski, tko god da igra fenomenalno se razumiju. Milito gol i dvije asistencije
, Sneijder gol, Cassano asistencija, Coutinho gol, napad je svoje odradio.
Strama je sigurno na slatkim mukama koga poslati naprijed uz Milita i Sneijdera, Coutinha, Cassana ili Palacia

Castellazzi majstor, opet je to i veceras potvrdio u par navrata, Ranocchia doktorski, zbog njega mi je najdrza, jer mnogi mu ne vjeruju, a vodi nasu odbranu i bit ce sve bolji.
Zanetti kao Zanetti, imal on uopste losu utakmicu u karijeri

Strama je sigurno na slatkim mukama koga poslati naprijed uz Milita i Sneijdera, Coutinha, Cassana ili Palacia

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Stiže li Scudetto?

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne stoji mi nikako 
Nafatat cu i ja tebe za nesto

Nafatat cu i ja tebe za nesto

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidjet cemo u maju, nadamo se da hoceGaziHusrevbeg je napisao/la:Stiže li Scudetto?![]()

Ekipa je tek na pocetku i bit ce sve bolji i bolje, tako da je sve moguce, pa i Scudetto, ali prvo se vratiti u LP...
E jesi dobar sad hahaha
Drugi put cu bit "okrutniji"
sad si dobro prosa 
On topic : Stvarno su me odusevili, prvo sam se zabrinio malo u onih 5 minuta ali onda stize blitzkrieg i smirujemo ih sa 2 komada. Napad danas fantastican, prosle godine smo imali samo Milita a sada imamo toliko izbora da ce netko morat patit.
Samo nastavit sta dalje ovako i samo nebo je granica.
Drugi put cu bit "okrutniji"

On topic : Stvarno su me odusevili, prvo sam se zabrinio malo u onih 5 minuta ali onda stize blitzkrieg i smirujemo ih sa 2 komada. Napad danas fantastican, prosle godine smo imali samo Milita a sada imamo toliko izbora da ce netko morat patit.
Samo nastavit sta dalje ovako i samo nebo je granica.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 26 avg 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pescara je definitivno pravo mjerilo vaše snage, zato ste s punim pravom toliko optimistični. S obzirom da ste u posljednju godinu dana imali problema sa provincijiskim klubovima večerašnja pobjeda je jasan signal da je ekipa napredovala.
Željezničar ale!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Slazem seTritolone je napisao/la:E jesi dobar sad hahaha
Drugi put cu bit "okrutniji"sad si dobro prosa

Da ne bude off, okacite golove da se pogleda na sta je to licilo

Alessandro Del Piero !
izvini,al zar ti ne trebas biti u zatvoru ?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pescara je definitivno pravo mjerilo vaše snage, zato ste s punim pravom toliko optimistični. S obzirom da ste u posljednju godinu dana imali problema sa provincijiskim klubovima večerašnja pobjeda je jasan signal da je ekipa napredovala.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Ultras1921
- Kontakt:
Eh da se i ja upisem na ovu temu. Veliki sam navijac Intera od kako znam za sebe. Ova pobjeda je odlicna stvar i uvertira u pocetak jednog pobjednickog niza 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Isto kao što je rahmetlija Faccheti trebao u zatvor pa ga prijevemena smrt spriječila tako je i mene viša sila pogledala pa sam dobio dopustno za ovaj vikend.sanjingr je napisao/la:izvini,al zar ti ne trebas biti u zatvoru ?GaziHusrevbeg je napisao/la:Pescara je definitivno pravo mjerilo vaše snage, zato ste s punim pravom toliko optimistični. S obzirom da ste u posljednju godinu dana imali problema sa provincijiskim klubovima večerašnja pobjeda je jasan signal da je ekipa napredovala.![]()
![]()
![]()

Željezničar ale!
Nije to stvar Pescare, ali konacno ima plan i svi ga se drze i zbog toga optimizam kod svih. Veseli cinjenica sto imamo sirinu, sto je u klubu atmosfera perfektna, jednostavno postavljeni su cvrsti, jaki i zdravi temelj za daljnji napredak.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pescara je definitivno pravo mjerilo vaše snage, zato ste s punim pravom toliko optimistični. S obzirom da ste u posljednju godinu dana imali problema sa provincijiskim klubovima večerašnja pobjeda je jasan signal da je ekipa napredovala.
Lijepo je vidjeti da Cassana mijenja Coutinho, Milita Livaja, a Gargana Duncan, sve mladici, jos kad se vrate ostali, samo moze ici prema gore. Bitno je samo da ih Strama drzi pod kontrolom.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nije loš Inter bio. Na nešto je ličilo za razliku od prošle sezone i to je suština. Sa Cassanom će puno dobiti, Pereiru ćemo tek vidjeti...
Dosta vam drugo mjesto
Dosta vam drugo mjesto

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ljudi ovaj Millito je nevjerovatan igrac ... Dugo nisam vidio igraca sa tolikim osjecajem, ne znam kako da se izrazim, to mogu shvatit samo Interisti . Jednostavno lika kad vidis, rekao bih da on nije za nogomet, ali covjek zraci znanjem . Meni su dovoljna ona dva gola u finalu protiv Bayerna da kazem da je vrhunski igrac . Nema dalje . Eto nesto sam morao da komentiram njega .
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jasno je to sve meni, tek početak sezone, igrači svježi odmorni i nabrijani da ostvare dobar rezultat, ali vidjet ćemo vas protiv malo bolje ekipe. Ovo večeras nije loše bilo, najbitnije je imati kontinuitet, tek je početak, jedan poraz može sve promjeniti, a isto tako par pobjeda igračima može donjeti dodatno samopouzdanje.Huska je napisao/la:
Nije to stvar Pescare, ali konacno ima plan i svi ga se drze i zbog toga optimizam kod svih. Veseli cinjenica sto imamo sirinu, sto je u klubu atmosfera perfektna, jednostavno postavljeni su cvrsti, jaki i zdravi temelj za daljnji napredak.
Lijepo je vidjeti da Cassana mijenja Coutinho, Milita Livaja, a Gargana Duncan, sve mladici, jos kad se vrate ostali, samo moze ici prema gore. Bitno je samo da ih Strama drzi pod kontrolom.
Željezničar ale!
Ljudi ! J a sam presretan
Igramo bas onako kako smo to ne tako davno prizeljkivali ,dream become true
Pohvalio bi cijeli tim ,Sneijdera pogotovo , Gargano i Cassano su me takoder pozitivno iznenadili
Guarin je često preseravo s loptom ..
i sve dok imamo dobar rezultat ne smeta mi toliko
al' mora se malo više kontrolisat u nadolazećim utakmicama
Akcije ,brz protok lopte , posjed 70% pa naviše ..
3 gola po utakmici , dobivanje opklada vs Juventina .. su samo neke od odlika Grande Intera :ugeek: FORZA INTER ,forza Stramacioni 
PS : ultras dobro dosao
.. jos jedan PS
: zašto dopuštate da vam orunuli juventino kvari ovako lijepu veče ?

Igramo bas onako kako smo to ne tako davno prizeljkivali ,dream become true

Pohvalio bi cijeli tim ,Sneijdera pogotovo , Gargano i Cassano su me takoder pozitivno iznenadili

Guarin je često preseravo s loptom ..

Akcije ,brz protok lopte , posjed 70% pa naviše ..

PS : ultras dobro dosao

IO SONO INTERISTA
E ovakav sam INTER navikao da gledam da ih ima svugdje po terenu i da spuste porotivnika u 2-3 napada:
Castellazzi; dobar, nekoliko fini odbrana, kao ona prilika pescare glavom sut,
Zanetti; ........................
Silvestre; dobra kretna i na vjreme zatvaranje protivnika mada ima tu jos puno prostora da se popravi,
Ranocchia; bas ono sto ocekujem od njega da sve grne i iznosi,
Nagatomo; dobar japanac imao je nekoliko dobri prodora ali je i nekoliko opasnih paseva presjekao,
Guarin; stata sto ofula ono 1 na 1, ali trkacki
sve ok samo nastavi
Gargano; trkacki dobar dosta je pomagao, imao je i nekoliko losi pasova kao i gurain al stas nije im to posao..popravit ce se,
Cambiasso; posto sada imam dva trkaca Cuchu se krece onoliko koliko treba i zatavara sve ono sto ostane
Sneijder; dosta radio + gol
sta jos dodat za majstora
Cassano; odradio ono bas sto sam ocekivao od njega asistirao
Milito; ipak je samo jedan PRINC 2 asist i gol ..
Coutinho; mali uvijek iznenadi ..drago mi je sto zabija...steta sto ne pogodi onu sa pola
Livaja; razvali onu jednu ...al skide mu je ima mali potencijala jer je jako fizicki pripremljen
Duncan;dobar bio mada nije puno igrao ...drago mi sto STRAMA pruza priliku za igru mladima...
PAZZA INTER AMALA
Castellazzi; dobar, nekoliko fini odbrana, kao ona prilika pescare glavom sut,
Zanetti; ........................

Silvestre; dobra kretna i na vjreme zatvaranje protivnika mada ima tu jos puno prostora da se popravi,
Ranocchia; bas ono sto ocekujem od njega da sve grne i iznosi,
Nagatomo; dobar japanac imao je nekoliko dobri prodora ali je i nekoliko opasnih paseva presjekao,
Guarin; stata sto ofula ono 1 na 1, ali trkacki

Gargano; trkacki dobar dosta je pomagao, imao je i nekoliko losi pasova kao i gurain al stas nije im to posao..popravit ce se,
Cambiasso; posto sada imam dva trkaca Cuchu se krece onoliko koliko treba i zatavara sve ono sto ostane
Sneijder; dosta radio + gol

Cassano; odradio ono bas sto sam ocekivao od njega asistirao
Milito; ipak je samo jedan PRINC 2 asist i gol ..
Coutinho; mali uvijek iznenadi ..drago mi je sto zabija...steta sto ne pogodi onu sa pola

Livaja; razvali onu jednu ...al skide mu je ima mali potencijala jer je jako fizicki pripremljen
Duncan;dobar bio mada nije puno igrao ...drago mi sto STRAMA pruza priliku za igru mladima...
PAZZA INTER AMALA
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.